Kdy testovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
30.6.11 16:01

taky dej vědět já to ještě zkusím vydržet horší to bude přes víkend :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
30.6.11 16:07

Tak holky, já už jsem se zařekla, že to prostě vydržím, tak jsem zvědavá jak dlouho, týden je fakt dlouhá doba :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
1.7.11 08:23

** Peczka** a kdy máš dostat MS nebo už jsi ji měla mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
1.7.11 08:40

tak to bych zkusila až zítra ráno, protože si myslím, že i když budeš těhotná, tak by ti to teď prostě nic neukázalo, podle mě je na odpolední testování brzo, raděj ráno z ranní moči :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
1.7.11 08:48

jj nejhorší je když už se to chýlí ke konci, máte třeba 5 dní do testování a víte, že je ještě brzo, ale stejně si říkáte, co kdyby :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
1.7.11 09:11

Ahojky Štěpulko tak co jak jsi dopadla? ??Ja jsem měla termín MS taky dnes.. ráno jsem zkoušela test a byl negativní.. :(( achjo.. ale ms nikde.. nemám žádné příznaky jen mě občas píchá v pravém vaječníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
1.7.11 09:12

Jo holky, taky už jsem jak na trní, ale myslím, že už to zvládnu vydržet, protože o víkendu testovat nechci, když je chlap doma a vneděli odjíždím na pár dní pryč a tam taky testovat nebudu, takže už to asi zvládnu vydržet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
1.7.11 09:13
Moniulik píše:
Ahojky Štěpulko tak co jak jsi dopadla? ??Ja jsem měla termín MS taky dnes.. ráno jsem zkoušela test a byl negativní.. :(( achjo.. ale ms nikde.. nemám žádné příznaky jen mě občas píchá v pravém vaječníku.

Moni, tak třeba je ještě brzy, dokud MS nedojde, je tady naděje, tak nevěš hlavu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
1.7.11 09:22

Tak já spíš nechci, aby jsem mu nedělala nějaké naděje, je na to snad víc upjatý než já :mrgreen: A pryč jedu s máti a malým a jí to taky zatím nechci říkat, pokud by to vyšlo, tak by to stejně nikdo ty tři měsíce zase nevěděl, projistotu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
1.7.11 09:55

No já nevím jestli se to říká nebo ne, ale mám takovou blbou zkušenost, jsem první těhotenství oznámila a v 11tt, jsem šla na revizi a pak mě všichni jen litovali a to bylo hrozný, při druhým těhu jsme to oznámili až ve třetím měsíci a bylo to pro mě lepší :wink: Takže teď bych to udělala asi stejně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11466
1.7.11 09:58

Ahoj holky, tak já jsem zkusila testnout a nic. :oops:
Ale pořád se utěšuji, že je to brzo, MS má přijít až v neděli-pondělí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
1.7.11 10:01
Almondea píše:
Ahoj holky, tak já jsem zkusila testnout a nic. :oops:
Ale pořád se utěšuji, že je to brzo, MS má přijít až v neděli-pondělí. :nevim:

tak to jsi stejně nedočkavá jako já, já už to zkoušela včera a taky nic :mrgreen: A to mám MS dostat až za týden :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
1.7.11 10:08

tak třeba jen holky testujete moc brzo. :palec: Holky myslíte, že může být příznakem těhotenství bolest třísel a jinak jen sem tam šťouchnutí v břichu? Ale Zas si říkám, že to můžu mít ze cvičení, tak já nevím, ale ty třísla bolí tak divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
1.7.11 10:33

no jane, někde jsem četla, že bolest třísel je těhu příznak, ale zkušenosti s tím nemám, jen s tím bříškem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
1.7.11 11:00

hmm tak uvidíme, stejně to rozhodne jen MS :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie