Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Čau lidi, hledám inspiraci pro zařízení ložnice. Nábytek, doplňky, dekorace, barvy.
Jak máte zařízeno vy???
Děkuju za odpovědi ![]()
@Bůča píše: Čau lidi, hledám inspiraci pro zařízení ložnice. Nábytek, doplňky, dekorace, barvy.
Jak máte zařízeno vy???
Děkuju za odpovědi
Tak mi máme prý nezvyklé barvy. Strop a dvě zdi na šedo a dvě zdi na červeno. Je to takové tlumené a intimní
Nábytek máme poctivý starý masiv, a nesmí chybět zrcadlo - takové to staré s toaletním stolkem, prostě takové retro
Já jsem s tím spokojená - zatím. Naopak obývák máme moderní, asi jsem rozpolcená, což se týče vkusu ![]()
@Iustitia omnibus asi blba otazka, ale co tam mate krom postele a toal. stolku? celkove hodn kusu nabytku nebo spis malo? minimalismus?
@Bůča píše:
@Iustitia omnibus asi blba otazka, ale co tam mate krom postele a toal. stolku? celkove hodn kusu nabytku nebo spis malo? minimalismus?
Máme tam ještě 3 skříně. Dvě velké, jednu malou. Všechny vyrobeny na míru, ve stejném stylu jako postel, pak dva noční stolky, taky vyrobeny s ostatním nábytkem. Jinak nic. Nesnáším poličky, stojany na cédéčka a podobné lapače prachu ![]()
My máme rádi jednoduchost, takže velká kovaná postel, k tomu noční stolek…teď je výrobě kovaná polička a dvě skříně po straně dvěří…vše laděno do tmavší hnědé a závěsy a doplňky zelené, na zemi parkety
K.
@Iustitia omnibus píše:
Máme tam ještě 3 skříně. Dvě velké, jednu malou. Všechny vyrobeny na míru, ve stejném stylu jako postel, pak dva noční stolky, taky vyrobeny s ostatním nábytkem. Jinak nic. Nesnáším poličky, stojany na cédéčka a podobné lapače prachu
juu, taky to tak planuju
a nejaky kytky?
Máme v ložnici ve dřevě, strop obložený palubkama, dlažbu hnědou, ale přijde tam koberec, v zimě je od podlahy zima, nad postelí máme po celém obvodu zdi z trámu polici a pár nalepených kamenu na zdi, vše do přírodna, máme starej barák
@střepina píše:
Máme v ložnici ve dřevě, strop obložený palubkama, dlažbu hnědou, ale přijde tam koberec, v zimě je od podlahy zima, nad postelí máme po celém obvodu zdi z trámu polici a pár nalepených kamenu na zdi, vše do přírodna, máme starej barák
jo a skřín a televizi ![]()
@střepina píše:
to zni taky dobre ty jo ![]()
@Bůča píše:
juu, taky to tak planujua nejaky kytky?
Kytky nechávám na zahradě. Občas jen něco utrhnu do vázy a dám na skříň. Zbytek mi likviduje kocour, bohužel
Jo a ještě jsem zapomněla, že lustr je taky dřevěný dělaný s ostatním nábytkem, takže je to takový komplet a jestli to někdy budu muset předělat, tak umřu, protože to takhle už nikdy neseženu z poctivýho dřeva - ruční práce
Ale je pravda, že už dva roky sháním obraz nad postel, potřebuji nějaký červený a nemůžu nic sehnat - všude samý budky z Londýna a blbosti
Takže si tam asi za chvíli dám plakát KSČM, ten je taky červenej
![]()
Az budeme delat loznici, bude tam postel, stolecky u postele (sakra, jak se tomu rika?), vestavna skříň a komoda po prababicce. Zdi bile a zrejme za posteli nejaka tapeta.
Ikea Malm v bříze - postele, komody, skříně přes celou zeď. Podlaha stará renovovaná prkna namořená na červenohnědo. Vymalovano bíle, jen zeď za čely postele v bleděmodrém strukturovaném nátěru - místnost to rozsvítilo. Koberečky a závěsy na bílém okně jsou do stejného odstínu modré. Na okně a na polici nad postelí kytky. Dveře renovované staré dřevo s vitráží.
Naše ložnice sice není vybavená nijak draze, ale je to příjemný vzdušný a přitom chladivý a svěží prostor. Velmi dobře se nám v ní spí.
@Anonymní píše:
My máme rádi jednoduchost, takže velká kovaná postel, k tomu noční stolek…teď je výrobě kovaná polička a dvě skříně po straně dvěří…vše laděno do tmavší hnědé a závěsy a doplňky zelené, na zemi parketyK.
jako klasicka kovova postel? neco takovyho? ![]()
Bílo šedá, velké zrcadlo ve stříbrném rámu, menší stejné nad toaletním stolkem, komoda, šatní skřín, noční stolky a postel světlé dřevo, cingrlátkový lustr