Kdy testovat?

24.6.11 21:49

Kdy testovat?

Ahoj holky, prosím vás moc o radu. S přítelem jsme se rozhodli pro mimčo, jsem strašně nedočkavá, zda nám to vyšlo, jenže nevím kdy nejdřív udělat těhotenský test????
Poslední menstruace byla 3.6. a pokud se to nepovedlo tak by další měla přijít 1.7.
Mám počkat s testam až když to nepřijde??
Kolikátý den po oplodnění je to už poznat na testu??
A ještě mám jednu otázečku…s jaký testem máte nejlepší zkušenosti?
Děkuji vám moc za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6868
24.6.11 21:53

určitě počkej minimálně do toho 1.7. já používala mamatest 10 (růžový obal)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
24.6.11 21:53

vydrž do dne očekávané MS, tak jako mě, bylo to slabounké, ale bylo to tam. Samozřejmě jsem jak divá testovala dřív a nic tam nebylo :mrgreen: Nej je mamatest. Hodně štěstí //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.11 21:57

Díky díky za rady pokusím se to tedy vydržet :wink: ale nevim nevim to čekání je nejhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.6.11 11:47

enule

Jejda to jsme na tom úplně stejně,já taky ms 3.6.a další má přijít 1.7. :-D už teď mě svrbí ruka,ale musím vydržet aspoň do středy(27.6.)snad by tam už mohl být alespoň pididuch :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.6.11 11:55

:mavam:
mě se teda ukázal duch až 3 dny po :think: v termínu jsem si dělala dokonce 2,jeden z ranní a druhej ještě odpo,protože jsme šli na ples a já chtěla mít jistotu :think: no bylo sněhobílo a já vesele juchala a bumbala :oops: :roll: a po 3 dnech jsem si chtěla nafackovat :roll:
myslím,že je to fakt u každého jiný
jen chci říct,že kdybys to nevydržela,jakože myslím,že nevydržíš :mrgreen: a já se ani nedivím :huban: tak nebuď zklamaná,když tam hned nic nebude,může být i později :palec: a jinak teda držím pěstičky ať tam jsou ukázkové // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.11 12:11

tak taky držím palečky :wink: to já vim jistě že do pondělí to vydržim určitě…ale pak půjdu koupit testíky, takže nevim nevim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.6.11 12:48

enule

Když já mám doma dva testíky a to strááášně láká :jazyk: tak já to zkusím aspoň do toho 1.7. vydržet ze solidarity :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.11 00:52

Teda holky my to mame vsichni stejne ja cekam 2.7 ze to nedostanu taky vysiluju kvuli testu kamoska mi koupila ten novy Clear blue tak jsem zvedava manzel ma 4.8 narozky snad se to povede. DRZIM PALECKY VSEM BUDOUCIM MAMINKAM A PAPEJTE LISTOVKU JE NEJLEPSI :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
26.6.11 00:58

Pokud máš finance na více testíků, tak si ho udělej klidně hned. :wink: Třeba zrovna objevíš už dvě čárky a bude po dlouhém čekání až na 1.7. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
26.6.11 09:46
ahojky holky ja taky cekam na 1.7 a uz mi taky svrbi ruka :lol:
princeznaL píše:
Pokud máš finance na více testíků, tak si ho udělej klidně hned. :wink: Třeba zrovna objevíš už dvě čárky a bude po dlouhém čekání až na 1.7. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
enule 1
27.6.11 21:05

Teda holky to jsme se tu sešly pěkně v termínu :pankac: Tak ať nám to utíká,ten týden před ms se neskutečně vleče :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
627
28.6.11 10:56

Holky taky se k Vám přidám.. :-) čekám ms 30.6-1.7.. a taky mě už to hodně láká vyzkoušet.. ale bojím se zklamání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11461
28.6.11 11:51

Tead hoky, já se přidávám. Poslední MS 3.6. A neočekávaná kolem 2.7. Rozhodla jsem se, že testít udělám v pátek ráno 1.7. Ale jsem strašně napnutá! Stejně bych to dýl nevydržela, zítra jdou koupit testík ještě jeden, mám doma starý ještě od minulého těhu a už je 5 měsíců prošlý. Ještě že jsou ty testy tak levné. Bych se jinak finančně zruinovala. :oops: :oops: :oops:
Máte nějaké příznaky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11461
28.6.11 11:55
rohlice píše: :mavam:
mě se teda ukázal duch až 3 dny po :think: v termínu jsem si dělala dokonce 2,jeden z ranní a druhej ještě odpo,protože jsme šli na ples a já chtěla mít jistotu :think: no bylo sněhobílo a já vesele juchala a bumbala :oops: :roll: a po 3 dnech jsem si chtěla nafackovat :roll:
myslím,že je to fakt u každého jiný
jen chci říct,že kdybys to nevydržela,jakože myslím,že nevydržíš :mrgreen: a já se ani nedivím :huban: tak nebuď zklamaná,když tam hned nic nebude,může být i později :palec: a jinak teda držím pěstičky ať tam jsou ukázkové // :kytka:

Rohlice, neboj, mimi se ze začátku vyživuje ze žloutkového váčku, teprve později, jak se vytvoří placenta, tak se začne krmit od nás. Aspoň myslím, tedy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí