Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky zdravím vas nemáte stímhle někdo zkušenost? 2mesice neberu Ha prvni mesic jsem to dostala po 29dnech a uplne normalne dnes jsem 36den a ms nikde test jsem si delala v patek a byl negativni ve ctvrtek jsem byla na gynde tak mi pichl vyvolavacku a ms taky nic ani naznak.jen me poboliva podbrisek a prsa.je tu nekdo kdo byl tehotny i pres vyvolavacku?dekuji vsem za rady
ahojky, já měla pozitivní těhu test ještě před MS (měla přijít 20.6) Byla jsem u mudr 15.6, prý mám cystu, píchnul injekci a já do te´d ms nemám. ve středu jdu na kontrolu, test pozitivní, obrovská bolest prsou, ms nikde..
Vvolávačka těhotenství nevadí
test muže být pozitivní až dýl. Dělal ti Dr ultrazvuk, nebo odběr krve?
Ahoj, negativní test nic neznamená, těhotná být můžeš. Dr. ti nedělal UTZ jestli nejsi těhotná? Já měla taky bolesti prsou, negativní test, ale Dr. mi udělala UTZ a bylo potvrzeno těhotenství, takže vyvolávačka se nekonala ![]()
ahoj holky no ja tam byla po 2dnech zpozdeni takze na utz nic nevidel rikal ze je to brzo proto mi dal tu vyvolavacku a ze prej kdyz to za 14dni nedostanu tak mam dojit .a krev mi nebral…↲ Cimbiku a ty si byla kolikaty den zpozdeni?
Já měla negativní test 38DC, ale u doktora jsem byla až o týden později (dřív to nebylo možné)a tam už na UTZ byl potvrzen 5týden těhotenství. Nicméně celou dobu jsem se cítila jakoby ms měla přijít (bolesti v podbřišku) jen bolest prsou mě přesvědčovala o těhotenství, ty mě při MS nebolí ![]()
tak tohle já mám uplně stejné, nemůžu se v noci ani otočit, jak moc mne bolí prsa.. ms zatím taky nemám, lehké tlaky v podbřišku..
Ahoj po prvním cyklu vysazení HA mi přišla ms normálně a pak nechodila vůbec, až po vyvoláváčkách. Pokud ti ji píchl v pátek, tak máš ještě dost času aby ms přišla. Můžeš mít jen rozházený cyklus a může si chvíli dělat co chce. Ale přeji ti, aby to bylo těhotenství a ty patřila mezi maličké procento holek které otěhotní 2 mesíc po vysazení HA.
cimbik píše:↲Jee dekuji za uklidnění me prsa boleli vzdy pred ms a tento mesic vubec az ted noo…jinak ja mam proste takovy vnitrni pocit ze se v mem tele neco deje
Já měla negativní test 38DC, ale u doktora jsem byla až o týden později (dřív to nebylo možné)a tam už na UTZ byl potvrzen 5týden těhotenství. Nicméně celou dobu jsem se cítila jakoby ms měla přijít (bolesti v podbřišku) jen bolest prsou mě přesvědčovala o těhotenství, ty mě při MS nebolí
Ivullka píše:
ahojky zdravím vas nemáte stímhle někdo zkušenost? 2mesice neberu Ha prvni mesic jsem to dostala po 29dnech a uplne normalne dnes jsem 36den a ms nikde test jsem si delala v patek a byl negativni ve ctvrtek jsem byla na gynde tak mi pichl vyvolavacku a ms taky nic ani naznak.jen me poboliva podbrisek a prsa.je tu nekdo kdo byl tehotny i pres vyvolavacku?dekuji vsem za rady
po vyvolavacce by se mela dostavit normalne do tri az ctyr dnu a kdyz ne tak do 14 dnu..
ja jsem byka taky ve ctvrtek, a dneska sem zacala apinit.. taky se snsazime otehotnet pres dva roky…jo a taky me poboplivaji prsa od dneska.. sice sem neporadila ale aspon nejsi sama ![]()
doufam ze ti ms ani nepsijde a dalsi test bude// ![]()
Ahoj holky =) mam stejne priznaky. MS nikde a negativni tehotensky test. Ve ctvrtek jdu k doktorovi tak se uvidi. Prsa me ani tak neboli jak ,kdyz mam citlivejsi bradavky,pobolivani v podbrisku a obcas se mi udela spatne. Tak doufam,ze budu maminka =)
Taky budu držet palečky, a'ť jsi mamulka.. já mám všechno co vy, jen těhu test pozitivní (podle mudr. cysta)
Holky, držím vám všem palečky, ať jste maminy
. Naší princezně už jsou čtyří roky, ale celé to „čekání“ na těhotenství, příznaky a vše ostatní si pamatuju jako dnes. Druhé princezně byly dva roky a první příznaky těhotenství byly stejné, jen už jsem si nedělala test, ale šla pak rovnou k dr. ![]()
Susan23 píše:
Ahoj po prvním cyklu vysazení HA mi přišla ms normálně a pak nechodila vůbec, až po vyvoláváčkách. Pokud ti ji píchl v pátek, tak máš ještě dost času aby ms přišla. Můžeš mít jen rozházený cyklus a může si chvíli dělat co chce. Ale přeji ti, aby to bylo těhotenství a ty patřila mezi maličké procento holek které otěhotní 2 mesíc po vysazení HA.
No tak to patřím mezi to maličké procento holek co otěhotní 2 měsíc po vysazení HA
a po druhé jsem otěhotněla hned první měsíc
, co jsme začali „pracovat“ na miminku - to jsem HA vůbec nebrala