Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Almondea píše:rohlice píše:Rohlice, neboj, mimi se ze začátku vyživuje ze žloutkového váčku, teprve později, jak se vytvoří placenta, tak se začne krmit od nás. Aspoň myslím, tedy.
mě se teda ukázal duch až 3 dny pov termínu jsem si dělala dokonce 2,jeden z ranní a druhej ještě odpo,protože jsme šli na ples a já chtěla mít jistotu
no bylo sněhobílo a já vesele juchala a bumbala
![]()
a po 3 dnech jsem si chtěla nafackovat
myslím,že je to fakt u každého jiný
jen chci říct,že kdybys to nevydržela,jakože myslím,že nevydržíša já se ani nedivím
tak nebuď zklamaná,když tam hned nic nebude,může být i později
a jinak teda držím pěstičky ať tam jsou ukázkové //
Holky, tak já se taky pidám, sice mám ještě chvíli čas, MS mám dostat až 7.7, ale už teď přemýšlím, kdy testnout
Sice jsem říkala, že nemusím, že to poznám pokud nedorazí, je to tam, ale znáte to, jsem hrdinka a budu testit jak splašená ![]()
AHoj holky, tak já se taky přidávám do klubu, já tu potvůrku nečekám 5. - 6.7. Jinak jsem si taky vždycky říkala, že nebudu testit, jak se mi spozdí je to tam aprotože jsem to měla vždy přesně 27 -28 dní. A minulý měsíc se mi MS spozdila o 7 dní. No nejdřív jsem se radovala, že co když už i když test sněhobílý, třeba se to ukáže pozděj a ono si to tělo se mnou zatím tak pohrálo ![]()
Já jsem taky docela přesná,dostávám to tak 28-29DC a dnes jsem 26DC příznaky těhu nebo MS žádné
asi to nevydržíma v pátek testnu to bude 29DC,pokud se to teda nezačne rozjíždět ![]()
no já doufám, že to vydržím aspoň do jednoho dne spoždění, pokud nějaké bude a nebudu mít o víkendu nebo začátkem týdne nějaké roupy na testování ![]()
tak já se přidám
čekám 4.miminko a testík mi ukázal nejpozději vždy 11.den po ovulce,zvlášť pokud máte mamatest 10
tak držím palečky ![]()
Jéžiši to fakt tak brzo????
tak to do pátku nevydržím…
když teď vím,že se to může ukázat tak brzy ![]()
týýý jo, no tak teď už je jasný, kdy ho budu dělat
jěště, že zatím doma žádný nemám ![]()
ahoj holky tak ja jsem dneska 25 DC a 13 DPO.zitra zkusim testnout
michaelas2010 píše:ahoj holky tak ja jsem dneska 25 DC a 13 DPO.zitra zkusim testnout
No nevím, ty teploty jsou tam dané asi jen tak ne??
Anonymní píše:michaelas2010 píše:No nevím, ty teploty jsou tam dané asi jen tak ne??ahoj holky tak ja jsem dneska 25 DC a 13 DPO.zitra zkusim testnout
nevím,no,ale když jsme se snažili a na testíku bylo bílo ještě 13dpo,tak mi bylo jasný,že to nevyšlo
každopádně každému roste hcg různě,takže pokud nebudou // a ms přesto nedojde,ještě se nevzdávejte
ono hodně záleží kdy byla přesně ovulka,kdy dorazili spermie apod
a se 100% přesností určí ovu jen doktor podle folikulometrie,ovu testy pouze značí zvýšený LH hormon a ovulace může být v rozsahu až 48 hodin po pozitivním testíku,každopádně držím palečky ![]()
Ty jo, my jsme se tu sešli
Já se zatím držím a testík jsem ještě neskusila a to už ho mám i koupený
Tak snad ještě vydržím aspoň do toho pátky kdy mi měla dorazit MS (snad nedorazí
)
A všem držím palečky ať to dopadne, jak si přejete ![]()
jj sesli jsme se tu teda paradne
tak ja mozna ten test zkusim v nedeli to bych mela byt 11 nebo 12DPO, ted z hlavy nejak nevim