Kdy testovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11466
29.6.11 08:39

Tak jsem byla včera odpoledne ve městě, ale udržela jsem se a do lékárny jsem nešla. :-) Já se znám, kdybych si ten test včera koupila, tak už bych dneska zkoušela a chci počkat aspoň do pátku. :oops: :oops: :oops: A s mamatestem mám taky výborné zkušenosti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
29.6.11 09:00

ak já holky teda používám taky mamatest, našla jsem tu naněj docela chválu a navíc jak píšete je levný a nechce se mi zbytečně za ty drahé utrácet, když mám pořád sněhobílo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
29.6.11 09:43

tak já ovulační testy nekupuji naštěstí mám MS pravidelnou +-1den a ovulku taky chodí +-1den :palec: Jinak mě ho nabízela taky, ten digitílní, jsem o něm uvažovala až budu mít opravdu dálnice, ale ono to na něm vydrží jen 3-4 dny a pak už tam nic není takže jsem od toho upustila, kdyby byl aspoň na víc použití, když už je tak drahej, ale ono ne furt na jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
29.6.11 10:17

Holky, tak já jsem taky ještě odolala, zatím se lékarně vyhýbám obloukem a jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží, ale MS má přijít až 7.7, což je ještě týden, takže by bylo stejně si brzy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
29.6.11 10:49

tak já mám testy ještě doma, ale zkusím vydržet a uvidím o tom víkendu, jestli na mě přijde testovací mánie nebo ne to už (ne)budu mít ms za pár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
29.6.11 12:10
michaelas2010 píše: :-D ahoj holky tak ja jsem dneska 25 DC a 13 DPO.zitra zkusim testnout

Ahojky jakpak jsi dopadla?? ja čekám MS zítra nebo v pátek.. dneska jsem zkusila testnout a test sněhobílý.. :( žádné příznaky nemám jen mě trošku bolí v kříží, ale to už je asi před ms.. achjo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
29.6.11 12:14

Ahoj holky taky se přidávám, poslední ms jsem měla 7.6 a další by měla přijít 4.7 test mám doma a taky si řikám, že bych to zkusila, ale na druhou stranu si říkám, že je ještě asi dost brzy možná o víkendu testnu jestli to vydržim netestovat dřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11466
29.6.11 12:24

Já to snad to pátku nevydržím!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
29.6.11 12:29

Holky raději vydržte.. at nejste tak zlamané jako já… Když netestujete je aspon nějaká naděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
29.6.11 12:32
ja taky nic ale pekne mi poli bricho me by mela dorazit v patek
Moniulik píše:
michaelas2010 píše: :-D ahoj holky tak ja jsem dneska 25 DC a 13 DPO.zitra zkusim testnout
Ahojky jakpak jsi dopadla?? ja čekám MS zítra nebo v pátek.. dneska jsem zkusila testnout a test sněhobílý.. :( žádné příznaky nemám jen mě trošku bolí v kříží, ale to už je asi před ms.. achjo.. :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
29.6.11 13:01
Peczka píše:
tAK TO MÁME STEJNÝ TERMÍN, ALE TKY MĚ TO UŽ LÁKA :-P
Ar-tep píše:
Holky, tak já jsem taky ještě odolala, zatím se lékarně vyhýbám obloukem a jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží, ale MS má přijít až 7.7, což je ještě týden, takže by bylo stejně si brzy :zed:

že?? Já to asi risknu v pátek, pak chci na pár dní odjet, tak ať vím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
29.6.11 13:03
urco :palec:
Ar-tep píše:
Peczka píše:
tAK TO MÁME STEJNÝ TERMÍN, ALE TKY MĚ TO UŽ LÁKA :-P
Ar-tep píše:
Holky, tak já jsem taky ještě odolala, zatím se lékarně vyhýbám obloukem a jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží, ale MS má přijít až 7.7, což je ještě týden, takže by bylo stejně si brzy :zed:
že?? Já to asi risknu v pátek, pak chci na pár dní odjet, tak ať vím :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
29.6.11 14:49

hmm koukám tady už se plánuje dřívější testování, tak to začíná být napínavé a nějaké příznaky holky máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
29.6.11 15:23

mo já si taky neuvědumuju, že bych nějaké příznaky měla, ale ty jsou asi stejně až po zahnízdění ne? Nebo max při zahnizďování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.11 15:31

to já taky zatím žádné příznaky nepociťuji :-( ale ani se necítím tak jako vždy před MS…no uvidíme jak to dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí