Práce přes PC
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce přes PC
ahoj maminky nemáte některá zkušenost z prací přes PC? Jsem na RD a hledám přivýdělek. na netu hodně nabízejí práci přes PC. nejsem si ale jistá zda je to seriozní a není to podvod. děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vetsinou to jsou nejake klikacky, kde se nevydela skoro nic, kdyz pod sebou nema dalsi lidicky.
Pripadne distribuce ruzne kosmetiky, cisticih prostredku, sperku atd.
Zkus na nejaky inzerat odpovedet a uvidis…Treba budes zrovna stesti na neco kloudneho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, podvod to není, ale je to vždy katalogový prodej.
A tou prací přes internet je to myšleno tak že si budeš dávat také inzeráty a registrovat nové lidičky pod sbe a z těch pak budeš mít provize pokud budou prodávat.
Sama jsem registrovaná u 4 firem tak pokud budeš mít zájem napiš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle toho jak budeš prodávat. A jaké lidičky pod sebe seženeš.
Já jsem nejúspěšnější s drogerií Dedra, to lidi kupujou. Jsou to věci který si kupuješ tak jako tak. Tak ze svýho prodeje mám tak 500kč měsíčně. Ale nejsem zrovna prodejní tip tak nabízím především známým a sousedům, bydlím na malé vesničce.
No a z každého koho máš pod sebou máš 8 % z jeho objednávky. Já pod sebou nikoho nemám tak nevím jak to je. To ti pak odečítají z faktury pokud nemáš živnosťák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já na ty katalogový prodeje nejsem tak kdyby jstže někdo věděl o něčem jiném napište díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vetsinou jsou to podvody, kde chteji penize predem, a tim konci veskera komunikace.. a na MLM tipy letadel, se nedavej, akorat dalsi vydaje, bez zadneho vydelku..
takze se poptat po znamych jedine.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pett09 píše:
já na ty katalogový prodeje nejsem tak kdyby jstže někdo věděl o něčem jiném napište díky
V pohodě, taky bych radši něco jiného.
Ale asi fakt nic jiného není.
Práce není normálně což pak takhle domů, bohužel.
Taky by se něco šiklo.
Seriózní práci hledej fakt jen na porálech zabývající se prací. Např jobs.cz a pod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já sama jsem asi před dvěma roky zkoušela najít si práci přes internet, ale neúspěšně. Buď chtěli, abych inzerovala a nebo peníze předem. Zkoušela jsem inzerovat a vůbec to nemělo efekt. A peníze předem v žádném případě. Pak jsem si uvědomila, že je pro mě lepší být v klidu a užívat si svůj invalidní důchod ![]()
- Citovat
- Upravit
Ono asi záleží na co ,,kápneš "
Já jsem chtěla dělat nějakou práci na pc z domu taky, ale všude chtěli poplatky 1000Kč a víc. Teď už se třetí měsíc věnuju práci pro jednu zahraniční firmu a musím říct , že jsem nenarazila na sebemenší problém a jsem maximálně spokojená … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pinkeee85 A jak jsi na ne prisla? Nahodou nebo nekdo doporucil?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit