Těhotenský test v den menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18551
24.6.11 08:35

já myslím že můžeme velice potchounku gratulovat, ale taky bych i zašla na tvém místě na gyndu, jednak ti to už z krve potvrdí, a za druhé vyřešit to špinění :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
24.6.11 08:36
Jodi píše:
Pralalinko, jestli měříš BT, tak kolik dní jsi po ovulaci ??
Na špinění může pomoct i vitamín C.
Moc držím palce!

Dnes sem 13 DPO a spineni mam od 9 DPO to byl rano ruzovej vytok ale jen rano a malo. A pak svetle hnedy vytok ale vzdy jen po rano a pres den skoro cisto. Spinim jen malinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
24.6.11 08:36

pralinko tak si zajdi na gyndu do nemocnice, a řekni že tvůj gynekolog neordinuje, myslím že bys potřebovala ten utroš a hlavně klid, takže ideálně polehávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
24.6.11 08:39
loka píše:
pralinko tak si zajdi na gyndu do nemocnice, a řekni že tvůj gynekolog neordinuje, myslím že bys potřebovala ten utroš a hlavně klid, takže ideálně polehávat

No nejhorsi je ze v nedeli musim do prace :-(
A je docela namahava, cely den na nohach a obcas zvedam tezsi veci.
No zajdu por ASCORTIN .A jak se tady psalo, pokud to ma vyjit tak to vyjde a pokud ne tak to odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
24.6.11 08:43

no rozhodně tím taháním věcí nepmůžeš, tak se tomu vyhýbej jak to půjde, nebo dovčou by to nešlo vyřešit? nicméně držím každopádně pěsti!!! dej v pondělí vědět jak jsi pořídila u doktora :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
24.6.11 08:45
loka píše:
no rozhodně tím taháním věcí nepmůžeš, tak se tomu vyhýbej jak to půjde, nebo dovčou by to nešlo vyřešit? nicméně držím každopádně pěsti!!! dej v pondělí vědět jak jsi pořídila u doktora :kytka:

Bohuzel dovolenou nedostanu, by na me zensky byly nas… Budu se snazit co nejmin namahat. Urco dam vedet jak sem dopadla. :-D
A dekuju vsem za odpovedi a podporu, trochu sem se uklidnila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.6.11 09:52

Zkus se šetřit, těžké věci úplně vynech - je to důležité! a hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7882
24.6.11 09:52
pralalinka píše:
Jodi píše:
Pralalinko, jestli měříš BT, tak kolik dní jsi po ovulaci ??
Na špinění může pomoct i vitamín C.
Moc držím palce!
Dnes sem 13 DPO a spineni mam od 9 DPO to byl rano ruzovej vytok ale jen rano a malo. A pak svetle hnedy vytok ale vzdy jen po rano a pres den skoro cisto. Spinim jen malinko.

Ahoj Pralinko, u mě se taky objevilo slaboulinké špinění, které trvalo všeho všudy cca 5 dní, pak ustalo, nepřišla MS a jsem těhu, tak držím palečky, aby to špinění bylo zahnízďování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
24.6.11 10:31
Saroya píše:
Zkus se šetřit, těžké věci úplně vynech - je to důležité! a hodně štěstí :palec:

dneska se budu celej den valet :lol:
No a doktor mi jeste po telefonu rekl ze se nemam koupat, jen sprchovat a taky rekl ze zadnej sex do kontroly :-?
A to sem se na nej zrovna dneska tesila, jelikoz sme ho nemeli uz dlouho, mozna ze to byl nejakej priznak protoze po ovulaci me sex vubec nebavil, sme treba zacli a me to bylo neprijemny tak sme museli prestat, coz u me neni normalni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
24.6.11 14:40

Pralalinko, Ascorutin je podle mně super nápad!!!
V práci se zkus šetřit!
A dej vědět, jak jsi dopadla na kontrole!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
24.6.11 15:54

Holky ted me na jedne diskuzi vylekal jeden komentar s mimodeloznim tehotenstvim :-(
Tak doufam ze to ono nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
24.6.11 15:58
jestli ti můžu poradit, tak to nečti!!! Já teď díky diskuzím tady trnu aby bylo vidět zua týden :srdce: , aby to náhodou nebyl spont. potrat, atd. Někdy fakt lepší nic nevědět. Poslouchej svého Dr. ten ví co dělá :kytka: drřím palce! :hug:
pralalinka píše:
Holky ted me na jedne diskuzi vylekal jeden komentar s mimodeloznim tehotenstvim :-(
Tak doufam ze to ono nebude
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
24.6.11 16:03
nulu86 píše:
jestli ti můžu poradit, tak to nečti!!! Já teď díky diskuzím tady trnu aby bylo vidět zua týden :srdce: , aby to náhodou nebyl spont. potrat, atd. Někdy fakt lepší nic nevědět. Poslouchej svého Dr. ten ví co dělá :kytka: drřím palce! :hug:
pralalinka píše:

He , tak to ja uz mam tohle vsechno precteny, takze se taky budu bat co se bude dit. Ono je kolikrat lepsi nic nevedet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.6.11 16:31
pralalinka píše:

NO to jsem si ordinovala :-P při všech těhu,klid,uvidíš,že to bude dobré :wink: PRo příště:už nečti nic,potraty,ZT,vyvojové vady a tak dále :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
25.6.11 17:04

Tak dneska bylo spineni jeste slabsi, ta doufam ze uz zejtra nebude nic. A v podbrisku taky dneska skoro nic necejtim jen obcas takovy zvlastny pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí