Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tak dneska sem to mela dostat a rano uz sem to nevydrzela a udelala test spis jen tak ze srandy pac sem mela pocit ze to proste pride. A on byl pozitivni ![]()
Uz sem to ani necekala. Ale ani to me neuklidnilo ted se bojim co bude. uz tyden me pobolivava v podbrisku a od pondelka slabounce spinim.
Nevim jestli to mam rict manzelovi nebo jeste par dnu pockat co z toho bude. ![]()
Mam strach z toho spineni a taky BT mam kolem 36,6 (je teda pravda ze pred ovu byla 36,0)
Veskutecnosti je ta carka jeste silnejsi, nejde to poradne vyfotit.
Gratuluju k těhotenství ![]()
Zašla bych kvůli tomu špinění na gynekologii, pravděpodobně ti nasadí utrogestan. Třeba už doktor něco miniaturního uvidí. Pokud ne, tak se neděs, je ještě brzo.
Já bych na Tvým místě počkala ať nejste zklamani kdyby nahodou…
Ono se má testovat az po MS, taky je fakt ze ji muzes mit treba slabsi! Pockala bych ten tyden a pak zkusila testovat, pokud bude čarka silit zacla bych se pomalo objednávat k Dr. na krev. Držím palce!
Ahoj moc ti gratuluju!!!
já bych taky pro jistotu zašla k doktorovi, a takhle slabou čárkou jsem tam byla já ve středu, a dostala jsem fotku se 3 mm
a to špinění alespoň vyřeší, nemusí to ale nic znamenat!!! Kolik ženských má MS i první 2 cykly a v pohodě!!! Držím moc pěsti a určo napiš jak to dopadlo!
![]()
teda je fakt, že já takovou čárku měla až 7 dní po vynechané MS
Já měla takovou čárku den po vynechání. za další dva dny už byla krásně vidět a teď mi tu běhá tříletej kluk ![]()
Já to manželovi hned řekla. Nevydržela jsem to. taky to na mě bylo vidět. ten úsměv prostě nešel sundat.
Já nikdy při těhu nešpinila,ale vím,že spousta holek i krvácela a nakonec vše dobře dopadlo.
Držím palečky ať čárka sílí.
Skoč si na gyngu pro utrogestan.Já špinila pokaždé,dvakrát to nedopadlo,2× jo.Tak držím palečky,určitě to bude ok
Jo a manželovi jsem to vždycky řekla hned ![]()
Tak pockam do pondelka a zajdu si za doktorem nebo mu v pondeli zavolam kdyz bude ordinovat. Ted stejne neordinuje a volat mu nebudu treba MS jeste dorazi.
Katka86 píše:
Skoč si na gyngu pro utrogestan.Já špinila pokaždé,dvakrát to nedopadlo,2× jo.Tak držím palečky,určitě to bude okJo a manželovi jsem to vždycky řekla hned
A jak dlouho si spinila??? Ja vlastne dneska uz 5 den. A muj gynekolog ted neordinuje jen PO a ČT. Leda zajit k jinymu. Nebo to mam vydrzet az do pondelka ???
pralalinka píše:Katka86 píše:A jak dlouho si spinila??? Ja vlastne dneska uz 5 den. A muj gynekolog ted neordinuje jen PO a ČT. Leda zajit k jinymu. Nebo to mam vydrzet az do pondelka ???
Skoč si na gyngu pro utrogestan.Já špinila pokaždé,dvakrát to nedopadlo,2× jo.Tak držím palečky,určitě to bude okJo a manželovi jsem to vždycky řekla hned
já bych počkala, taky jsem chvilku špinila (později než ty, někdy v 7tt) a byl víkend, počkala jsem až do návštěvy gynekologa v týdnu, rozhodla jsem se, že pokud to nemá dopadnout, tak to nechám být, ale věřím, že někdo by běžel hned.
Já špinila jednou asi 2 dny,hned jak to začlo,tak jsem fičela k mudr,dal utroš a na druhý den to přestalo.Dopadlo to tak ja má.PO druhé jsem špinila lehce,k mudr jsem nešla,lehce přez týden jsem měla // a pak přišla brutální ms,šly ze mě obrovské kusy.Po třetí jsem špinila asi 3 lehce,taky nebrala utroš,skončilo to zamlklým těhu ve 12 tt.Po čtvrté jsem hned v ted den co mi vyšly // (v den očekáváné ms) opět běžela k mudr,nasadil utroš,špinění asi 2× do 8 tt,pak ještě 2 slabé krvácení,ale miminko to nevzdalo ![]()
ALe jak píše Saroya,jestli má dopadnou špatně,tak nepomůže ani ten utroš.Já poprvé hned běžela k mudr,protože jsem byla na prášky a po 4 jsem měla po těch potratech,tak proto.Asi bych počkala,pokud nezačněš krvácet jasnou krví do přištího týdne.Třeba špiníš proto,že se miminko zahnizďuje ![]()
Tak sem volala teda gynekologovi a rekl at v pondeli pridu, a ze ted si mam zatim koupit asckorutin. Ze kdyz je to spineni slabe ze by to nemelo vadit ze jen kdyz se to zhorsi tak mam volat. Tak me trochu uklidnil.
Pralalinko, jestli měříš BT, tak kolik dní jsi po ovulaci ??
Na špinění může pomoct i vitamín C.
Moc držím palce!