Jsou to myomy?

Anonymní
15.1.11 09:44

jsou to myomy?

ahoj holky, mam docela trapny problem, proto anonymne. na deloznim cipku jsem si nahmatala nejaky maly utvar ve tvaru boulicky. je to vedle te „dirky“ ze ktere odchazi menstruacni krev… nevite co to muze byt? nejedna se o myomy? na gyndu jdu az pristi tyden, ale to cekani je silene. mam docela strach, zda se nejedna o nador nebo tak neco :cry: myslim, ze minuly tyden jsem to tam jeste nemela, prisla jsem na to vcera pri zavadeni cipku, trpim ted nejakym vytokem a doktor mi predepsal cipky a rosalgin na vyplach…nemuze to treba byt z toho??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.1.11 10:04

holky, tak jsem projela internet a vypada to, ze se o opravdu o ten myom jedna :-( mate s tim nektera zkusenost? leci se to nejak nebo odstranuje se to?? mam docela obavy, miminko jsem jeste nemela, tak nevim jak moc je to vazne a zda to budouci mimco nemuze nejak ohrozit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.11 10:11

Ahoj anonymni. POdle tveho popisu spis soudim na polyp.Sama myomy mam a co vim, tak se tvori v deloze.
Polyp jsem mela take a byl prave u cipku. Na gynde mi jej vystrihli a byl klid.
A i presto, ze mam myomy, tak mam doma zdrave ditko. :wink:
Drzim pesti, aby to pristi tyden dobre dopadlo. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.11 10:27

ahoj anonymni, dekuji za odpoved :-) uz jsem si rikala, zda vubec nekdo odpovi, po tom co tu vcera byla diskuze, ze nektere prispevky jsou falesne a ze je pise muz a nebo nekdo, kdo se tim bavi. no kazdopadne zpet k tem myomum a polypum. je mozne, ze by se mi ten polyp jeste mohl zvetsit? zatim je to malicke, je to jen takovy maly vyrustek, myslim, ze dele nez tyden ho tam nemam, tak me to vcera zarazilo. na gynde jsem byla naposled v listopadu a krom toho vytoku a tech cipkum doktor nic nerikal, tak me to docela prekvapilo, ze najednou z niceho nic se to tam objevilo. co se tedy bude dit dal, pokud se skutecne prokaze, ze to ten polyp je? bude me gyndar nejak sledovat a cekat zda se to zvetsi a nebo ho rovnou odstrani? a kde se odstranuje? u gyndare a nebo me posle do nemocnice? boli to? je to pod narkozou delane? nebo jak? vubec s tim nemam zkusenosti…jo a z ceho se ten polyp mohl vytvorit? z nejake infekce mebo nechraneneho sexu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.11 10:27

zakladatelka

jo a ještě dotaz… ty myomy se teda netvori na cipku, ale ve vnitr v pochve na ty stene??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.11 10:32

zakladatelka

tak ted ctu, ze ten polyp se pry odstranuje, jinak by se mohl zmenit na nador 8-o je to mozne?? mam strach :cry: nikdy jsem se na gyndu netesila, ale ted se nemuzu dockat…ta nejistota me priserna!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.11 10:48

Odpovidajici inko:
Zakladatelko, mohu ti pouze popsat moji zkusenost. :wink: Nevim jak polyp vznika, v dobe kdy mi ho gyndar zjistil, jsem sex nemela. Ale nevim jak dlouho trva, nez se utvori. Mne pouze informoval muj lekar, ze jej mam a ze mohu mit problemy se spinenim.Po asi pul roce polyp trochu vyrostl a tak se lekar rozhodl, ze jej odstrani a ze jej zasle na histologii. Rikal mi, ze casto polyp odpadne sam, ale ze ja ho mela uz dost velky. Odstranil mi jej ambulantne, bez narkozy. POuze to trochu vic stiplo a pak jsem cele odpoledne trochu spinila. To bylo vse. :wink: Neboj, kdyz chodis takhle casto na kontrolu, tak to bude urcite v poradku. :wink: A co mi rikal lekar ohledne myomu, tak ty se tvori v deloze. O pochve mi nic nerikal. :nevim:
Inko Lenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.11 12:36

zakladatelka

Lenko, dekuji moc. trochu me to uklidnilo…no pockam, co mi rekne na gynde a pak se uvidi. doufam, ze to nebude nejak vazne

• Citovat
  • Upravit
akira14
15.3.13 15:21

Dovolim si ozivit tuto diskuzi. Pred tydnem jsem byla na gynde, ze chci nove prasky. Ty stare jsem na 2 mesice vysadila jednak kvuli operaci a jednak mi po nich bylo blbe. Doktor mne vysetril pohmatem a vaginalnim ultrazvujen. No a ja si cca po 4 dnech nahmatala maly vystupek na cipku. Nevim jak dlouho tam je a mam docela strach. Je mozne ze tam byl a doktor jej nenahmatal? Anebo usoudil ze to nic neni.. Informoval mne jen o cystach na pravem vajecniku..nic vic. Nemam zadne problemy, nic neboli ani nekrvacim. Na preventivku pujdu v cervnu..

• Citovat
  • Upravit
2
15.6.13 08:27

myom

Chtela sem se zeptat byl z vas nekdo na laparoskopicke operaci ja byla pred měsicem operovali mi myomy cystu a vyndali apendix do ted to bylo docela v pohode a od vcera mi z pupiku vyteka hnis a krev je to normalni nebo musim k lekari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí