36DC MS nikde, test negativní. Vyvolávačka a MS pořád nikde

314
27.6.11 10:45

36Dc ms nikde test negativni.vyvolavacka a ms porad nikde

ahojky zdravím vas nemáte stímhle někdo zkušenost? 2mesice neberu Ha prvni mesic jsem to dostala po 29dnech a uplne normalne dnes jsem 36den a ms nikde test jsem si delala v patek a byl negativni ve ctvrtek jsem byla na gynde tak mi pichl vyvolavacku a ms taky nic ani naznak.jen me poboliva podbrisek a prsa.je tu nekdo kdo byl tehotny i pres vyvolavacku?dekuji vsem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
265
27.6.11 10:49

ahojky, já měla pozitivní těhu test ještě před MS (měla přijít 20.6) Byla jsem u mudr 15.6, prý mám cystu, píchnul injekci a já do te´d ms nemám. ve středu jdu na kontrolu, test pozitivní, obrovská bolest prsou, ms nikde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.6.11 11:00

Vvolávačka těhotenství nevadí :palec: test muže být pozitivní až dýl. Dělal ti Dr ultrazvuk, nebo odběr krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cimbik
27.6.11 11:00

Ahoj, negativní test nic neznamená, těhotná být můžeš. Dr. ti nedělal UTZ jestli nejsi těhotná? Já měla taky bolesti prsou, negativní test, ale Dr. mi udělala UTZ a bylo potvrzeno těhotenství, takže vyvolávačka se nekonala :-)

• Citovat
  • Upravit
314
27.6.11 11:08

ahoj holky no ja tam byla po 2dnech zpozdeni takze na utz nic nevidel rikal ze je to brzo proto mi dal tu vyvolavacku a ze prej kdyz to za 14dni nedostanu tak mam dojit .a krev mi nebral…↲ Cimbiku a ty si byla kolikaty den zpozdeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cimbik
27.6.11 11:15

Já měla negativní test 38DC, ale u doktora jsem byla až o týden později (dřív to nebylo možné)a tam už na UTZ byl potvrzen 5týden těhotenství. Nicméně celou dobu jsem se cítila jakoby ms měla přijít (bolesti v podbřišku) jen bolest prsou mě přesvědčovala o těhotenství, ty mě při MS nebolí :-)

• Citovat
  • Upravit
265
27.6.11 11:24

tak tohle já mám uplně stejné, nemůžu se v noci ani otočit, jak moc mne bolí prsa.. ms zatím taky nemám, lehké tlaky v podbřišku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
27.6.11 11:29

Ahoj po prvním cyklu vysazení HA mi přišla ms normálně a pak nechodila vůbec, až po vyvoláváčkách. Pokud ti ji píchl v pátek, tak máš ještě dost času aby ms přišla. Můžeš mít jen rozházený cyklus a může si chvíli dělat co chce. Ale přeji ti, aby to bylo těhotenství a ty patřila mezi maličké procento holek které otěhotní 2 mesíc po vysazení HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
27.6.11 11:39
cimbik píše:
Já měla negativní test 38DC, ale u doktora jsem byla až o týden později (dřív to nebylo možné)a tam už na UTZ byl potvrzen 5týden těhotenství. Nicméně celou dobu jsem se cítila jakoby ms měla přijít (bolesti v podbřišku) jen bolest prsou mě přesvědčovala o těhotenství, ty mě při MS nebolí :-)
↲Jee dekuji za uklidnění me prsa boleli vzdy pred ms a tento mesic vubec az ted noo…jinak ja mam proste takovy vnitrni pocit ze se v mem tele neco deje :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
27.6.11 12:39
Ivullka píše:
ahojky zdravím vas nemáte stímhle někdo zkušenost? 2mesice neberu Ha prvni mesic jsem to dostala po 29dnech a uplne normalne dnes jsem 36den a ms nikde test jsem si delala v patek a byl negativni ve ctvrtek jsem byla na gynde tak mi pichl vyvolavacku a ms taky nic ani naznak.jen me poboliva podbrisek a prsa.je tu nekdo kdo byl tehotny i pres vyvolavacku?dekuji vsem za rady

po vyvolavacce by se mela dostavit normalne do tri az ctyr dnu a kdyz ne tak do 14 dnu..
ja jsem byka taky ve ctvrtek, a dneska sem zacala apinit.. taky se snsazime otehotnet pres dva roky…jo a taky me poboplivaji prsa od dneska.. sice sem neporadila ale aspon nejsi sama :lol:
doufam ze ti ms ani nepsijde a dalsi test bude// :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
27.6.11 12:55

Ahoj ,mě po vyvolávačce došla ms za 12 dnů…

• Citovat
  • Upravit
27.6.11 13:29

Ahoj holky =) mam stejne priznaky. MS nikde a negativni tehotensky test. Ve ctvrtek jdu k doktorovi tak se uvidi. Prsa me ani tak neboli jak ,kdyz mam citlivejsi bradavky,pobolivani v podbrisku a obcas se mi udela spatne. Tak doufam,ze budu maminka =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
27.6.11 13:35

Taky budu držet palečky, a'ť jsi mamulka.. já mám všechno co vy, jen těhu test pozitivní (podle mudr. cysta)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cimbik
27.6.11 13:48

Holky, držím vám všem palečky, ať jste maminy :palec: . Naší princezně už jsou čtyří roky, ale celé to „čekání“ na těhotenství, příznaky a vše ostatní si pamatuju jako dnes. Druhé princezně byly dva roky a první příznaky těhotenství byly stejné, jen už jsem si nedělala test, ale šla pak rovnou k dr. :-)

• Citovat
  • Upravit
cimbik
27.6.11 14:26
Susan23 píše:
Ahoj po prvním cyklu vysazení HA mi přišla ms normálně a pak nechodila vůbec, až po vyvoláváčkách. Pokud ti ji píchl v pátek, tak máš ještě dost času aby ms přišla. Můžeš mít jen rozházený cyklus a může si chvíli dělat co chce. Ale přeji ti, aby to bylo těhotenství a ty patřila mezi maličké procento holek které otěhotní 2 mesíc po vysazení HA.

No tak to patřím mezi to maličké procento holek co otěhotní 2 měsíc po vysazení HA :potlesk: a po druhé jsem otěhotněla hned první měsíc :dance: , co jsme začali „pracovat“ na miminku - to jsem HA vůbec nebrala

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex