Kdy testovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
28.6.11 12:26
Almondea píše:
rohlice píše: :mavam:
mě se teda ukázal duch až 3 dny po :think: v termínu jsem si dělala dokonce 2,jeden z ranní a druhej ještě odpo,protože jsme šli na ples a já chtěla mít jistotu :think: no bylo sněhobílo a já vesele juchala a bumbala :oops: :roll: a po 3 dnech jsem si chtěla nafackovat :roll:
myslím,že je to fakt u každého jiný
jen chci říct,že kdybys to nevydržela,jakože myslím,že nevydržíš :mrgreen: a já se ani nedivím :huban: tak nebuď zklamaná,když tam hned nic nebude,může být i později :palec: a jinak teda držím pěstičky ať tam jsou ukázkové // :kytka:
Rohlice, neboj, mimi se ze začátku vyživuje ze žloutkového váčku, teprve později, jak se vytvoří placenta, tak se začne krmit od nás. Aspoň myslím, tedy. :roll:
:hug: snad to tak bude,tak už se mě drží i přes tohle všechno 20tt :pankac: no a nebo to bude alkáček :oops: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
28.6.11 14:04

Holky, tak já se taky pidám, sice mám ještě chvíli čas, MS mám dostat až 7.7, ale už teď přemýšlím, kdy testnout :oops: Sice jsem říkala, že nemusím, že to poznám pokud nedorazí, je to tam, ale znáte to, jsem hrdinka a budu testit jak splašená :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
28.6.11 16:18

AHoj holky, tak já se taky přidávám do klubu, já tu potvůrku nečekám 5. - 6.7. Jinak jsem si taky vždycky říkala, že nebudu testit, jak se mi spozdí je to tam aprotože jsem to měla vždy přesně 27 -28 dní. A minulý měsíc se mi MS spozdila o 7 dní. No nejdřív jsem se radovala, že co když už i když test sněhobílý, třeba se to ukáže pozděj a ono si to tělo se mnou zatím tak pohrálo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
enule 1
28.6.11 16:34

Já jsem taky docela přesná,dostávám to tak 28-29DC a dnes jsem 26DC příznaky těhu nebo MS žádné :nevim: asi to nevydržíma v pátek testnu to bude 29DC,pokud se to teda nezačne rozjíždět 8-o

• Citovat
  • Upravit
12803
28.6.11 16:37

no já doufám, že to vydržím aspoň do jednoho dne spoždění, pokud nějaké bude a nebudu mít o víkendu nebo začátkem týdne nějaké roupy na testování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
28.6.11 16:53

tak já se přidám :mrgreen: čekám 4.miminko a testík mi ukázal nejpozději vždy 11.den po ovulce,zvlášť pokud máte mamatest 10 :palec: tak držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
enule 1
28.6.11 20:08

Jéžiši to fakt tak brzo???? 8-o tak to do pátku nevydržím… :zed: když teď vím,že se to může ukázat tak brzy :think:

• Citovat
  • Upravit
15696
28.6.11 21:04

týýý jo, no tak teď už je jasný, kdy ho budu dělat :mrgreen: jěště, že zatím doma žádný nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
28.6.11 21:18

:-D ahoj holky tak ja jsem dneska 25 DC a 13 DPO.zitra zkusim testnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.11 21:35
michaelas2010 píše: :-D ahoj holky tak ja jsem dneska 25 DC a 13 DPO.zitra zkusim testnout

No nevím, ty teploty jsou tam dané asi jen tak ne??

• Citovat
  • Upravit
13002
28.6.11 21:48
ne nejsou
Anonymní píše:
michaelas2010 píše: :-D ahoj holky tak ja jsem dneska 25 DC a 13 DPO.zitra zkusim testnout
No nevím, ty teploty jsou tam dané asi jen tak ne??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
28.6.11 22:15

nevím,no,ale když jsme se snažili a na testíku bylo bílo ještě 13dpo,tak mi bylo jasný,že to nevyšlo :nevim: každopádně každému roste hcg různě,takže pokud nebudou // a ms přesto nedojde,ještě se nevzdávejte :wink: ono hodně záleží kdy byla přesně ovulka,kdy dorazili spermie apod :wink: a se 100% přesností určí ovu jen doktor podle folikulometrie,ovu testy pouze značí zvýšený LH hormon a ovulace může být v rozsahu až 48 hodin po pozitivním testíku,každopádně držím palečky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
28.6.11 22:31

děkujeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.11 23:31

Ty jo, my jsme se tu sešli :-D Já se zatím držím a testík jsem ještě neskusila a to už ho mám i koupený :oops: Tak snad ještě vydržím aspoň do toho pátky kdy mi měla dorazit MS (snad nedorazí :wink: )
A všem držím palečky ať to dopadne, jak si přejete :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
29.6.11 06:32

jj sesli jsme se tu teda paradne :mrgreen: tak ja mozna ten test zkusim v nedeli to bych mela byt 11 nebo 12DPO, ted z hlavy nejak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí