Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@viktoriecom píše:
@bebecinka Ahojky… čtu tady ty diskuse a sem na tom asi podobně.. taky bychom chtěli s manželem miminko, jenže už rok se snažíme a stále nicbohužel se mě nějak špatně uvolňují vajíčka a nedochází k ovu, teď ovšem ovu byla.. 4.6. a tak sem si myslela, že by to mohlo vyjít..ale test sem si dělala včera jakoby 12DPO a negativní… moje kamaradka co se taky snazi si delala test uz 10dpo a uz tam mela carky…
takže uz sem to zase zahodila za sebe a dalsi mesic znovu.. taky uz sem docela zoufala
![]()
![]()
@bebecinka Pokud MS nedostaneš nejpozději do 40ti dnů od poslední šla bych k Mudr na vyvolávačku pokud budeš těhotná nic se nestane, ale určo by se ti to do té doby ukázalo na testu. spíš bych řešila úpravu MS o to větší budeš mít zase šanci těhotnět, když budeš mít po další MS příjde zase ovu. Zkoušíte teprve první měsíc!!nesmíš to tak řešit může to opravdu trvat i rok, takže hlavu vzhůru
a sexu zdar
.A pokud by jsi chtěla něco testovat tak si hlídej podle testů ovu, ale je to na hlavu i tak. Asi bych tomu nechala volnej průběh nebo se z toho zblázníš.
![]()
@bebecinka já myslím, že zajít k dr. je dobré ale moje dr. to neřešila dřív jak pul roku a vubec se to neresi do roka. teda resi pripadnou nejakou lecbou cyklu, i treba hormonalni profil.. ted beru proveru. ![]()
@bebecinka Provera je hormonální léčba na úpravu cyklu. No kortyhelovy caj je dobrý co sem takhle slyšela od holek a hlavně je to bylinka viď. Ja ještě slyšela o přípravku femigard, taky si o tom přečti, až budu mít peníze, tak ho taky zkusim, zeptám se na to ještě mojí mudr. No a ovulku mít asi nebudeš když nebude MS, já byla minulý měsíc na vyvolávačce a nic moc
ty stavy po tom!! pořád brek a uplně jak magor sem byla.. tenhle měsíc už mám PMS příznaky 10 dní, tak nevim co z toho bude.. a když sem si dělala test 12DPO tak nic
tak to asi zkusim opravdu tak tyden po vynechani.. nevim nevim.. každopádně by to chtělo vyšetřit, protože mě třeba ms nedochází hlavně kvuli cystě kterou mám… a ovu zase protoo, že se mě špatně uvolňují vajíčka.. je to asi jedno s druhým, když nebude MS nebude OVU
je to naprd.. taky sem brala přášky 7 let a takhle to pak vypadá
![]()
Ahoj holky, prosím o Váš názor…minulý měsíc jsem měla 1.pokus IVF a nevyšlo. Teď čekám na další ms…poslední byla 20.6. Doteď pořád nic a to mám normálně cyklus 27 dní většinou. Jsem jak balon dole mě bolí ale jinak než před ms…pořád si myslím že je to těma hormonama co jsem brala…nebo ne?
@Radka85 já mám docela podobný problém… taky mě tam bolí už dlouho.. měla sem i nafouklé břicho, pořád chodím čurat, ale 12DPO negativní.. tak sem o tom četla na netu a bojím se jestli nemám třeba zánět vaječníků… ale já teda ještě nemám spoždění… mám to dostat zítra. jenže nejhorší je že mám ale moje cykly jsou nepravidelné jak prase… no tak si udělej test??? nikdy nevíš…
@viktoriecom píše:
@Radka85 já mám docela podobný problém… taky mě tam bolí už dlouho.. měla sem i nafouklé břicho, pořád chodím čurat, ale 12DPO negativní.. tak sem o tom četla na netu a bojím se jestli nemám třeba zánět vaječníků… ale já teda ještě nemám spoždění… mám to dostat zítra. jenže nejhorší je že mám ale moje cykly jsou nepravidelné jak prase… no tak si udělej test??? nikdy nevíš…
No já taky nevím co se děje…dnes jsem 30.den…to jsem snad nikdy neměla…ale řikám může to být těma hormonama v minulém cyklu…test udělám..
@Radka85 tak to jsem zvědavá jak dopadneš
já si asi dnes taky udělám ale příjde mě to víceméně zbytečné… asi v pátek zajdu k mudře.
No tak tyto pocity mam take!! taky sem si myslela, ze je to tehu. ale podle testu ne
ale je fakt, ze minulej mesic me dr lecila na nake bakterie, tak to mze byt jeste ono. zpozdeni je 3dny a na testu nic. tak jeste pockam a uvidime ![]()
Holky jemožné abych měla ovulku každý měsíc jinak? minulý mi dr. potvrdilla 16 dc, aletento mesic podle bolesti a hlenu jsem ji měla asi 13dc, je to možné? díkyy…popř. kdy si udělat test, když poslední ms byla 31.5. a ovulka teda 13 dc? diky
@bebecinka je to naprd.. já ho zkusim zítra ale je mě jasné, že bude negativní a že to byl zas jen planej poplach.. no my se snažíme už rok tak nás asi čeka CARE:
@viktoriecom píše:
@bebecinka je to naprd.. já ho zkusim zítra ale je mě jasné, že bude negativní a že to byl zas jen planej poplach.. no my se snažíme už rok tak nás asi čeka CARE:
Já to zkusila po obědě a nic…takže pořád čekám na ms a pak jdu na KET…
@Radka85 já nevim co je to KET nevim co je to UIU nevim nic :/ doktorka mě o niček takovém neříkala.. já jí prostě reknu, že chci otěhotnět, ať s tím něco začne kurňa po roce už dělat.
@viktoriecom píše:
@Radka85 já nevim co je to KET nevim co je to UIU nevim nic :/ doktorka mě o niček takovém neříkala.. já jí prostě reknu, že chci otěhotnět, ať s tím něco začne kurňa po roce už dělat.
Kryoembryotransfer ![]()