Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím vás moc o radu. S přítelem jsme se rozhodli pro mimčo, jsem strašně nedočkavá, zda nám to vyšlo, jenže nevím kdy nejdřív udělat těhotenský test????
Poslední menstruace byla 3.6. a pokud se to nepovedlo tak by další měla přijít 1.7.
Mám počkat s testam až když to nepřijde??
Kolikátý den po oplodnění je to už poznat na testu??
A ještě mám jednu otázečku…s jaký testem máte nejlepší zkušenosti?
Děkuji vám moc za rady ![]()
určitě počkej minimálně do toho 1.7. já používala mamatest 10 (růžový obal)
vydrž do dne očekávané MS, tak jako mě, bylo to slabounké, ale bylo to tam. Samozřejmě jsem jak divá testovala dřív a nic tam nebylo
Nej je mamatest. Hodně štěstí //
Díky díky za rady pokusím se to tedy vydržet
ale nevim nevim to čekání je nejhorší
Jejda to jsme na tom úplně stejně,já taky ms 3.6.a další má přijít 1.7.
už teď mě svrbí ruka,ale musím vydržet aspoň do středy(27.6.)snad by tam už mohl být alespoň pididuch ![]()
![]()
mě se teda ukázal duch až 3 dny po
v termínu jsem si dělala dokonce 2,jeden z ranní a druhej ještě odpo,protože jsme šli na ples a já chtěla mít jistotu
no bylo sněhobílo a já vesele juchala a bumbala
a po 3 dnech jsem si chtěla nafackovat ![]()
myslím,že je to fakt u každého jiný
jen chci říct,že kdybys to nevydržela,jakože myslím,že nevydržíš
a já se ani nedivím
tak nebuď zklamaná,když tam hned nic nebude,může být i později
a jinak teda držím pěstičky ať tam jsou ukázkové // ![]()
tak taky držím palečky
to já vim jistě že do pondělí to vydržim určitě…ale pak půjdu koupit testíky, takže nevim nevim ![]()
Když já mám doma dva testíky a to strááášně láká
tak já to zkusím aspoň do toho 1.7. vydržet ze solidarity ![]()
Teda holky my to mame vsichni stejne ja cekam 2.7 ze to nedostanu taky vysiluju kvuli testu kamoska mi koupila ten novy Clear blue tak jsem zvedava manzel ma 4.8 narozky snad se to povede. DRZIM PALECKY VSEM BUDOUCIM MAMINKAM A PAPEJTE LISTOVKU JE NEJLEPSI ![]()
Pokud máš finance na více testíků, tak si ho udělej klidně hned.
Třeba zrovna objevíš už dvě čárky a bude po dlouhém čekání až na 1.7. ![]()
princeznaL píše:
Pokud máš finance na více testíků, tak si ho udělej klidně hned.Třeba zrovna objevíš už dvě čárky a bude po dlouhém čekání až na 1.7.
Teda holky to jsme se tu sešly pěkně v termínu
Tak ať nám to utíká,ten týden před ms se neskutečně vleče ![]()
Holky taky se k Vám přidám..
čekám ms 30.6-1.7.. a taky mě už to hodně láká vyzkoušet.. ale bojím se zklamání
Tead hoky, já se přidávám. Poslední MS 3.6. A neočekávaná kolem 2.7. Rozhodla jsem se, že testít udělám v pátek ráno 1.7. Ale jsem strašně napnutá! Stejně bych to dýl nevydržela, zítra jdou koupit testík ještě jeden, mám doma starý ještě od minulého těhu a už je 5 měsíců prošlý. Ještě že jsou ty testy tak levné. Bych se jinak finančně zruinovala.
![]()
Máte nějaké příznaky? ![]()
rohlice píše:
mě se teda ukázal duch až 3 dny pov termínu jsem si dělala dokonce 2,jeden z ranní a druhej ještě odpo,protože jsme šli na ples a já chtěla mít jistotu
no bylo sněhobílo a já vesele juchala a bumbala
![]()
a po 3 dnech jsem si chtěla nafackovat
myslím,že je to fakt u každého jiný
jen chci říct,že kdybys to nevydržela,jakože myslím,že nevydržíša já se ani nedivím
tak nebuď zklamaná,když tam hned nic nebude,může být i později
a jinak teda držím pěstičky ať tam jsou ukázkové //
Rohlice, neboj, mimi se ze začátku vyživuje ze žloutkového váčku, teprve později, jak se vytvoří placenta, tak se začne krmit od nás. Aspoň myslím, tedy. ![]()