Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny a přeji krásný den!
Ráda bych Vás poprosila o radu a zkušenosti. Mám roční dceru a stále plně kojím, tedy žádná menstruace. Od března neberu HA a zkoušeli jsme mimčo, ale moc jsme tomu nedávali..Teď jsem si ale prakticky jistá, že těhotná jsem. Ovšem testy si to nemyslí. Podle všech příznaků jsem tak v 7 týdnu.Nevím, zda tady někdo věříte na auru kolem těla, ale ta hlavně mi napovídá, že těhotná opravdu jsem.(Normálně má člověk kolem 50cm, já mám dnes 170cm). Ale proč jsou ty testy negativní?Je možné, že mám třeba nějak zásadně nízkou hladinu hcg?nebo je 7 týdnů pořád málo na test?Hlavně jsem se objednala k lékaři a je těžké mu říct, že mám pocit..žádná poslední menstruace,jen jeden test se slabou čárou a to značně po limituo vy na to?Děkuji za vaše příspěvky. ![]()
no nevím co na to říct ale jsem zvědavá jestli jsi těhu nebo ne
doktorovi nemusíš říkat proč si myslíš že jsi těhu, řekla bych mu že jsem nedostala MS a je to.-)
Také jsem zvědavá
Můj děda poznal obě předešlá těhotenství pomocí aury strašně brzo, také testy nevyšly a pak když to bylo vidět na UZ, tak už jsem si je nedělala. To první byla dvojčata a přišli jsme o ně vlastně hned po tom,co se zjistilo, že tam jsou.A pak se nám povedla krásná holčička. Že bych byla méně než v 7 týdnu je samozřejmě možné, ale zle je mi už tuto dobu a aura stoupá. Teď naposledy o půl metru
(Mimochodem, kdyby mi to někdo říkal, také bych mu nevěřila, ale když vidím, co vše děda s proutkem dokáže, je to naprosto neuvěřitelné..)
Terrýsek píše:
Také jsem zvědaváMůj děda poznal obě předešlá těhotenství pomocí aury strašně brzo, také testy nevyšly a pak když to bylo vidět na UZ, tak už jsem si je nedělala. To první byla dvojčata a přišli jsme o ně vlastně hned po tom,co se zjistilo, že tam jsou.A pak se nám povedla krásná holčička. Že bych byla méně než v 7 týdnu je samozřejmě možné, ale zle je mi už tuto dobu a aura stoupá. Teď naposledy o půl metru
(Mimochodem, kdyby mi to někdo říkal, také bych mu nevěřila, ale když vidím, co vše děda s proutkem dokáže, je to naprosto neuvěřitelné..)
já na podobné věci věřím,nejsem sice úplně na 100% věřící ale ani pragmatik ![]()
jinak co znamená slabá čárečka na testíku?
hoď sem fotečku,já ti to omrknu,jako snažilka několikletá poznám čárku i kdyby byla okem neviditelná
držím pěstičky ![]()
Jsi hodná, děkuji, povzbudila jsi mě. Čárka tam fakt byla, viděl ji i manžel. Problém je jen v tom, že se tam objevila fakt dlouho po limitu.Vyhodila jsem ho do koše, dcera koš vysypala a když jsem to sklízela, nedalo mi to a mrkla jsem do krabičky a čárka tam byla, ale fakt se jednalo a si o 3 hodiny…
7 týdnů je dost, to by těhutest rozhodně vidět měl, to je vlastně baj oko 3 týdny po vynechané menstruaci a většinou si netrpělivé ženy úspěšně dělají testy už při jejím vynechání. Leda bys nebyla těhotná 7 týdnů, ale podstatně míň… což když nemáš menstruaci je těžko odhadnutelné, ne?
Zkoušela jsi jiný test? Nechápu tu zmínku o jedné slabé čárce - pozitivní je přeci test, když se zobrazí čárky dvě. Ovšem pokud se nezobrazí žádná nebo jedna slabě po hodně dlouhé době, tak je test nejspíš vadný.
Nízké HCG při těhotenství může být buď ze začátku (tedy že bys byla míň, jak v 7 týdnů) nebo pokud se oplodněné vajíčko neuhnízdí… ale v tom druhém případě by to taky netrvalo sedm týdnů, ale normálně by se ti spustila menstruace.
U mé známé léčitel taky viděl auru jak blázen, že si byl 100% jistý že je těhotná a nebyla
Třeba to způsobuje i něco jiného? Doktor to jistí
Držím pěsti ![]()
je možné ovulovat a nemenstruovat? já bych teda zítra šla na gyndu, že mám podeuření na těhu, aby ho potvrdili nebo vyvrátili…a pak dej vědět. já jsem totiž zvědavá, jestli tyhle věci opravdu fungují
pujdu na gyndu za týden a pak dám vědět všem, kteří nevěří. Nevím, co znamená rozumně přemýšlet a nechat auru aurou.Ovuluvat a nemenstruovat jde, ale je to nepravidelné, takže není podle čeho se řídit..Otázka víry v auru a podobné záležitosti je pro lidi, kteří tomu věří a mají s tím nějaké zkušenosti, také se nesnažím to nikomu vnucovat.
To teda koukám, ale já na něco mezi nebem a zemí věřím. Držím palce, ať to dopadne, jak si přeješ a určitě dej vědět. Je to strašně zajímavý.
O auře nic nevím, ale znám mooooc holek, co měli těhotenství potvrzeno a test jim vyšel třeba 10.tt a tak … tak uvidíš ![]()
Terrýsek píše:
pujdu na gyndu za týden a pak dám vědět všem, kteří nevěří. Nevím, co znamená rozumně přemýšlet a nechat auru aurou.Ovuluvat a nemenstruovat jde, ale je to nepravidelné, takže není podle čeho se řídit..Otázka víry v auru a podobné záležitosti je pro lidi, kteří tomu věří a mají s tím nějaké zkušenosti, také se nesnažím to nikomu vnucovat.
já teda na věci mezi nebem a zemí věřím, teda spíš na nebe, ale tohle mě nikdy nenapadlol držím palce
Terrýsek píše:
Zdravím všechny a přeji krásný den!
Ráda bych Vás poprosila o radu a zkušenosti. Mám roční dceru a stále plně kojím, tedy žádná menstruace. Od března neberu HA a zkoušeli jsme mimčo, ale moc jsme tomu nedávali..Teď jsem si ale prakticky jistá, že těhotná jsem. Ovšem testy si to nemyslí. Podle všech příznaků jsem tak v 7 týdnu.Nevím, zda tady někdo věříte na auru kolem těla, ale ta hlavně mi napovídá, že těhotná opravdu jsem.(Normálně má člověk kolem 50cm, já mám dnes 170cm). Ale proč jsou ty testy negativní?Je možné, že mám třeba nějak zásadně nízkou hladinu hcg?nebo je 7 týdnů pořád málo na test?Hlavně jsem se objednala k lékaři a je těžké mu říct, že mám pocit..žádná poslední menstruace,jen jeden test se slabou čárou a to značně po limituo vy na to?Děkuji za vaše příspěvky.
jak zjistis jakou mas auru?? kdysi sem mela snahu ji pozorovat ale porad ne a ne prijit jak nato ![]()
jinak preju aby si tehu byla ![]()
hlavne kdyz mas pocit..
![]()