Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jůůůů, děkuji já jsm se s tím včera fakt nemohla domluvit a že jsem jich zkusila teda ![]()
No já už to tak mám asi 7 cyklů, krom před tím minulým, tam jsem měla zpoždění týden, ale teď se mu to naštěstí zase vrátilo do normálu ťuky ťuky
No já právě to mám plus mínus den, ale teď jsem jako koukala, že MS přišla o dva dny dřív
Jindy jsem ji měla fakt skoro na minutu přesně, tak uvidím, měřit budu teprve druhý cyklus, tak jsem zvědavá, jak to bude tentokrát
Ar-tep píše:
No já právě to mám plus mínus den, ale teď jsem jako koukala, že MS přišla o dva dny dřívJindy jsem ji měla fakt skoro na minutu přesně, tak uvidím, měřit budu teprve druhý cyklus, tak jsem zvědavá, jak to bude tentokrát
prosím prosím, jak sis udělala ten metřík ? ?
které z toho to je?
Luciked píše:Ar-tep píše:prosím prosím, jak sis udělala ten metřík ? ?
No já právě to mám plus mínus den, ale teď jsem jako koukala, že MS přišla o dva dny dřívJindy jsem ji měla fakt skoro na minutu přesně, tak uvidím, měřit budu teprve druhý cyklus, tak jsem zvědavá, jak to bude tentokrát
které z toho to je?
jéé, koukám, že sis poradila, já tady nebyla
Ale pěkný ![]()
Ahoj Moniulik tak já bohužel taky nic
testy mi pořád vycházejí negativní, ale MS měla dorazit 1.7. a pořád nic tak já teda nevim…
nestává se mi abych měla tykový zpoždění ![]()
Štěpulkaa píše:
Ahoj Moniulik tak já bohužel taky nic![]()
testy mi pořád vycházejí negativní, ale MS měla dorazit 1.7. a pořád nic tak já teda nevim…
nestává se mi abych měla tykový zpoždění
Týýý jo, tak to už je vážně dlouho a test jsi zkoušela jo? ![]()
Všem co se povedlo moc gratuluju ![]()
Já už mám přes 14 dnů zpoždění a testy jsou negativní, tak nevím asi zajdu k doktorce…pořád ale doufám, že se to snad povedlo, když je takový zpoždění, ae ty testy mi vrtaj hlavou… ![]()
Jj už několik testů, poslední jsem si dělala včera a pořád nic ![]()
Štěpulkaa píše:
Jj už několik testů, poslední jsem si dělala včera a pořád nic
Týjo tak to už máš zpoždění jak blázen. Nechci ti dělat planý naděje, ale někdo HCG do moči nevylučuje tímpádem má TT pořád negativní i když i čeká mimčo. Ale s tím zpožděním si už raděj zajdi k Mudr. ![]()
No já to taky vidím na návštěvu dr. nebo alespoň si zajdi na krev jako samoplátce, budeš vědět hned na čem jsi ![]()