Jsou tu i učitelky MŠ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1044
10.2.11 13:15

Jsou tu i učitelky MŠ?

CHtěla bych se zeptat, zda tu jsou také učitelky Mš, které jsou na MD? Kdy plánujete vrátit se do práce? Děláte si nějaké kurzy, když jste doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9265
10.2.11 13:33

Já jsem pracovala rok v MŠ, před tím než jsem šla na MD. Při práci jsem studovala vysokou (Masarykova univerzita, bakalářské studium Učitelství pro MŠ). Měla jsem dost náročnej začátek maminkování (především problémy s kojením), takže jsem školu přerušila. Chtěla jsem znovu studovat od září 2010, ale koncem srpna jsem zjistila, že jsem podruhé těhotná :srdce: . Takže jsem si přerušení ještě o rok prodloužila a do školy nastoupím nejdřív v září 2011, vidím to ale spíš ještě až další rok. Pak už musím nastoupit bezpodmínečně, protože dýl už se přerušit studium nedá :mrgreen: . Byla by hrozná škoda, zahodit rok studia…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
10.2.11 15:57

Já to mám podobné. Při MD jsem začala studovat JCU a když se nám narodila druhá, tak jsem studium přerušila na rok a teď v září chci znovu chodit do školy. a ještě bych chtěla teď v září do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
10.2.11 20:30

Takže chceš začít v září pracovat i studovat? A jak to máš v plánu s Markétkou? To jí bude 15 měsíců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
11.2.11 00:17

Ahoj já teda už tří roky pracuju ve školce.Mam jen SPGŠ a trochu začínají strašit že máme mít VŠ .Co po vás chtějí na přijímačkách a jak je to studium náročné.Já se toho pořád bojím nikdy jsem nebyla studijní typ.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
11.2.11 12:23
zuzan píše:
Ahoj já teda už tří roky pracuju ve školce.Mam jen SPGŠ a trochu začínají strašit že máme mít VŠ .Co po vás chtějí na přijímačkách a jak je to studium náročné.Já se toho pořád bojím nikdy jsem nebyla studijní typ.
ZUZAN

Na Pedagogickou fakultu Masarykovy univerzity jsou Testy studijních předpokladů. Žádné odborné znalosti nejsou potřeba, což je škoda…
Náročnost studia je asi dost individuální :mrgreen: . Pro mě ten rok teda lehký nebyl. Objevují se přdměty, které jsou vlastně úplně nanic a u těch je motivace k učení minimální. Ale pak se zase najdou předměty, který ti něco dají. Na MU je to celkem náročné časově. Studium probíhá každý pátek, takže musíš mít požehnání z práce. Co jsem tak slyšela, tak na Olomoucké univerzitě se chodí asi jednou za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
13.2.11 21:39
zuzan píše:
ZUZAN

Já jsem dělala přijímačky na JCU v Českých Budějovicích, tam mají přijímačky 2 kola. 1. jsou psychotesty a 20otázek z pedagogiky studia ze střední školy. Pokud tě vezmou, přijde ti dopis, potom děláš 2.kolo přijímaček, tak je zpěv, dranmatika a výtvarka. Do školy se jezdí 1×14dnů v pátek a jednou za semestr se jezdí na 3dny v tahu, takže jsem tam vždy přespala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
13.2.11 21:43
leňula2 píše:
Takže chceš začít v září pracovat i studovat? A jak to máš v plánu s Markétkou? To jí bude 15 měsíců?

No já jsem při první začala studovat, když jí byl necelý rok a v ten pátek mi jí hlídala babička. Teď už bude maminka v důchodu, takže jí budu hlídání platit aby taky měla nějakou korunu navíc a za 2-3 roky se tam budeme stěhovat. Za měsíc by jsme měli dostat stavební povolení a pak už jen vyřídit hypotéku. No do školy jezdím jen 1×14dnů takže to hlídání se dá a maminka bude hlídat obě, tak přeci jen to bude jiné, když byla Nikolka malá a sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
26.3.11 09:13

já jen doufám, že tu seženu místo, no snad ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.5.11 15:10

Ahoj, můžu se zeptat, kdy jste jako učitelky MŠ přestaly chodit do práce? My zatím mimčo jen plánujeme, ale leží mi to v hlavě, jak to asi bude. Nedokážu si představit, že s břichem se budu starat o 20 dětí, zvlášť, když se tam neustále objevují rzné nemoce a i je snadné, aby mě třeba nějaké dítě nerado bouchlo nebo tak něco…Děkuju za odpověď :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
23.5.11 18:19

U nás, když se děti dozvěděli, že čekám miminko, tak byly velmi ohleduplné a taky se o mne „staraly“ a pak měli velkou radost když si mohly sáhnout na bříško. U mně se tedy nestalo, že by mne někdo bouchl do bříška, spíš naopak a já jsem dělala do začátku 7m pak jsem ze zdrav. důvodů musela práce zanechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat