Těhotenský test v den menstruace

4138
24.6.11 07:46

TT v den MS

Holky tak dneska sem to mela dostat a rano uz sem to nevydrzela a udelala test spis jen tak ze srandy pac sem mela pocit ze to proste pride. A on byl pozitivni :lol:
Uz sem to ani necekala. Ale ani to me neuklidnilo ted se bojim co bude. uz tyden me pobolivava v podbrisku a od pondelka slabounce spinim.
Nevim jestli to mam rict manzelovi nebo jeste par dnu pockat co z toho bude. :-?
Mam strach z toho spineni a taky BT mam kolem 36,6 (je teda pravda ze pred ovu byla 36,0)

Veskutecnosti je ta carka jeste silnejsi, nejde to poradne vyfotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
24.6.11 08:06

Gratuluju k těhotenství :kytka:
Zašla bych kvůli tomu špinění na gynekologii, pravděpodobně ti nasadí utrogestan. Třeba už doktor něco miniaturního uvidí. Pokud ne, tak se neděs, je ještě brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
24.6.11 08:07

Já bych na Tvým místě počkala ať nejste zklamani kdyby nahodou…
Ono se má testovat az po MS, taky je fakt ze ji muzes mit treba slabsi! Pockala bych ten tyden a pak zkusila testovat, pokud bude čarka silit zacla bych se pomalo objednávat k Dr. na krev. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
24.6.11 08:08

Ahoj moc ti gratuluju!!! :kytka: já bych taky pro jistotu zašla k doktorovi, a takhle slabou čárkou jsem tam byla já ve středu, a dostala jsem fotku se 3 mm :lol: a to špinění alespoň vyřeší, nemusí to ale nic znamenat!!! Kolik ženských má MS i první 2 cykly a v pohodě!!! Držím moc pěsti a určo napiš jak to dopadlo! :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
24.6.11 08:09

teda je fakt, že já takovou čárku měla až 7 dní po vynechané MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
24.6.11 08:14

Já měla takovou čárku den po vynechání. za další dva dny už byla krásně vidět a teď mi tu běhá tříletej kluk :mrgreen:
Já to manželovi hned řekla. Nevydržela jsem to. taky to na mě bylo vidět. ten úsměv prostě nešel sundat.
Já nikdy při těhu nešpinila,ale vím,že spousta holek i krvácela a nakonec vše dobře dopadlo.
Držím palečky ať čárka sílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.6.11 08:16

Skoč si na gyngu pro utrogestan.Já špinila pokaždé,dvakrát to nedopadlo,2× jo.Tak držím palečky,určitě to bude ok :wink: Jo a manželovi jsem to vždycky řekla hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
24.6.11 08:18

Tak pockam do pondelka a zajdu si za doktorem nebo mu v pondeli zavolam kdyz bude ordinovat. Ted stejne neordinuje a volat mu nebudu treba MS jeste dorazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
24.6.11 08:20
Katka86 píše:
Skoč si na gyngu pro utrogestan.Já špinila pokaždé,dvakrát to nedopadlo,2× jo.Tak držím palečky,určitě to bude ok :wink: Jo a manželovi jsem to vždycky řekla hned :mrgreen:

A jak dlouho si spinila??? Ja vlastne dneska uz 5 den. A muj gynekolog ted neordinuje jen PO a ČT. Leda zajit k jinymu. Nebo to mam vydrzet az do pondelka ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.6.11 08:22
pralalinka píše:
Katka86 píše:
Skoč si na gyngu pro utrogestan.Já špinila pokaždé,dvakrát to nedopadlo,2× jo.Tak držím palečky,určitě to bude ok :wink: Jo a manželovi jsem to vždycky řekla hned :mrgreen:
A jak dlouho si spinila??? Ja vlastne dneska uz 5 den. A muj gynekolog ted neordinuje jen PO a ČT. Leda zajit k jinymu. Nebo to mam vydrzet az do pondelka ???

já bych počkala, taky jsem chvilku špinila (později než ty, někdy v 7tt) a byl víkend, počkala jsem až do návštěvy gynekologa v týdnu, rozhodla jsem se, že pokud to nemá dopadnout, tak to nechám být, ale věřím, že někdo by běžel hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.6.11 08:25

Já špinila jednou asi 2 dny,hned jak to začlo,tak jsem fičela k mudr,dal utroš a na druhý den to přestalo.Dopadlo to tak ja má.PO druhé jsem špinila lehce,k mudr jsem nešla,lehce přez týden jsem měla // a pak přišla brutální ms,šly ze mě obrovské kusy.Po třetí jsem špinila asi 3 lehce,taky nebrala utroš,skončilo to zamlklým těhu ve 12 tt.Po čtvrté jsem hned v ted den co mi vyšly // (v den očekáváné ms) opět běžela k mudr,nasadil utroš,špinění asi 2× do 8 tt,pak ještě 2 slabé krvácení,ale miminko to nevzdalo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.6.11 08:28

ALe jak píše Saroya,jestli má dopadnou špatně,tak nepomůže ani ten utroš.Já poprvé hned běžela k mudr,protože jsem byla na prášky a po 4 jsem měla po těch potratech,tak proto.Asi bych počkala,pokud nezačněš krvácet jasnou krví do přištího týdne.Třeba špiníš proto,že se miminko zahnizďuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
24.6.11 08:32

Tak sem volala teda gynekologovi a rekl at v pondeli pridu, a ze ted si mam zatim koupit asckorutin. Ze kdyz je to spineni slabe ze by to nemelo vadit ze jen kdyz se to zhorsi tak mam volat. Tak me trochu uklidnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.6.11 08:32

Uvidíš,že to bude ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
24.6.11 08:33

Pralalinko, jestli měříš BT, tak kolik dní jsi po ovulaci ??
Na špinění může pomoct i vitamín C.
Moc držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí