Jsem těhotná? Vidíte to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
27.6.11 18:15

Lidičky děkuju moc.Jen mám strach,že těhotná nejsem,ta čárka světlá mě znervoznuje.Kdy mám jít k doktorovi?

• Citovat
  • Upravit
1094
27.6.11 18:17

Ta čárka bude sílit každý den, neboj :mrgreen: většina těhulek má na začátku třeba jen sotva viditelný duch, ane takovou krásnou tlustoučárku jako ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
27.6.11 18:17
Ahoj, já měla čárku slabší než ty, a už Dr. něco viděl na ultrazvuku, každopádně být tebou jdu až za týden až dva, abys něbyla v takovym stresu jak já, jestli bude vidět :srdce: . Gratuluju! :kytka:
ivule18 píše:
Lidičky děkuju moc.Jen mám strach,že těhotná nejsem,ta čárka světlá mě znervoznuje.Kdy mám jít k doktorovi?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
27.6.11 18:18
ivule18 píše:

neboj,však ona zesílí !! k doktorovi..nu,ja jsem treba sve mudre volala hendka,jak mi yvsel pozitivni test a ona si me obejdnala hendka za dva dny pote nu…kdypak jsi mela posledni MS?

• Citovat
  • Upravit
1054
27.6.11 18:18

Čárku neřeš, hlavně že tam je. Já třeba když jsme byla těhotná, měla jsem potvrzeno z krve hcg kolem 15000 a čárky stejně nebyly stejně silné. Asi záleží i na kvalitě testů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
27.6.11 18:20
nulu86 píše:
Ahoj, já měla čárku slabší než ty, a už Dr. něco viděl na ultrazvuku, každopádně být tebou jdu až za týden až dva, abys něbyla v takovym stresu jak já, jestli bude vidět :srdce: . Gratuluju! :kytka:
ivule18 píše:

nu,take bych to videla jit k mudrovi az tak bud tento patek,nebo v pondeli.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
27.6.11 18:27

Omlouvám se že sem to tady napsala víckrát,ale mám nějaky pomalý net.Akorád mě bolí břuch jak kdybych to měla dostat.Já musím k doktorovi asi co nejdřív,před měsícem sem začala brat antidepresiva,tak at se něco nestane.Radši zajdu hned zítra,a pak se uvidi co bude.

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
27.6.11 18:29
ivule18 píše:
Omlouvám se že sem to tady napsala víckrát,ale mám nějaky pomalý net.Akorád mě bolí břuch jak kdybych to měla dostat.Já musím k doktorovi asi co nejdřív,před měsícem sem začala brat antidepresiva,tak at se něco nestane.Radši zajdu hned zítra,a pak se uvidi co bude.

tak urcite tim nic nezkazis…ale je mozne,ze doktor jeste nic neuvidi,pokud jsi uuplne na zacatku.kazdopadne budu drzet moc palecky,aby byo vse ok!! :wink:

• Citovat
  • Upravit
1707
27.6.11 18:30

Gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.6.11 18:31

Gratuluji.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
27.6.11 18:31

Já taky běžela hned.. Sice jsem si počkala na průkazku, ale nevydržela jsem to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
27.6.11 18:50

Jak už psaly holky jsou tam dálnice jak vyšitý :potlesk: Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
27.6.11 18:53

ahoj, mě dr říkala, že na návštěvu je vhodný jít tak týden nebo dva po vynecháni menstruace - když vydržíš, půjdeš domů s obrázkem a se srdíčkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
27.6.11 18:53

Jasně pozitivní testík :kytka: Gratuluji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
27.6.11 19:26

Jasny dve cyrky :-)
Vydrz jeste tyden, nakup si sedm testu, kazdy rano si jeden udelej (ja to tak udelala, protoze se mi libilo jak carka sili) a pak jsem sla :-)
Bez leku se neobejdes???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital