Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli někdo z vás nemá zkušenost s Veral gelem.Dostala jsem zánět šlach a šla za svým prak.doktorem.Ten mi řekl,že se mám mazat tímto gelem po případě ještě můžu paralen.Když jsem si přečetla návod nedoporočuje se pro těhule a kojící
.Tak ted nevim mám-li se mazat nebo zase trpet celou noc jak mě bude bolet ruka
předem díky za názory.
Tak jestli jsi tehotna nebo kojici, tak nevim, jestli by ses mela mazat, kdyz to nedoporucuji, ale ja jsem Veral gel pouzivala na koleno a je super ![]()
Dostala jsem ho na gyndě, přišla tam po měsíci a na dotaz, jestli mažu jsem odpověděla že ne, že se bojím, že je v návodu napsáno nevhodné pro kojící
Doktorka otočila oči v sloup, že se toho dostane do krve minimum a z té krve ještě menší minimum, prakticky nic do mléka, takže v klidu užívat můžu..
To si myslím že platí úplně stejně i u těhulky, upřímně ve všech návodech je nevhodné pro těhotné a kojící ![]()
No holky, tak kolik těhulí a kojících by na sobě nechalo provádět testy, že jo? Asi je fakt třeba důvěřovat lékaři
Tenhle gel má babička a chválí si ho ![]()
Děkuju za názory.Jen dneska jsem se zbudila 9 a chladila si ruku.Neskutečná bolest.Už ji mám namazanou tim gelem,když řekl lékař že si ho mám koupit jak píšete musí vědět.Jinak si nevim rady a prášek si brát nechci
Tak uvidíme do pátku,mám přijít na kontrolu co bude dál jestli se mi to nezlepší..jsem zvědavá ![]()