Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chováte některá papoušky? Máme žaka a každý den mne překvapuje
Tak pojďte o nich pokecat.
Žako je docela náročný, ne? Myslím v tom, že se mu musíš věnovat. My máme jen párek andulek.
Žako je hodně náročný, ale skvělý parťák. Dneska jsem šla dojit a ona na mne volá halo, nechoď
To jsem ani nevěděla, že umí ![]()
@JayLee fakt? To jsem nevěděla. Máme andulky neochočené, v podstatě jen na dívání. Nedávno jsem měnila samičku, byla dost agresivní. Já andulky nechtěla, ale jednou jsem našla samečka a rodina rozhodla. Starám se o ně ale já. Už jsem se naučila mít je ráda.
@JayLee spíš se na nich učím co škodí. Už jsem dvě otrávila teflonem. U andulek je hezké to cukrování. Mně se líbí korely, ale prý jsou dost hlučné a potřebují víc prostoru než andulky. Bordeláři budou asi stejní.
@JayLee Jé, další chovatelka žaka. Jsou úchvatní! Naše hrozně žárlí na to, když telefonuju, kecá mi do toho a řve u toho ahoj, ahoj!
@ostlužina píše:
@JayLee spíš se na nich učím co škodí. Už jsem dvě otrávila teflonem. U andulek je hezké to cukrování. Mně se líbí korely, ale prý jsou dost hlučné a potřebují víc prostoru než andulky. Bordeláři budou asi stejní.
Korely jsou fakt hodně hlučné, ale moc se mi líbí. Já jsem vždycky toužila po žakovi, už odmala a podařilo se mi to, splněný sen. ![]()
@JayLee my máme anduly u stěny mezi dvěma dveřmi v paneláku, ale při větrání dáváme pozor, aby nebyl průvan. Vím, že nemají ideální místo, ale ve 2+1 se toho moc nevymyslí. A když se něco děje, volám chovatelce, je to moc fajn paní. Žaka má známá, je fakt chytrý.
@JayLee já jsem ze západních Čech. Ale zajímalo by mě, jak moc se Žakovi věnuješ, jestli se to dá říci v čase.
@JayLee díky. Takhle ho má známá a mně je ho líto. Andulky nepouštím z klece, maj ji docela velkou, hlavně se bojím, že by uletěly nebo někam spadly.
Náš teda nemá rád děti. Má voliáru venkovní i vnitřní a musíme dávat bacha na syna. Jinak se mu věnuji fakt ty 3 hodiny denně minimálně.