Jsou to jen větry?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.11.11 21:51

Jsou to jen větry?

Ahoj holky,předem se omlouvám za anonym,ale připadám si jak trubka… Mám doma týden staré mimčo,od začátku ji trápí větry,je kojene,ale zatim částečně dokrmujeme. V nemocnici nedávají lahvicky,ale krmí přes prst stříkačkou. Včera,když jsme se vratili z nemocnice,tak jsem zjistila,ze mi chybi jeden gelový nehet na malíčku,který jsem na krmení používala nejvic. S největší pravděpodobností jsem ho ztratila nekde ve sprše,ale trochu mě děsí představa,jestli ho malá nemohla při krmení spolknout. Myslim,ze je to blbost,ale ona se pořád tak kroutí,brečí a já nevim,jestli nejet k doktorovi… Co si o tom myslíte? Je možné,aby nehet spolkla a ted ji trápil! Nezvraci,kadí normálně,jen ty větry,teď jsem ji dávala rektalní rourku,tak odešly větry a trochu stolice,pres den jedla normálně,teplotu nemá,jen se pořád kroutí. Mám plašit? Nebo jsem jen hysterická matka? Předem diky za rady…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
26.11.11 22:00

No potěš, teda krmit dítě přes prst s umělákama :roll:
Pokud kaká, nemá ve stolici krev, nemá nafouklé tvrdé bříško, pláče od narození, tak bych to viděla tak, že asi nehet odpadnul fakt někde v té sprše, v šestinedělí se furt člověk oráchává ve vodě, tak předpokládám, že ty nehty dostanou víc zabrat a nevydrží. Ale teda já bych to dítěti do pusy nedala, při krmení stříkačkou přes prst jsem měla nehty čerstvě zastřižené skoro do masa, aby ho to neškrábalo nebo za nehtem nebyl nějaký bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.11 22:12

když já to nevěděla a v porodnici bylo už pozdě…když jsem tam ležela prvně,krmili lahvičkou…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA