Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj…hledam milenku 25-45 let, je mi 40, liberecko, jablonecko… napis…tesim se na tebe…
@admin
pán si zřejmě emimino plete s badoo… ![]()
@Plmo píše:
Tady není seznamka
K čemu je teda kategorie „On hledá ji“?
@MrsNorris píše:
K čemu je teda kategorie „On hledá ji“?
Taky si myslim…diky
Každou chvíli si tu nějaká stěžuje, jak s ní manžel, partner, přítel nechce spát, jak je nespokojená s intimním životem a co s tím. Tak si myslím, že tenhle inzerát může někomu přijít vhod. Navíc když se vezme v úvahu, jak pičoid. í témata se tu občas (dost často) vyskytují, tak tohle snad nikoho nemůže pohoršit. A jestli jo, nemusí to číst, a už vůbec ne reagovat.
Akorát nepiš anonymně, jestli chceš, aby se ti některá ozvala. Dost pochybuju, že tu nadějné milenky budou chtít uvádět svůj nick…
@Plmo píše:
@Lesaticho no vidíš jak rychle jsi se odtajnil
To je v pohode…
Kromě 40 v rodném listu nabízíš co? Neumíš se trochu prodat? Manželka, je dost tolerantní? Plat? Počet dětí? Vzdělání? Značka auta? Délka a obvod? Barva očí a vlasů? Dovolená bude kde…??? ![]()
@Whitedog píše:
Akorát nepiš anonymně, jestli chceš, aby se ti některá ozvala. Dost pochybuju, že tu nadějné milenky budou chtít uvádět svůj nick…
Ok…***
Edit admin: Smazán kontakt
By mě zajímalo která pětadvacetiletá by šla se ctyricatnikem. ![]()
@berusa.m píše:
Kromě 40 v rodném listu nabízíš co? Neumíš se trochu prodat? Manželka, je dost tolerantní? Plat? Počet dětí? Vzdělání? Značka auta? Délka a obvod? Barva očí a vlasů? Dovolená bude kde…???
Neumim se prodavat. Je to intimni zalezitost…spis do mailu…
Tady někdo nechápe význam pojmu rubrika nebo Diskuzní kategorie. ![]()
@mackA159 píše:
By mě zajímalo která pětadvacetiletá by šla se ctyricatnikem.
Proc by ne…?
Ahoj…hledam milenku 25-45 let, je mi 40, liberecko, jablonecko… napis…tesim se na tebe…