Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ar-tep píše:
No já to taky vidím na návštěvu dr. nebo alespoň si zajdi na krev jako samoplátce, budeš vědět hned na čem jsi
Tak já se spíš přikláním k Dr než krev jako samoplátce, kdyby krev vyšla negativně, tak by stejně šla k Dr takže bych tam šla rovnou, protože to může být cysta. Nechci strašit, ale i tak to může být.
To já si určo zajdu raději k dr. bude to jistější akorát má tenhle týden dovolenou tak tam naklušu hnedka příští po
Štěpulkaa píše:
To já si určo zajdu raději k dr. bude to jistější akorát má tenhle týden dovolenou tak tam naklušu hnedka příští po
jj přesně tak, raděj hned v pondělí
A pak nám dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
Ahoj, první měsíc neberu HA a s přítelem se snažíme o mimimko. 31. 7. nastala ovulace od té doby mám bolesti v podbříšku. začala mě bolet i prsa a bradavky mám velmi citlivé. zhruba od 10. 6 se citím nafouklá v oblasti dělohy. menstruace by měla přijít 16. 6. je možné, že bych byla těhotná. a kdy se testovat, abych věděla zda to vyšlo či ne?
Ahoj, první měsíc neberu HA a s přítelem se snažíme o mimimko. 31. 7. nastala ovulace od té doby mám bolesti v podbříšku. začala mě bolet i prsa a bradavky mám velmi citlivé. zhruba od 10. 6 se citím nafouklá v oblasti dělohy. menstruace by měla přijít 16. 6. je možné, že bych byla těhotná. a kdy se testovat, abych věděla zda to vyšlo či ne?
Určitě až se opozdí ms, protože i kdyby ti vyšel test pozitivní a náhodou bys dostala ms, tak bys byla zklamaná.
A je ňáké procento, že bych byla těhotná? nebo je to jen díky tomu, že sem po roce vysadila HA
@bebecinka píše:
A je ňáké procento, že bych byla těhotná? nebo je to jen díky tomu, že sem po roce vysadila HA
Je a není
Udělej si v pátek test a už by mohlo být něco vidět. Pokud přes víkend nedostaneš Ms tak zase v pondělí test a ev. si nechat odebrat HCG. Znám spoustu kamarádek, kterým se podařilo otěhotnět hned první měsíc po vysazení HA.
No ja je taky právě znám! moc bych si to přála, ale při mém štěstí, no nevím nevím!!
Tak hlavně nevěšet hlavu počkej už je to jen 4 dny a už v pátek by mohl být vidět test to jsou dny jen dva.
Pak dej vědět jetsli se zadařilo. Když né tak držím palce at´je to co nejdřív. ![]()
@bebecinka Ahoj a co dnes? Mě u prvního vyšel test až po týdnu po vynechání MS otěhotněla jsem týden před MS né v půlce. Tak jen nezbývá než držet pěsti.
@ondas dnes test taky negativní. ale v noci mi bylo na zvracení a strašně moc mě bolela prsa a bradavky!! ale to bude asi z tepla! bydlíme totiž v podkroví a je tu strašné teplo!!! no uvidíme co ukáže čas ![]()
@bebecinka Ahojky… čtu tady ty diskuse a sem na tom asi podobně.. taky bychom chtěli s manželem miminko, jenže už rok se snažíme a stále nic
bohužel se mě nějak špatně uvolňují vajíčka a nedochází k ovu, teď ovšem ovu byla.. 4.6. a tak sem si myslela, že by to mohlo vyjít..ale test sem si dělala včera jakoby 12DPO a negativní… moje kamaradka co se taky snazi si delala test uz 10dpo a uz tam mela carky…
takže uz sem to zase zahodila za sebe a dalsi mesic znovu.. taky uz sem docela zoufala
![]()