Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Syn měl 3,27 a 50 cm a jedničky jsme používali až do tří měsíců…ale je fakt že jedničky pampers…třeba v porodnici nám dali bella happy, ty byli super, synovi byli akorát, ale z nich rychle vyrostl, a když jsem vytáhla jedničku pampers tak mu byly akorát ![]()
@Clancy155 píše:
Zuby a jednicky v zakajde v diskuzi o plenkach??? No, devcataaa…
Máš to ve správné kategorii, ale když je tak brouzdáš diskuzemi a na nové se proklikáváš přes seznam nových diskusí vpravo - tak tam ta kategorie není vidět a i po rozkliknutí je to jen malinkým písmem nahoře - já to třeba vůbec nevnímám.
Tak je lepší napsat nadpis „jak pro de_ily“ ![]()
Taky jsem čekala nějakou maminku, která bude lobovat za slovní hodnocení ve škole ![]()
Vsichni tri synove meli na konci sestinedeli temer 6kg a byly jim pomalu male i dvojky
Jednicky jsem mela jen u prvniho, cast baliku jsem nevyuzila. Porodni vaha 3,5-4kg, vsichni meli behem par dnu tri brady a stehniska jak sumo zapasnici.
Mrkla bych se, zda maji jednicky u vas v drogerce ci kde budes plinky bezne kupivat a pripadne tam posles stastneho otce, pikud by byly dvojky prilis velke.
@Clancy155 píše:
Zuby a jednicky v zakajde v diskuzi o plenkach??? No, devcataaa…
nojo, ale většina sem neleze přes kategorie, ale přes nové diskuse a tam hned nevidím, jestli jde o plínky. Já jsem tady taky omylem. K jedničkám v žákajdě i k zubům bych měla co říct, ale za boha si nemůžu vzpomenout, jak dlouho a jestli vůbec jsem používala jedničky plíny
Holky byly všechny… ehm… tlustý
Příspěvek upraven 14.11.15 v 19:37
Za mě ano, v porodnici mi jednou sestra na vizitě dala dvojku, protože jsem si s sebou na tu vizitu na sesternu zapomněla vzít svoje plenky, a malé vytekla ceká smolka bokem ven
a to to nebyl žádný mrňousek, měla přes 3,5 kg a stehna jak vánoční krocan ![]()
Jedničky jsme používali první měsíc, možná do konce šestinedělí, ale jedno balení bych koupila určitě, třeba budeš mít malé miminko a budeš potřebovat nulky v tom případě budeš mít jen trochu větší plenky, ale pořád ještě použitelné, než dvojky v kterých by miminek plaval…
@mojmira píše:
to samé, myslela jsem si, že se ptá na to, jestli musí dítko ze školy nosit jen jedničky. Nic jiného mě nenapadlo. Plíny už mě nějakých pár let nic neříkají. Nějakých dost let.![]()
Tak mě napadla podprsenka. ![]()
@ostlužina píše:
Tak mě napadla podprsenka.
tak to je ještě lepší než známky ![]()
U pěti dětí jsem používala 1 minimálně první měsíc. U nejmladší dokonce 3 měsíce
Je to individuální. Pokud nemáte s otcem dítěte oba přes 180cm tudíž předpoklady pro vysoké dítě - popřípadě zase předpoklady pro pořádný kus, tak bych třeba 1 balík koupila. Ten se s velkou pravděpodobností neztratí
.
Jedničky jsem u prvního neměla vůbec. Měl při narození 4,5 kg, takže jsem dávala rovnou dvojky 3-6kg a po velmi krátké době jsme přešli na pleny vel.3. Ve 4 měsících už jsem mu totiž dávala vel.4. U mladšího jsem měla akorát balík do porodnice. Mladší měl 4,1 kg. Balík jsem dojela doma, pak jsem měla asi ještě jeden a pak už šel taky do dvojek. Respektive převážně do látkovek. Oba kluci byli macatí a buclatí, ale prvorozený výrazně víc, než druhorozený.
Ha ha, tak moje dcera v porodnici vyfasovala rovnou čtyřky. Byl to sponzorský dar a sestřičky to dávaly větším dětem
Já sebou měla rovnou dvojky a v jednom měsíci jsme přešli na trojky. U syna stejné. A dcera šla císařem hlavně kvůli tomu, že měla velké břicho, takže i ty čtyřky nebyly špatné, aspoň jí netáhlo na uši ![]()
Příspěvek upraven 14.11.15 v 20:08
@ostlužina píše:
Tak mě napadla podprsenka.
já čekala diskuzi o zvětšování prsou, tak jsem si šla přečíst, jestli žena může mít nulky nebo jsou nutností aspoň ty jedničky ![]()