Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bebecinka píše:
@Radka85 a uz sis delala test?
negativní…leda bych měla posunutou ovulaci…
No ja dnes 24 dc a nic
tak je snad jeste brzo…zkusim to v utery, to budu 27 dc (normalni cyklus u me je 29dni)tak uvidime, ale moc nadeji si nedavam, žádné příznaky, krome nafouklého bricha..ale to si myslim namlouvam ![]()
Holky, s pritelem se snazime pres 2 roky. Pred 14 dni byl pritel na spermiografu a vse dopadlo v poradku. Uz mi bylo doporuceno mimotelni oplodneni a… Mam 3 dny zpozdenou menstruaci a dnes mi vysel pozitivni tehotensky test
Nechci to zakriknout, ale jsem stestim bez sebe ![]()
@hmonika tak to mocinky moc gratuluji!! hlavne at je vse v poradku!!! ![]()
@bebecinka píše:
@hmonika tak to mocinky moc gratuluji!! hlavne at je vse v poradku!!!
Moc děkuju
Na kontrolu jdu až za 14dní,tak nevím jestli to vydržím ![]()
Ahoj chtěla bych se zeptat a poprosit.. uzivam třífázovou hormonální antikoncepci. A chtěla bych mít pohlavní sex bez kondomu… neplánuju miminko tak se radši poptám než něco udělám.. přítel bude dávat pozor neudělá se do mě.. to by byl pak problém asi.. tak jsem se chtěla zeptat jestli tam riziko bude když budu mít antikoncepci vemu si jí včas jako vždycky sice někdy si jí vemu o hodinu dřív nebo dýl ale beru jí ráno abych nezapomněla… a spolehlivá jsem jen se bojim že ta antikoncepce spolehlivá nebude mě jí totiž lékař dal i kvůli tomu aby se mi srovnala menstruace.. a aby byla pravidelná.. tak jsem chtěla se zeptat jestli se nemám bát nebo si předepsat jinou… bojím se že není tolik spolehlivá nebo tak něco radši se ptám… a mám si pak radši koupit test? kdybych byla fakt na nervy..než příjdou měsíčky.. nebo být klidná když přijdou a žádnej test nedělat? ![]()
Tak ja brala taky HA a nikdy sem se jinak nechranila! ale určitě toto nejlepe zodpoví doktor.
já bych se do té doby asi zbláznila!!!
@hmonika píše:
Moc děkujuNa kontrolu jdu až za 14dní, tak nevím jestli to vydržím
Holky, máme to velmi podobně… Mě začala poslední MS 2.6., ale podle cyklu také čekám další 1.-2.7. Ale jen tak pro info, 2 testy už jsem si samozřejmě dělala, 1 total negativní, druhý manžel říká že taky, ale jelikož já tam tu druhou čárku chci vidět, no znáte to…
Tak uvidíme no, pokoušíme se o sourozence pro našeho miláčka teprve první měsíc.
Naštěstí doma žádný další test nemám a nekoupím si ho, protože to je fakt závislost. Takže opravdu až v neděli!!! ![]()
Taky sem všechny testy zahodila a přestala to řešit! segra v neděli porodila o 2měsíce dříve tak jsou jiné starosti
malinká má pouze 1,3kg a 38cm. stále hubne, že špatně traví! musíme se modlit aby vše bylo OK a obě byly brzo doma!!
Holky poradít prosím..vím, že to tady je pořád do kola
jen jsem se chtěla zeptat kdy testovat, respektive kdy řešit že jsem to ještě nedostala? 12.6. mi dr. vyndal Mirenu, do 2 dnů byla MS…tento měsíc jsem MS čekala 14.7. takže spoždění a test negativní ale nevím jestli je brzo či ne..pže nevím jak mám teď cyklus po vysazení antiko?
vlastně ani při mireně jsem MS neměla pravidelnou (to jsem měla MS skoro pořád) ![]()