Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Holky poradít prosím..vím, že to tady je pořád do kolajen jsem se chtěla zeptat kdy testovat, respektive kdy řešit že jsem to ještě nedostala? 12.6. mi dr. vyndal Mirenu, do 2 dnů byla MS…tento měsíc jsem MS čekala 14.7. takže spoždění a test negativní ale nevím jestli je brzo či ne..pže nevím jak mám teď cyklus po vysazení antiko?
vlastně ani při mireně jsem MS neměla pravidelnou (to jsem měla MS skoro pořád)
vetsinou tu holky radi pokud MS nedorazi do 40dnu od zacatku cyklu. ale pockala bych tyden a pak treba sla k DR. urcite doporucuji kontryhelovej caj na upravu MS me to moc pomohlo!!!
@bebecinka super děkuji moc:-) já právě nikam nespěchám jen mě pobolí podbříšek už asi týden tak si říkám jestli to bude MS ale bojím se aby to nebylynějaký zdrav, problémy pže jsem po císaři tak nevím ![]()
Ahoj holky…9.7. jsem byla na zavedení dvou embryek…zítra bych toměla dostat a na testu není nic…myslíte, že je ještě nějaká šance že se to povedlo?
@Radka85 hej tak to vubec nevim! nemam zkusenosti urcite bych jesrte pockala
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat…Mám zpozdění MS týden, ale včera jsem si udělala test a negativní. Jenže mám pocit, že těhu jsem sem tam mě bolí prsa, v podbrišku, jsem strašně naládová a teče ze mě býlí a hustý výtok. Nevím kdy mi ale test je možný těhu ukázat? Na dr si myslím, že je brzo. Děkuji
@Lucinka123456 píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat…Mám zpozdění MS týden, ale včera jsem si udělala test a negativní. Jenže mám pocit, že těhu jsem sem tam mě bolí prsa, v podbrišku, jsem strašně naládová a teče ze mě býlí a hustý výtok. Nevím kdy mi ale test je možný těhu ukázat? Na dr si myslím, že je brzo. Děkuji
jsme na tom tak nak stejne' me MS mela dorazit vcera od dneska byli hlen a taky me boli prsa i bolesti mam na MS!! tak nevim test jsem si jeste nedelala.
@Radka85 píše:
Ahoj holky…9.7. jsem byla na zavedení dvou embryek…zítra bych toměla dostat a na testu není nic…myslíte, že je ještě nějaká šance že se to povedlo?
ahoj v tom ti neporadím, na Ketu jsem nikdy nebyla, ale co jsem četla příspěvky holek, které byly, tak již 6. den po, měly pozitivní testíky, ale to nemusí nic znamenat, držím palce ![]()
Dobrý den, mám takový dotaz. Poslední ms jsem měla 20.ledna, pak jsem nasadila HA. Sex jsem měla 14.2. Ha sem vysadila 16.2. Od vysazeni mám pocit na zvraceni, jakoby žaludek na vodě, motá se mi hlava, jsem unavena, občas mně píchne v podbřišku. Ms jsem ještě nedostala. Testy negativní. Dnes jsem byla i u doktora, a ten nic nezjistil, vzal mi krev, s tím že výsledky by měli byt v pondělí.. Podle něj to těhu není, že je to HA. Má někdo zkušenosti stím že otěhotněl přes HA, nebo si moje tělo dělá co chce.
Těhotná nejsi tyto příznaky jsou po vysazení ha.taky jsem je mela. A proč nasazuješ a zase vysazuješ?
Ahojky… jsem takový zvláštní případ. Mám cyklus cca45 dnů a ovu jsem měla 21.den (potvrzeno testem i příznaky, už to na sobě poznám). A teď by mě zajímalo kdy mohu zacit testovat? Obvykle se ceka do vynechani ms, to vím.. Ale můžu v tomto případě zkusit testy třeba uz 14 dpo? ![]()
Děkuji ![]()
Dobrý večer
, mám taky dotázek, jen jsem se právě zaregistrovala, tak nemůžu založit diskusi.
S manželem jsem se rozhodli, že bychom chtěli miminko. 19.11. jsem vysadila HA a dostala jsem MS 22.-24.11. Od vysazení HA jsme měli pravidelný sex. Podle cyklu jsem měla ovulaci 25-26.11. Myslíte že má cenu se třeba za týden otestovat, když jsem dostlala tu MS? Nevím co mám dělat, jsem nedočkavá.
Děkuji za rady
![]()
Příspěvek upraven 27.11.16 v 19:56
@Marinkaa
Věřím, že si nedockava, ale raději bych pockala… potom je někdy člověk zklamaný, když to hned nevyjde a je to spíš na škodu ![]()
@Kikkinka píše:
@Marinkaa
Věřím, že si nedockava, ale raději bych pockala… potom je někdy člověk zklamaný, když to hned nevyjde a je to spíš na škodu
Děkuji aspoň za nějakou podporu
snad to vyjde brzy ![]()
to je zas dotázek ![]()
Testuj, až nedostaneš MS
Nechápu tady to blbnutí ![]()