Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peczka píše:
No když se u nás nezadaří tak v červenci mi vychází ovulace přes dovolenou, tak by se mohlo zadařit na ní
Jé, tak ta dovolená, to je skoro ideální!
![]()
Peczka píše:
No holky tak MS přišla o 3 dny dříve, tak už to mam uplně rozhozenénaštěstí za 2 hodiny v praci končím bolí mě břicho, tak si doma lehnu
Ale žádné příznaky ani protivná ani se mi čelo neosypalo..asi to teprve přijde
Ale aspon když se nezadařilo tak bude dříve pryč a mužeme se zase snažit
jejda, tak to mě fakt mrzí
Já jsem ráda, že teda mě chodím MS fakt přesně, takže ji očekávám, teda spíš neočekávám do tří dnů ![]()
Jane29 píše:
Vevilka pridavam se ke gratulantkam a at ti ty carecky hezky sili
Děkuji:o)Dnes jsem si udělala ještě jeden test a už byli čárky silnější.A to mám hroznou radost:o)mám už 2dny MS zpoždění.Všem přeji at se vám ty čárky ukažou:o)
No jen mi je obcas pres den trosku spatne,ale jinak ok..vsem tdy preju take brzo // ![]()
hezké ráno holky,
tak my pokračujem ve snažení další měsíc, MS dorazila přesně na den. Tak jsem zvědavá na vás ostatní.
u mě bohužel taky MS dorazila s 5ti denním zpožděním. Hodně štěstí ostatním…
Tak holky, přidávám se k vám, taky MS dorazila už včera a o dva dny dřív ![]()
pec, mě už taky pomalu končí, tak jsem zvědavá jak to bude tentokrát ![]()
Peczka píše:
Doufám, že se nám už zadaří
musí, jinak nevím, asi se na celé sledování všeho okolo už vyprdnu ![]()
tak já už měřím BT jen kolem ovulace a po ní jinak ne. A čípek jsem zkoušela sledovat minulý cyklus, ale nic jsem nevysledovala. Takže já už toho okolo vlastně moc nesleduju ![]()
Tak já ovu testy ještě nezkoušela, právě přemýšlím, jestli to mám vyzkoušet ![]()
Jane29 píše:
tak já už měřím BT jen kolem ovulace a po ní jinak ne. A čípek jsem zkoušela sledovat minulý cyklus, ale nic jsem nevysledovala. Takže já už toho okolo vlastně moc nesleduju
jane, můžu poprosit o radu? Jsem si udělala stejný metřík jako ty, ale nějak se nemůžu domluvit s těma kodama a nevím, který do podpisu dát, už jeden mám, ale tenkrát to šlo dobře a teď se v tom nevyznám ![]()
tak to já vím taky, kdy mám ovulaci a BT měřím jen dva dny před a pak asi 4 dny po. Jinak ji mám +- 1 den a možná teď o prázdninách měřit nebudu vůbec. Jak já sem ráda za pravidelné cykly ![]()
Ar-tep píše:Jane29 píše:jane, můžu poprosit o radu? Jsem si udělala stejný metřík jako ty, ale nějak se nemůžu domluvit s těma kodama a nevím, který do podpisu dát, už jeden mám, ale tenkrát to šlo dobře a teď se v tom nevyznám
tak já už měřím BT jen kolem ovulace a po ní jinak ne. A čípek jsem zkoušela sledovat minulý cyklus, ale nic jsem nevysledovala. Takže já už toho okolo vlastně moc nesleduju
jj, tak já si vzala ten kód ze sekce „For Websites:“ a tam jsem si vybrala html a nakopírovala to do podpisu
Příspěvek upraven 07.07.11 v 12:49
Peczka píše:
Já bych to bez testů nepoznala tka jsem za ně rádaAle ted se mi cyklus rozhodil tak mě to štve
no já bych taky nevěděla, kdybych neměřila pár měsíců BT, ale teď vím, že to mám prostě +-1 den a podle toho cyklus buď 27 nebo 28 dní ![]()