Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak já už měřím BT jen kolem ovulace a po ní jinak ne. A čípek jsem zkoušela sledovat minulý cyklus, ale nic jsem nevysledovala. Takže já už toho okolo vlastně moc nesleduju ![]()
Tak já ovu testy ještě nezkoušela, právě přemýšlím, jestli to mám vyzkoušet ![]()
Jane29 píše:
tak já už měřím BT jen kolem ovulace a po ní jinak ne. A čípek jsem zkoušela sledovat minulý cyklus, ale nic jsem nevysledovala. Takže já už toho okolo vlastně moc nesleduju
jane, můžu poprosit o radu? Jsem si udělala stejný metřík jako ty, ale nějak se nemůžu domluvit s těma kodama a nevím, který do podpisu dát, už jeden mám, ale tenkrát to šlo dobře a teď se v tom nevyznám ![]()
tak to já vím taky, kdy mám ovulaci a BT měřím jen dva dny před a pak asi 4 dny po. Jinak ji mám +- 1 den a možná teď o prázdninách měřit nebudu vůbec. Jak já sem ráda za pravidelné cykly ![]()
Ar-tep píše:Jane29 píše:jane, můžu poprosit o radu? Jsem si udělala stejný metřík jako ty, ale nějak se nemůžu domluvit s těma kodama a nevím, který do podpisu dát, už jeden mám, ale tenkrát to šlo dobře a teď se v tom nevyznám
tak já už měřím BT jen kolem ovulace a po ní jinak ne. A čípek jsem zkoušela sledovat minulý cyklus, ale nic jsem nevysledovala. Takže já už toho okolo vlastně moc nesleduju
jj, tak já si vzala ten kód ze sekce „For Websites:“ a tam jsem si vybrala html a nakopírovala to do podpisu
Příspěvek upraven 07.07.11 v 12:49
Peczka píše:
Já bych to bez testů nepoznala tka jsem za ně rádaAle ted se mi cyklus rozhodil tak mě to štve
no já bych taky nevěděla, kdybych neměřila pár měsíců BT, ale teď vím, že to mám prostě +-1 den a podle toho cyklus buď 27 nebo 28 dní ![]()
jůůůů, děkuji já jsm se s tím včera fakt nemohla domluvit a že jsem jich zkusila teda ![]()
No já už to tak mám asi 7 cyklů, krom před tím minulým, tam jsem měla zpoždění týden, ale teď se mu to naštěstí zase vrátilo do normálu ťuky ťuky
No já právě to mám plus mínus den, ale teď jsem jako koukala, že MS přišla o dva dny dřív
Jindy jsem ji měla fakt skoro na minutu přesně, tak uvidím, měřit budu teprve druhý cyklus, tak jsem zvědavá, jak to bude tentokrát
Ar-tep píše:
No já právě to mám plus mínus den, ale teď jsem jako koukala, že MS přišla o dva dny dřívJindy jsem ji měla fakt skoro na minutu přesně, tak uvidím, měřit budu teprve druhý cyklus, tak jsem zvědavá, jak to bude tentokrát
prosím prosím, jak sis udělala ten metřík ? ?
které z toho to je?
Luciked píše:Ar-tep píše:prosím prosím, jak sis udělala ten metřík ? ?
No já právě to mám plus mínus den, ale teď jsem jako koukala, že MS přišla o dva dny dřívJindy jsem ji měla fakt skoro na minutu přesně, tak uvidím, měřit budu teprve druhý cyklus, tak jsem zvědavá, jak to bude tentokrát
které z toho to je?
jéé, koukám, že sis poradila, já tady nebyla
Ale pěkný ![]()