Příspěvek na bydlení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
414
26.7.17 15:59

Prispevek na bydleni -rada prosim

Ahoj maminy potrebuju radu jsem blba ze jsem se nezeptala na miste ale v tom zmatku jsem rychle vystrelila domu, zazadala jsem o prispevek na bydleni vsechno jsem dolozila vsechno mam v poradku ale pani kdyz jsem odchazela rikala at se v zari stavim pro tiskopisy, vubec nevim o co se jedná a jak to teda ted bude? Dostanu prispevek uz na srpen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64980
26.7.17 16:13

Žádá se každého čtvrt roku. Musíte si zajít pro nové formuláře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
26.7.17 16:23

@vokishka aha takze to je vzdy na tri mesice čili kdybych nezadala dneska ale az v srpnu tak to plati do listopadu jo? :) takze zajdu v zari a znovu jim to vsechno dolozim a pak az v prosinci na dalsi ctvrtleti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
26.7.17 16:27

@pistamonta Žádáš zas v říjnu na další čtvrtletí. A tiskopisy ti mohla dát teď. A nemyslela přídavky na děti? o ty se žádá v září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
26.7.17 16:29

@bejbyn ne ne o pridavek na dite jsem nezadala, dneska jsem ji dala zadost o prispevek na bydleni i s prijmy, smlouvou, vypis z uctu vsechno co k tomu je treba rikala v poradku a v zari prijde pro tiskopis tak jsem z toho byla uplne „duta“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
26.7.17 16:33

@pistamonta No tak asi myslela vyzvednout si ty tiskopisy v září, ale odnášejí se až v říjnu, protože dokládáš červenec, srpen a září příjmy +výdaje za bydlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
26.7.17 16:39

Asi tim padem jo protoze rikala ze si to muzu stahnout i na netu. Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
26.7.17 16:45

@pistamonta Není zač. A nechápu, proč ti je nedala teď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.7.17 16:47

Tak je stáhni z internetu, vyplň online a jen to vytiskni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
26.7.17 16:49

@terinka4444 no pokud to je teda ono tak jasne ze si to vyplnim a vytisknu aspon usetrim cestu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64980
26.7.17 16:54

@pistamonta ne, tak to nefunguje, je to prostě dané čtvrtletí, ne na 3 měsíce od podání žádosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
26.7.17 17:21

@vokishka jojo ja jsem to popletla jenom mesice, jinak vim ze ctvrtleti akorat pisu rychleji nez premyslim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný