Znáte tyhle společnosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4704
9.2.11 07:54

Znáte tyhle společnosti?

Ahojte :mavam:
Chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s firmou Linea Directa Communication nebo Smart Calling Solutions nebo ATENTO?
Děkuji moc za Vaše zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
9.2.11 07:57

Zkus si je vygooglit - nehledej jejich stránky, ale spíš třeba novinové články nebo zveřejněné zkušenosti ostatních lidí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
9.2.11 08:01
Jura007 píše:
Zkus si je vygooglit - nehledej jejich stránky, ale spíš třeba novinové články nebo zveřejněné zkušenosti ostatních lidí.....

Dík :) snad tím nezaberu celej den to by malá asi nepřežila :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.2.11 10:40

Atento znam - byla jsem u nich v Praze na pohovoru… call centrum - klasika :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
13.2.11 18:45

Děkuji :) nepamatujes si nejake podrobnosti?Mam tam jit take ale nevim jestli ma cennu davat malou na hlidani za ktere platim :(
A oni asi nabizeji ruzne produkty ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.2.11 19:05

no uz je to davno, co jsem tam byla jen na pohovoru… nepracovala jsem u nich, ale dozvedela jsem se celkem dost.. nu to je takovy to, jak volas lidem a nabizis jim produkty pres telefon.. treba bryle, zdravotnicke pantofle, produkty od bank, atd…
Pohovor byl v pohode, ale pak jsem nenastoupila… nejak jsem si nemohla vybrat jestli na hlavni nebo na vedlejsak, tam byl dost velky rozdil co se tykal odpracovanych hodin a penez.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat