Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem byla včera odpoledne ve městě, ale udržela jsem se a do lékárny jsem nešla.
Já se znám, kdybych si ten test včera koupila, tak už bych dneska zkoušela a chci počkat aspoň do pátku.
A s mamatestem mám taky výborné zkušenosti. ![]()
ak já holky teda používám taky mamatest, našla jsem tu naněj docela chválu a navíc jak píšete je levný a nechce se mi zbytečně za ty drahé utrácet, když mám pořád sněhobílo ![]()
tak já ovulační testy nekupuji naštěstí mám MS pravidelnou +-1den a ovulku taky chodí +-1den
Jinak mě ho nabízela taky, ten digitílní, jsem o něm uvažovala až budu mít opravdu dálnice, ale ono to na něm vydrží jen 3-4 dny a pak už tam nic není takže jsem od toho upustila, kdyby byl aspoň na víc použití, když už je tak drahej, ale ono ne furt na jedno
Holky, tak já jsem taky ještě odolala, zatím se lékarně vyhýbám obloukem a jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží, ale MS má přijít až 7.7, což je ještě týden, takže by bylo stejně si brzy ![]()
tak já mám testy ještě doma, ale zkusím vydržet a uvidím o tom víkendu, jestli na mě přijde testovací mánie nebo ne to už (ne)budu mít ms za pár
michaelas2010 píše:ahoj holky tak ja jsem dneska 25 DC a 13 DPO.zitra zkusim testnout
Ahojky jakpak jsi dopadla?? ja čekám MS zítra nebo v pátek.. dneska jsem zkusila testnout a test sněhobílý..
žádné příznaky nemám jen mě trošku bolí v kříží, ale to už je asi před ms.. achjo.. ![]()
Ahoj holky taky se přidávám, poslední ms jsem měla 7.6 a další by měla přijít 4.7 test mám doma a taky si řikám, že bych to zkusila, ale na druhou stranu si říkám, že je ještě asi dost brzy možná o víkendu testnu jestli to vydržim netestovat dřív ![]()
Holky raději vydržte.. at nejste tak zlamané jako já… Když netestujete je aspon nějaká naděje
Moniulik píše:michaelas2010 píše:Ahojky jakpak jsi dopadla?? ja čekám MS zítra nebo v pátek.. dneska jsem zkusila testnout a test sněhobílý..ahoj holky tak ja jsem dneska 25 DC a 13 DPO.zitra zkusim testnout
žádné příznaky nemám jen mě trošku bolí v kříží, ale to už je asi před ms.. achjo..
Peczka píše:
tAK TO MÁME STEJNÝ TERMÍN, ALE TKY MĚ TO UŽ LÁKA
Ar-tep píše:
Holky, tak já jsem taky ještě odolala, zatím se lékarně vyhýbám obloukem a jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží, ale MS má přijít až 7.7, což je ještě týden, takže by bylo stejně si brzy
že?? Já to asi risknu v pátek, pak chci na pár dní odjet, tak ať vím ![]()
Ar-tep píše:Peczka píše:že?? Já to asi risknu v pátek, pak chci na pár dní odjet, tak ať vím
tAK TO MÁME STEJNÝ TERMÍN, ALE TKY MĚ TO UŽ LÁKA
Ar-tep píše:
Holky, tak já jsem taky ještě odolala, zatím se lékarně vyhýbám obloukem a jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží, ale MS má přijít až 7.7, což je ještě týden, takže by bylo stejně si brzy
hmm koukám tady už se plánuje dřívější testování, tak to začíná být napínavé a nějaké příznaky holky máte?
mo já si taky neuvědumuju, že bych nějaké příznaky měla, ale ty jsou asi stejně až po zahnízdění ne? Nebo max při zahnizďování
to já taky zatím žádné příznaky nepociťuji
ale ani se necítím tak jako vždy před MS…no uvidíme jak to dopadne..