Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My máme ložnici jako největší místnost v bytě, bohužel no. Postel, noční stolky, vestavěná skříň, piano, dva kalaxy (2×3) na pracovní věci, stůl s počítačem. Docela mě to štve. V domečku chci ložnivi fakt jen na spaní a pracovnu udělat mimo, snad to vyjde 😁
Naše ložnice je nejmenší pokoj, mám tam velkou postel, noční stolek na druhé straně jsou dvě komody (slouží i jako noční stolek, přišlo mi zbytečné to dávat ještě vedle sebe). Zároveň jsou i jako toaletka, nad nimi zrcadlo. Dále tam mám knihovnu, pohodlné válecí křeslo jako prostor na čtení, taburet a lampu. A na parapetech hodně orchidejí, líbí se jim tam.
@Billi NIC, pouze postele (naše a prcka) a po jedné stěně vestavěnou skříň. Jeden čas jsem chtěla v ložnici mít kosmetický stolek, pak křeslo, ale nakonec jsme od všeho upustili a dali pouze větší kytku. V takto prázdné ložnici se nám nesmírně dobře spí. V minulosti jsem měla zastavěnou ložnici - pracovní stůl, žebřiny a vše možné a řešila jsem problémy se spánkem…takže za mě nic
![]()
@Billi píše:
Tápu ve vybavení ložnice. Na ložnici nám vyšla poměrně velká místnost. Na jedné straně máme vestavěné skříně, pak tam máme postel, postel pro syna a velkou prázdnou plochu. Dřív jsem tam měla pracovní kout (2 stoly, skříň, 2 židle, gauč), ale máme nově pracovnu, takže vybavení šlo tam.
Co máte v ložnici vy?
Kromě postele, nočních stolků a lampiček jenom knihovnu a pár háčků na moje šaty, protože se mi nikam pověšené nevejdou na délku.
@Kotatko03 na to je to příliš velká místnost (cca 30 m2). Mně tam vyloženě ten prázdný prostor vadí. Spalo se mi lépe, když jsme tu měli gauč.
@Billi Chápu, pak bych si tam udělala relaxační koutek, pohodlné křeslo, malý stolek ![]()
Nemáte nějaký koníček, na který by to šlo využít? Kamarádka má šicí koutek, nebo už ta zmiňovaná knihovna s relaxačním koutem, prostor pro cvičení… Já bych tam vrzla další skříň nebo komodu, my jsme věčně na štíru s úložnými prostory ![]()
@Michelle_M na koníček mám pracovnu. Úložných prostor máme dost. Máme obrovskou půdu.