Kdy testovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
627
29.6.11 17:51

a holky nemáte náhodou nafouklé břicho?? ja si připadám jak koule :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
enule 1
29.6.11 17:58

Tak holky kolik nás tady je co budeme testovat v pátek přiznejte se :potlesk: ach jo , dnes 27DC já to snad nevydržím :zed:

• Citovat
  • Upravit
13002
29.6.11 18:07
ja zkusim znova v patek jaseli nedojde msrcha :-D
enule 1 píše:
Tak holky kolik nás tady je co budeme testovat v pátek přiznejte se :potlesk: ach jo , dnes 27DC já to snad nevydržím :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
29.6.11 19:25

holky tak já něco pociťuji, jako bolí mě už dost dlouho podbříšek a to co chvila a mám citlivé bradavky, což normálně nemívám, tak uvidíme, dneska už jsem neodolala a navštívila lékárnu, tak teď jen odolávat testování, jsem teprve 9 nebo 10 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
29.6.11 21:15

tak ja se citim nafoukle uz od minula MS, kdy jsem mela tyden spozdeni, ale nijak to zatim jako priznak nevidim no uvidime jsem na vas holky v patek zvedav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
30.6.11 08:13

Ahojky holky ja se dneska máte?
Ja mám termín MS zítra.. včera test negativní, ale bohužel jsem ho dělala z odpolední moči.. příznaky na MS ani na těhu taky nemám. Ale mám pořád šííílený hlad.. :((
Pište jak jste na tom VY? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
30.6.11 08:22

Peczko taky budu zítra ráno testovat .. tak si pak dáme vědět.. ale mám strach..
a MS bych asi počítala podle te předešlé MS ne podle toho jak se těhu neudrželo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
30.6.11 08:30

Ahoj holky, tak já jsem taky neodolala a tstla jsem, no samožřejmě nic, ale já se pořád ještě uklidňuji, že je brzy, už to vydržím až do termínu MS, asi dřív dělat fakt nemá smysl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
30.6.11 08:42

Tak držím palečky, já už to asi zkoušet ani nebudu, už počkám, teda pokud to vydržím že :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11466
30.6.11 10:29

Ahoj holky, já jsem už týden nafouklá jak balon a dneska mě pěkně bolí hlava. Ale to bude tím počasím, už se zase mračí. Jinak zítra to bude přesně 28 dní od MS, ale většinou mám delší periodu, tak 31 dní. Tak ale zítra ráno to testnu. Mám už starší testík mamatest citlivost 25, tak možná nic neukáže, je brzo. Když to večer stihnu, tak skočím do lékárny pro něco lepšího.
Já už mám dopředu depku, navíc je mi blbě. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11466
30.6.11 10:33

A ještě jedna malá zajímavost. Minulé těhotenství u nás nejdřív poznali naši psi den před MS, když jsem došla večer z práce, tak jsem je měla neustále vražené v zadku, jak mě pořád očuchávali a nešlo jim to na rozum, že panička nějak divně voní. Tak mi to seplo a ráno jsem si udělala test a byly tam dvě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
30.6.11 12:20
Almondea píše:
A ještě jedna malá zajímavost. Minulé těhotenství u nás nejdřív poznali naši psi den před MS, když jsem došla večer z práce, tak jsem je měla neustále vražené v zadku, jak mě pořád očuchávali a nešlo jim to na rozum, že panička nějak divně voní. Tak mi to seplo a ráno jsem si udělala test a byly tam dvě. :lol:

jo, to máš pravdu, takhle to bylo i u mého prvního těhu, psa jsem měla pořád psa zaraženého mezi nohama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
30.6.11 14:30

ahojky holky, tak jak to tady čtu tak nejlepší těhotenský test je pes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
30.6.11 15:16

hmm asi pojedu navštívit kamarádku o víkendu má dva psi tak že by :mrgreen: