Kdy testovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15696
1.7.11 11:02
Jane29 píše:
hmm tak uvidíme, stejně to rozhodne jen MS :palec:

tak tak, ale snad už se nedostaví :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
enule 1
1.7.11 12:37

Tak já ráno testovala přesně 29DC a hlásím // :dance: :dance: :dance: já se zblázním…jen ať se to udrží :andel: trošku pobolívá podbřišek,ale to prý snad má :think:

• Citovat
  • Upravit
15696
1.7.11 12:58
enule 1 píše:
Tak já ráno testovala přesně 29DC a hlásím // :dance: :dance: :dance: já se zblázním…jen ať se to udrží :andel: trošku pobolívá podbřišek,ale to prý snad má :think:

Jééé, gratuluji :kytka: Tak na sebe buď opatrná, hezky nožky nahoru a nic nedělat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
1.7.11 13:21
enule 1 píše:
Tak já ráno testovala přesně 29DC a hlásím // :dance: :dance: :dance: já se zblázním…jen ať se to udrží :andel: trošku pobolívá podbřišek,ale to prý snad má :think:

jé tak já se přidávám k gratulantkám a hezky teď ty svátky co budou tak lenošit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11466
1.7.11 17:21
enule 1 píše:

Tak to je krásné, moc gratuluji!! :kytka: :kytka: :kytka: Podbřišek pobolívá od toho, jak děloha pracuje, pomaličku se zvětšuje a mimi se zavrtává. :andel: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
enule 1
1.7.11 18:08

holky strašně moc děkuji za gratulace :mavam: dnes na sebe teda dávám pozor,ale kdyby jste mě viděli včera jak jsem vygruntovala ložnici,no úplnej magor já si myslela,že MS přijde tak nač se šetřit :zed: určitě na vás budu nakukovat jak zdárně těhotníte :andel: a fotečku z UTZ taky ukážu,jen ať je vše OK :palec:

• Citovat
  • Upravit
15696
1.7.11 18:09
enule 1 píše:
holky strašně moc děkuji za gratulace :mavam: dnes na sebe teda dávám pozor,ale kdyby jste mě viděli včera jak jsem vygruntovala ložnici,no úplnej magor já si myslela,že MS přijde tak nač se šetřit :zed: určitě na vás budu nakukovat jak zdárně těhotníte :andel: a fotečku z UTZ taky ukážu,jen ať je vše OK :palec:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
2.7.11 09:25

Holky tak ja mam 1 den spoždění.. test pořád negativní, ale MS nikde.. tak nějak jinak mě pobolívá podbříšek a jsem fakt strašně unavená.
Jak jste na tom Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.7.11 06:58

** Moniulik** tak já mám ještě dva dny do MS, ale pobolívá mě podbříšek a ve čt,pá a so mě bolela třísla, ale asi jsem si je spíš natáhla při cvičení :palec: Takže já stále čekám na termín MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
3.7.11 11:49

Moni, tak to je na dobré cestě :palec: Třeba je ještě na test brzy :wink: Já mám do MS ještě 4 dny, takže zatím nic, uvidíme jak to dopadne, ale spíš počítám s tím, že mrcha dorazí, jsem nafouknutá, mám bolesti a na ksichtě sam beďa :cert: Jediný, co mě udržuje v naději je teplota, tu mám pořád na 37 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
4.7.11 07:30

Ar-tep děkuji Ti moc za uklidnění.. no nafoukla jsem taky byla.. ale už je to lepší.. a beďa :cert: bohužel taky mám.. :( a navíc se mi dneska dostavil pěkný spleeen.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
4.7.11 09:11

Moni, ale Ms nedorazila ne?? tak to je super :potlesk: U mě už se to blíží, myslím, že to neklaplo, už mi dnes spadla i ta teplota na 36,9, takže za tři dny je tady MS :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.7.11 09:31
Štěpulkaa píše:
Díky díky za rady pokusím se to tedy vydržet :wink: ale nevim nevim to čekání je nejhorší

Ahojky pročitala jsem si diskuzi a zaujala mě.ja měla posledni Ms 6.června.nevydržela jsem to do 4.července a dělala si test a byli // .měla jsem tt mamatest 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11466
4.7.11 09:49
Vevilka píše:Ahojky pročitala jsem si diskuzi a zaujala mě.ja měla posledni Ms 6.června.nevydržela jsem to do 4.července a dělala si test a byli // .měla jsem tt mamatest 10.

Jé, další těhulka!! :kytka: :kytka: :kytka:
Tak gratuluji. :dance: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
4.7.11 09:59
Vevilka píše:
Štěpulkaa píše:
Díky díky za rady pokusím se to tedy vydržet :wink: ale nevim nevim to čekání je nejhorší
Ahojky pročitala jsem si diskuzi a zaujala mě.ja měla posledni Ms 6.června.nevydržela jsem to do 4.července a dělala si test a byli // .měla jsem tt mamatest 10.

Vevilko taky moc gratuluju.. :-)
a nějaké příznaky těhu na sobě pocituješ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí