Kdy testovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11466
4.7.11 12:06
Peczka píše:
No když se u nás nezadaří tak v červenci mi vychází ovulace přes dovolenou, tak by se mohlo zadařit na ní :palec:

Jé, tak ta dovolená, to je skoro ideální! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
4.7.11 13:57
Peczka píše:
No holky tak MS přišla o 3 dny dříve, tak už to mam uplně rozhozené :cert: naštěstí za 2 hodiny v praci končím bolí mě břicho, tak si doma lehnu :-? Ale žádné příznaky ani protivná ani se mi čelo neosypalo..asi to teprve přijde :roll: Ale aspon když se nezadařilo tak bude dříve pryč a mužeme se zase snažit :palec:

jejda, tak to mě fakt mrzí :-( Já jsem ráda, že teda mě chodím MS fakt přesně, takže ji očekávám, teda spíš neočekávám do tří dnů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.7.11 14:58
Jane29 píše:
Vevilka pridavam se ke gratulantkam a at ti ty carecky hezky sili :palec:

Děkuji:o)Dnes jsem si udělala ještě jeden test a už byli čárky silnější.A to mám hroznou radost:o)mám už 2dny MS zpoždění.Všem přeji at se vám ty čárky ukažou:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
4.7.11 18:29

No jen mi je obcas pres den trosku spatne,ale jinak ok..vsem tdy preju take brzo // :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.7.11 07:11

hezké ráno holky,
tak my pokračujem ve snažení další měsíc, MS dorazila přesně na den. Tak jsem zvědavá na vás ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
6.7.11 07:15

u mě bohužel taky MS dorazila s 5ti denním zpožděním. Hodně štěstí ostatním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
6.7.11 22:10

Tak holky, přidávám se k vám, taky MS dorazila už včera a o dva dny dřív :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
7.7.11 08:05

pec, mě už taky pomalu končí, tak jsem zvědavá jak to bude tentokrát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
7.7.11 09:20
Peczka píše:
Doufám, že se nám už zadaří :cert:

musí, jinak nevím, asi se na celé sledování všeho okolo už vyprdnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.7.11 12:28

tak já už měřím BT jen kolem ovulace a po ní jinak ne. A čípek jsem zkoušela sledovat minulý cyklus, ale nic jsem nevysledovala. Takže já už toho okolo vlastně moc nesleduju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
7.7.11 12:35

Tak já ovu testy ještě nezkoušela, právě přemýšlím, jestli to mám vyzkoušet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
7.7.11 12:36
Jane29 píše:
tak já už měřím BT jen kolem ovulace a po ní jinak ne. A čípek jsem zkoušela sledovat minulý cyklus, ale nic jsem nevysledovala. Takže já už toho okolo vlastně moc nesleduju :mrgreen:

jane, můžu poprosit o radu? Jsem si udělala stejný metřík jako ty, ale nějak se nemůžu domluvit s těma kodama a nevím, který do podpisu dát, už jeden mám, ale tenkrát to šlo dobře a teď se v tom nevyznám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.7.11 12:39

tak to já vím taky, kdy mám ovulaci a BT měřím jen dva dny před a pak asi 4 dny po. Jinak ji mám +- 1 den a možná teď o prázdninách měřit nebudu vůbec. Jak já sem ráda za pravidelné cykly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.7.11 12:41
Ar-tep píše:
Jane29 píše:
tak já už měřím BT jen kolem ovulace a po ní jinak ne. A čípek jsem zkoušela sledovat minulý cyklus, ale nic jsem nevysledovala. Takže já už toho okolo vlastně moc nesleduju :mrgreen:
jane, můžu poprosit o radu? Jsem si udělala stejný metřík jako ty, ale nějak se nemůžu domluvit s těma kodama a nevím, který do podpisu dát, už jeden mám, ale tenkrát to šlo dobře a teď se v tom nevyznám :zed:

jj, tak já si vzala ten kód ze sekce „For Websites:“ a tam jsem si vybrala html a nakopírovala to do podpisu

Příspěvek upraven 07.07.11 v 12:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.7.11 12:43
Peczka píše:
Já bych to bez testů nepoznala tka jsem za ně ráda :palec: Ale ted se mi cyklus rozhodil tak mě to štve :-?

no já bych taky nevěděla, kdybych neměřila pár měsíců BT, ale teď vím, že to mám prostě +-1 den a podle toho cyklus buď 27 nebo 28 dní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí