Jsou to štěnice?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5548
27.7.17 19:57

Jsou to stenice?

Dobry den,
dostali jsme gauc ale vzdycky, kdyz si na nej sedneme, dostaneme „kousanec“.Prvni co mne napadlo :stenice.Tak sem hledala v gauci, pod gaucem a jedine co sem nasla je toto.Jsou to stenice? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.7.17 20:04

www.google.cz - obrazky - stenice

Z teto fotky toho moc poznat tedy nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.17 20:06

Jo jsou, já to poznám, měli jsme je taky :(

• Citovat
  • Upravit
5548
27.7.17 20:08
@Anonymní píše:
Jo jsou, já to poznám, měli jsme je taky :(
:,( :,( ale my mame kousance hned ne rano po probuzeni. A tohle je jediny co sem nasla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.17 20:11
@maminka189 píše: :,( :,( ale my mame kousance hned ne rano po probuzeni. A tohle je jediny co sem nasla

tzn, že jich je tam fakt hafo… jinak bys je ani v denním světle moc neviděla, však porovnej s fotkami z google :( mrzí mě to

• Citovat
  • Upravit
1459
27.7.17 20:14

Gauč okamžitě vyhodit a všecko v bytě vydesinfikovat. Nalezou totiž všude a strašně rychle se množí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
27.7.17 20:16

@LennyL1 Taky si myslis ze to jsou :-(? Ale ja nemam kam ho vyhodit, nemam kdo by mi ho odvezl a ted ani nemam penize na nekoho kdo by mi to prostrikal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.7.17 20:24

Z čeho ty štěnice jsou? Z nepořádku nebo z čeho?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.17 20:26
@Klopotkova píše:
Z čeho ty štěnice jsou? Z nepořádku nebo z čeho?

to už dávno neplatí, k nám když chodili na postřik tak říkali že si to lidi normálně vozí i v nových matracích z obchodu, teď je to hrozné a jsou všude… nedivila bych se kdyby si to roznášeli sami ti co dělají postřik, je to byznys
u nás šlo naštěstí vše z fondu oprav

• Citovat
  • Upravit
5548
27.7.17 20:32

Holky nekde sem cetla ze stipance jsou slite ale my mame sem tam nejaky stipanecdk.Mala na gauci nespinka a kdyz si na nej odpoledne na chvilku sedla tak mela hned dva stipance..Jeste me npadlo zda by to nemohl byt nejaky parazit.Veci ktere sem nasla nemaji ani nozicky, ani hlavicku, ani carecky nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.17 20:39

My jsme si stenice dovezli z dovolené :zed: museli jsme vyházet postele, skříňe, koberce,…byly zalezlé všude. Potom jsme koupili nějaký postřik, který používají přímo deratizátoři, kterým jsme museli snad ob den vystříkávat celý byt. Podlahy, stěny, lišty, nábytek,… trvalo to měsíce, než jsme se toho zbavili. Navíc kolik peněz to stálo :cert: koukejte urychleně jednat nebo je budete mít všude a fakt není sranda se toho zbavit. Líhnou se na etapy, takže jedním postřikem zabijete brouky, ale larvy přežijí. Takže je to akce na nějakou dobu,…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.17 20:42
@maminka189 píše:
Holky nekde sem cetla ze stipance jsou slite ale my mame sem tam nejaky stipanecdk.Mala na gauci nespinka a kdyz si na nej odpoledne na chvilku sedla tak mela hned dva stipance..Jeste me npadlo zda by to nemohl byt nejaky parazit.Veci ktere sem nasla nemaji ani nozicky, ani hlavicku, ani carecky nic

Oni můžou být zalezlé v tom gauci ;) jsou hodně rychlé. Kousnou a utečou se schovat. A koušou všude. Proč se nekouknete na net, jak vypadá štěnice?

• Citovat
  • Upravit
5548
27.7.17 20:44
@Anonymní píše:
Oni můžou být zalezlé v tom gauci ;) jsou hodně rychlé. Kousnou a utečou se schovat. A koušou všude. Proč se nekouknete na net, jak vypadá štěnice?

Prave ze sem se divala a neprijde mi to

@Anonymní píše:
My jsme si stenice dovezli z dovolené :zed: museli jsme vyházet postele, skříňe, koberce,…byly zalezlé všude. Potom jsme koupili nějaký postřik, který používají přímo deratizátoři, kterým jsme museli snad ob den vystříkávat celý byt. Podlahy, stěny, lišty, nábytek,… trvalo to měsíce, než jsme se toho zbavili. Navíc kolik peněz to stálo :cert: koukejte urychleně jednat nebo je budete mít všude a fakt není sranda se toho zbavit. Líhnou se na etapy, takže jedním postřikem zabijete brouky, ale larvy přežijí. Takže je to akce na nějakou dobu,…

Super jeden postrik cca 1700kc.Na to bohuzel nemam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
27.7.17 20:47
@Anonymní píše:
Ja mam par kousancu na nohou a rukou.Na tele, krku, obliceji ne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.17 20:49
@maminka189 píše:
Ja mam par kousancu na nohou a rukou.Na tele, krku, obliceji ne
štěnice útočí hlavně na končetiny… já to chápu že nechceš aby to štěnice byly, ale co jiného? i kdyby to bylo podle tebe cokoliv jiného tak ten gauč už měl být z domu, v tuto chvíli jestli to jsou štěnice, tak už se jich budeš obtížně zbavovat, přes noc nalezou i do druhého pokoje nebo k sousedům
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný