Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peczka píše:
Gratuluju
No ja musím čekat až do čtvrtku je to hruza těch pár dní před MS
Vevilka píše:Štěpulkaa píše:Ahojky pročitala jsem si diskuzi a zaujala mě.ja měla posledni Ms 6.června.nevydržela jsem to do 4.července a dělala si test a byli // .měla jsem tt mamatest 10.
Díky díky za rady pokusím se to tedy vydržetale nevim nevim to čekání je nejhorší
Taky gratuluju
Taky musím čekat až do čtvrtka, ale myslím, že testovat ani nebudu, nebude třeba ![]()
Ahoj..pridavam sve zkusenosti
ja mela posledni menstruaci 1.6 a uz 5 dne pred MS mi bylo blbe,tak jsem to nevydrzela a asi 3den pred jsem delala test a uz bylkrasne pozitivni!
Prtka píše:
Ahoj..pridavam sve zkusenostija mela posledni menstruaci 1.6 a uz 5 dne pred MS mi bylo blbe,tak jsem to nevydrzela a asi 3den pred jsem delala test a uz bylkrasne pozitivni!
Gratuluju!!! to je skvělééé!! a nějaké příznaky na sobě pocituješ??
supeer ještě jednou gratuluju
Moniulik píše:Vevilka píše:Vevilko taky moc gratuluju..Štěpulkaa píše:Ahojky pročitala jsem si diskuzi a zaujala mě.ja měla posledni Ms 6.června.nevydržela jsem to do 4.července a dělala si test a byli // .měla jsem tt mamatest 10.
Díky díky za rady pokusím se to tedy vydržetale nevim nevim to čekání je nejhorší
a nějaké příznaky těhu na sobě pocituješ?
Dekuji:o) akorat mě pobolívá v podbříšku a občas mě to jakoby pichne u vaječníku.ale jinak nic.
Mě to tady vždycky moc povzbudí, když se nedaří nám, tak mám radost, že se zadařilo někomu jinému. ![]()
Vždycky mi to zvedne náladu!
![]()
Vevilka pridavam se ke gratulantkam a at ti ty carecky hezky sili ![]()
Peczka píše:
No když se u nás nezadaří tak v červenci mi vychází ovulace přes dovolenou, tak by se mohlo zadařit na ní
Jé, tak ta dovolená, to je skoro ideální!
![]()
Peczka píše:
No holky tak MS přišla o 3 dny dříve, tak už to mam uplně rozhozenénaštěstí za 2 hodiny v praci končím bolí mě břicho, tak si doma lehnu
Ale žádné příznaky ani protivná ani se mi čelo neosypalo..asi to teprve přijde
Ale aspon když se nezadařilo tak bude dříve pryč a mužeme se zase snažit
jejda, tak to mě fakt mrzí
Já jsem ráda, že teda mě chodím MS fakt přesně, takže ji očekávám, teda spíš neočekávám do tří dnů ![]()
Jane29 píše:
Vevilka pridavam se ke gratulantkam a at ti ty carecky hezky sili
Děkuji:o)Dnes jsem si udělala ještě jeden test a už byli čárky silnější.A to mám hroznou radost:o)mám už 2dny MS zpoždění.Všem přeji at se vám ty čárky ukažou:o)
No jen mi je obcas pres den trosku spatne,ale jinak ok..vsem tdy preju take brzo // ![]()
hezké ráno holky,
tak my pokračujem ve snažení další měsíc, MS dorazila přesně na den. Tak jsem zvědavá na vás ostatní.
u mě bohužel taky MS dorazila s 5ti denním zpožděním. Hodně štěstí ostatním…
Tak holky, přidávám se k vám, taky MS dorazila už včera a o dva dny dřív ![]()
pec, mě už taky pomalu končí, tak jsem zvědavá jak to bude tentokrát ![]()
Peczka píše:
Doufám, že se nám už zadaří
musí, jinak nevím, asi se na celé sledování všeho okolo už vyprdnu ![]()