Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
taky dej vědět já to ještě zkusím vydržet horší to bude přes víkend ![]()
Tak holky, já už jsem se zařekla, že to prostě vydržím, tak jsem zvědavá jak dlouho, týden je fakt dlouhá doba
![]()
tak to bych zkusila až zítra ráno, protože si myslím, že i když budeš těhotná, tak by ti to teď prostě nic neukázalo, podle mě je na odpolední testování brzo, raděj ráno z ranní moči ![]()
jj nejhorší je když už se to chýlí ke konci, máte třeba 5 dní do testování a víte, že je ještě brzo, ale stejně si říkáte, co kdyby
![]()
Ahojky Štěpulko tak co jak jsi dopadla? ??Ja jsem měla termín MS taky dnes.. ráno jsem zkoušela test a byl negativní..
achjo.. ale ms nikde.. nemám žádné příznaky jen mě občas píchá v pravém vaječníku.
Jo holky, taky už jsem jak na trní, ale myslím, že už to zvládnu vydržet, protože o víkendu testovat nechci, když je chlap doma a vneděli odjíždím na pár dní pryč a tam taky testovat nebudu, takže už to asi zvládnu vydržet ![]()
Moniulik píše:
Ahojky Štěpulko tak co jak jsi dopadla? ??Ja jsem měla termín MS taky dnes.. ráno jsem zkoušela test a byl negativní..achjo.. ale ms nikde.. nemám žádné příznaky jen mě občas píchá v pravém vaječníku.
Moni, tak třeba je ještě brzy, dokud MS nedojde, je tady naděje, tak nevěš hlavu ![]()
Tak já spíš nechci, aby jsem mu nedělala nějaké naděje, je na to snad víc upjatý než já
A pryč jedu s máti a malým a jí to taky zatím nechci říkat, pokud by to vyšlo, tak by to stejně nikdo ty tři měsíce zase nevěděl, projistotu ![]()
No já nevím jestli se to říká nebo ne, ale mám takovou blbou zkušenost, jsem první těhotenství oznámila a v 11tt, jsem šla na revizi a pak mě všichni jen litovali a to bylo hrozný, při druhým těhu jsme to oznámili až ve třetím měsíci a bylo to pro mě lepší
Takže teď bych to udělala asi stejně ![]()
Ahoj holky, tak já jsem zkusila testnout a nic. ![]()
Ale pořád se utěšuji, že je to brzo, MS má přijít až v neděli-pondělí. ![]()
Almondea píše:
Ahoj holky, tak já jsem zkusila testnout a nic.
Ale pořád se utěšuji, že je to brzo, MS má přijít až v neděli-pondělí.
tak to jsi stejně nedočkavá jako já, já už to zkoušela včera a taky nic
A to mám MS dostat až za týden ![]()
tak třeba jen holky testujete moc brzo.
Holky myslíte, že může být příznakem těhotenství bolest třísel a jinak jen sem tam šťouchnutí v břichu? Ale Zas si říkám, že to můžu mít ze cvičení, tak já nevím, ale ty třísla bolí tak divně.
no jane, někde jsem četla, že bolest třísel je těhu příznak, ale zkušenosti s tím nemám, jen s tím bříškem ![]()