Hlídání dětí v dětském koutku - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dětský koutek : HELP
Ahoj maminky , jen mensi otazka.. hlidala nektera z Vas nekdy deti v detskem koutku( na plny uvazek)? Muzu se zeptat co potrebuji za zkusenosti nebo co bych mela umet?Dekuji moc za odpovedi a pripadne Vase zkusenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To dělá moje sestra. Je to 18 letá středoškolačka, žádné zkušenosti nemá, zvláštní vlohy taky ne. S těmito predispozicemi bych jí jako cizí osobě dítě asi ani nesvěřila
. My nejbližší o ní víme, že je velmi spolehlivá a zodpovědná a je s ní zábava, umí vymyslet aktivity pro děti a ty ji za to mají rády. Ale upřímně, neměla pro tu práci vůbec žádnou kvalifikaci a já osobně moc nechápu, jak ji mohli zaměstnat. Důležité asi bude umět si poradit i s problémovým dítětem, přesvědčit ho, aby na rodiče čekalo, zabavit ho. Přeju pevné nervy, ségra někdy vykládá dobré perličky
.
Radši anonymně, ať mě nenařkne, že ji tady pomlouvám.
- Citovat
- Upravit
Hezký podvečer,
dostala jsem nabídku dělat „provozní“ v jednom velkém dětském koutku v obchodním centru v Praze, tak sbírám všechny možné informace než se budu bavit přímo, tak ať mám nějakou představu.
Nevíte někdo, co vše to obnáší, jaké jsou platové podmínky apod? Případně máte někdo přímou zkušenost?
Díky ![]()
- Citovat
- Upravit