Kdy testovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
18.7.11 12:28
Ar-tep píše:
No já to taky vidím na návštěvu dr. nebo alespoň si zajdi na krev jako samoplátce, budeš vědět hned na čem jsi :nevim:

Tak já se spíš přikláním k Dr než krev jako samoplátce, kdyby krev vyšla negativně, tak by stejně šla k Dr takže bych tam šla rovnou, protože to může být cysta. Nechci strašit, ale i tak to může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.11 12:36

To já si určo zajdu raději k dr. bude to jistější akorát má tenhle týden dovolenou tak tam naklušu hnedka příští po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
18.7.11 16:15
Štěpulkaa píše:
To já si určo zajdu raději k dr. bude to jistější akorát má tenhle týden dovolenou tak tam naklušu hnedka příští po

jj přesně tak, raděj hned v pondělí :palec: A pak nám dej vědět, jak jsi dopadla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
13.6.12 11:48

Ahoj, první měsíc neberu HA a s přítelem se snažíme o mimimko. 31. 7. nastala ovulace od té doby mám bolesti v podbříšku. začala mě bolet i prsa a bradavky mám velmi citlivé. zhruba od 10. 6 se citím nafouklá v oblasti dělohy. menstruace by měla přijít 16. 6. je možné, že bych byla těhotná. a kdy se testovat, abych věděla zda to vyšlo či ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
13.6.12 11:49

Ahoj, první měsíc neberu HA a s přítelem se snažíme o mimimko. 31. 7. nastala ovulace od té doby mám bolesti v podbříšku. začala mě bolet i prsa a bradavky mám velmi citlivé. zhruba od 10. 6 se citím nafouklá v oblasti dělohy. menstruace by měla přijít 16. 6. je možné, že bych byla těhotná. a kdy se testovat, abych věděla zda to vyšlo či ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
13.6.12 11:52

Určitě až se opozdí ms, protože i kdyby ti vyšel test pozitivní a náhodou bys dostala ms, tak bys byla zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
13.6.12 11:59

A je ňáké procento, že bych byla těhotná? nebo je to jen díky tomu, že sem po roce vysadila HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
13.6.12 12:05
@bebecinka píše:
A je ňáké procento, že bych byla těhotná? nebo je to jen díky tomu, že sem po roce vysadila HA

Je a není ;) Udělej si v pátek test a už by mohlo být něco vidět. Pokud přes víkend nedostaneš Ms tak zase v pondělí test a ev. si nechat odebrat HCG. Znám spoustu kamarádek, kterým se podařilo otěhotnět hned první měsíc po vysazení HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
13.6.12 12:11

No ja je taky právě znám! moc bych si to přála, ale při mém štěstí, no nevím nevím!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
13.6.12 13:10

Tak hlavně nevěšet hlavu počkej už je to jen 4 dny a už v pátek by mohl být vidět test to jsou dny jen dva. ;) Pak dej vědět jetsli se zadařilo. Když né tak držím palce at´je to co nejdřív. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
13.6.12 20:16

Jasně, že dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
15.6.12 12:11

Tak MS sem sice nedostala, ale test vyšel negativně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
17.6.12 15:54

@bebecinka Ahoj a co dnes? Mě u prvního vyšel test až po týdnu po vynechání MS otěhotněla jsem týden před MS né v půlce. Tak jen nezbývá než držet pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
17.6.12 18:30

@ondas dnes test taky negativní. ale v noci mi bylo na zvracení a strašně moc mě bolela prsa a bradavky!! ale to bude asi z tepla! bydlíme totiž v podkroví a je tu strašné teplo!!! no uvidíme co ukáže čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.12 20:12

@bebecinka Ahojky… čtu tady ty diskuse a sem na tom asi podobně.. taky bychom chtěli s manželem miminko, jenže už rok se snažíme a stále nic :-( bohužel se mě nějak špatně uvolňují vajíčka a nedochází k ovu, teď ovšem ovu byla.. 4.6. a tak sem si myslela, že by to mohlo vyjít..ale test sem si dělala včera jakoby 12DPO a negativní… moje kamaradka co se taky snazi si delala test uz 10dpo a uz tam mela carky… :-( takže uz sem to zase zahodila za sebe a dalsi mesic znovu.. taky uz sem docela zoufala :-( :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí