Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jane29 píše:
hmm tak uvidíme, stejně to rozhodne jen MS
tak tak, ale snad už se nedostaví ![]()
Tak já ráno testovala přesně 29DC a hlásím //
já se zblázním…jen ať se to udrží
trošku pobolívá podbřišek,ale to prý snad má ![]()
enule 1 píše:
Tak já ráno testovala přesně 29DC a hlásím //![]()
![]()
trošku pobolívá podbřišek,ale to prý snad má
Jééé, gratuluji
Tak na sebe buď opatrná, hezky nožky nahoru a nic nedělat ![]()
enule 1 píše:
![]()
jé tak já se přidávám k gratulantkám a hezky teď ty svátky co budou tak lenošit ![]()
enule 1 píše:
![]()
Tak to je krásné, moc gratuluji!!
Podbřišek pobolívá od toho, jak děloha pracuje, pomaličku se zvětšuje a mimi se zavrtává.
![]()
holky strašně moc děkuji za gratulace
dnes na sebe teda dávám pozor,ale kdyby jste mě viděli včera jak jsem vygruntovala ložnici,no úplnej magor já si myslela,že MS přijde tak nač se šetřit
určitě na vás budu nakukovat jak zdárně těhotníte
a fotečku z UTZ taky ukážu,jen ať je vše OK ![]()
enule 1 píše:
holky strašně moc děkuji za gratulacednes na sebe teda dávám pozor,ale kdyby jste mě viděli včera jak jsem vygruntovala ložnici,no úplnej magor já si myslela,že MS přijde tak nač se šetřit
určitě na vás budu nakukovat jak zdárně těhotníte
a fotečku z UTZ taky ukážu,jen ať je vše OK
Holky tak ja mam 1 den spoždění.. test pořád negativní, ale MS nikde.. tak nějak jinak mě pobolívá podbříšek a jsem fakt strašně unavená.
Jak jste na tom Vy?
** Moniulik** tak já mám ještě dva dny do MS, ale pobolívá mě podbříšek a ve čt,pá a so mě bolela třísla, ale asi jsem si je spíš natáhla při cvičení
Takže já stále čekám na termín MS
Moni, tak to je na dobré cestě
Třeba je ještě na test brzy
Já mám do MS ještě 4 dny, takže zatím nic, uvidíme jak to dopadne, ale spíš počítám s tím, že mrcha dorazí, jsem nafouknutá, mám bolesti a na ksichtě sam beďa
Jediný, co mě udržuje v naději je teplota, tu mám pořád na 37 ![]()
Ar-tep děkuji Ti moc za uklidnění.. no nafoukla jsem taky byla.. ale už je to lepší.. a beďa
bohužel taky mám..
a navíc se mi dneska dostavil pěkný spleeen.. ![]()
Moni, ale Ms nedorazila ne?? tak to je super
U mě už se to blíží, myslím, že to neklaplo, už mi dnes spadla i ta teplota na 36,9, takže za tři dny je tady MS
![]()
Štěpulkaa píše:
Díky díky za rady pokusím se to tedy vydržetale nevim nevim to čekání je nejhorší
Ahojky pročitala jsem si diskuzi a zaujala mě.ja měla posledni Ms 6.června.nevydržela jsem to do 4.července a dělala si test a byli // .měla jsem tt mamatest 10.
Vevilka píše:Ahojky pročitala jsem si diskuzi a zaujala mě.ja měla posledni Ms 6.června.nevydržela jsem to do 4.července a dělala si test a byli // .měla jsem tt mamatest 10.
Jé, další těhulka!!
![]()
Tak gratuluji.
![]()
Vevilka píše:Štěpulkaa píše:Ahojky pročitala jsem si diskuzi a zaujala mě.ja měla posledni Ms 6.června.nevydržela jsem to do 4.července a dělala si test a byli // .měla jsem tt mamatest 10.
Díky díky za rady pokusím se to tedy vydržetale nevim nevim to čekání je nejhorší
Vevilko taky moc gratuluju.. ![]()
a nějaké příznaky těhu na sobě pocituješ? ![]()