Přivýdělek nebo podvod?

483
30.1.11 20:09

Přivýdělek nebo podvod?

Ahoj, holky prosím co si o tom myslíte:

toto jsem našla:

Naše společnost spolupracuje velmi úzce celkem se 6 bankami. Vám ale nabídneme spolupráci především v oblasti úvěrů NEBANKOVNÍCH, což je pro Vás mnohem výhodnější, neboť je mnoho klientů, kteří z jakéhokoliv důvodu do banky nemohou - např. nemají dostatečný oficiální (doložitelný) příjem, nebo hůř - mají v některé bance nějaký vážný problém a tudíž mají negativní záznam v bankovním registru či registru Solus. Takovému klientovi umíme pomoci my. Tím, že Vám nabídneme spolupráci v oblasti úvěrů nebankovních, budete mít o to více klientů, oproti zprostředkovatelům, kteří pracují pro společnosti, které spolupracují POUZE s bankami!

Jistě Vás, než nám zavoláte, nejvíce zajímá způsob odměňování. Především zdůrazním, že máme velmi propracované know - how firmy, díky němuž oproti jiným společnostem náš pracovník nesepisuje s klientem několikastránkové dotazníkyt! U konkurenčních firem jejich pracovníci sepisují s klienty velmi podrobné formuláře, žádosti apod., čímž ztratí s tímto klientem mnoho času, ale i dalších klientů, kteří se mu snaží dovolat během osobního jednání s klientem, a tím vlastně takovýto pracovník přichází zbytečně o mnoho dalších peněz, které by mu jinak další volající vydělali! U nás strávíte s klientem pouze cca 5 - 10 minut (pouze na telefonu!). Veškerou další práci uděláme za Vás MY! Je samozřejmě jen na Vás, zda budete k této činnosti využívat mobilní telefon či pevnou linku.

(Vy klientům volat nebudete, budete pouze na příjmu!) Za těchto pár minut Vašeho času s klientem, Vás odměníme vždy jedním procentem z celkové výše úvěru každého Vašeho klienta při výši úvěru do 3 mil. Kč a 0,5% při úvěru nad 3 mil. Kč! Tedy např. bude-li klient žádat o americkou nebankovní hypotéku (tento produkt je v současné době nejžádanějším finančním produktem v ČR!) ve výši 1mil. Kč, bude Vám nejpozději do 48 hodin od uspokojení klienta vyplacena provize ve výši 10 000 Kč ! Podotýkáme - za cca 10 minut strávených s klientem! Záleží tedy pak jen na Vás, kolik takovýchto klientů objednáte za jeden den, týden, celý měsíc.......! Pro Vaši informaci a představu uvedeme následující: Někteří naši obchodní zástupci, kteří se této činnosti věnují naplno, jsou schopni zprostředkovat v průměru až 8 klientů denně! Klienti budou volat Vám - tedy na své vlastní náklady! Vaše náklady při této činnosti za hovorné = 0,–Kč!!

Při podpisu smlouvy je zájemcem (obchodním zástupcem) splatný vratný motivační poplatek ve výši 3.000,–Kč, který se Vám již při pátém klientovi - (což je zpravidla i pro začátečníky otázka cca max. jednoho týdne) automaticky v plné výši VRACÍ! Poplatek je čistě motivační (nikoli registrační) a vrací se již při Vámi dodaném pátém klientovi! Školení, které trvá cca 3-4 hodiny je ZDARMA!

Na Vašem věku nezáleží a nepožadujeme ani žádné zkušenosti v tomto oboru! Požadujeme pouze serióznost, spolehlivost a chuť pracovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4823
30.1.11 20:17

S timhle jsem se pri hledani privydelku jeste nesetkala.
Ale vsechny nabidky prace, kde chteji vstupni poplatek uz naprosto ignoruji!
Pokud mas jmeno firmy, ktera praci nabizi, zkus ji dat do vyhledavace a uvidis, co Ti vybehne. Ja jsem takhle uz o fure nabidek zjistila, ze je to jasny podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
30.1.11 20:21

Díky za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
30.1.11 20:28

Moc bych tomu nevěřila,proč tedy chtějí ten vstupní poplatek? To je zvláštní raději ruce pryč. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
30.1.11 20:29

se vstupním poplatkem 3000 bych to viděla na podvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
30.1.11 20:32

To je určitě podvod. Seberou prachy a pak se stáhnou, jak to udělalo už hodně firem. Nikdy bych nikomu nedávala peníze dopředu…ani zálohu. Většinou to jsou podvody. :pocitac:

To vypadá, že by bylo i na živnostenský list, ale nešla bych do toho, něčím to zavání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
30.1.11 20:39

Určitě bych nešla sjednávat nebankovní půjčky.Vidět a být nápomocna lidem k těžkým chvílím?Vědět,že je to lichva,hrozně moc přeplatí…a vidět,jak z toho nemůžou ven?Tak na to bych neměla žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
30.1.11 20:50

tak peníze předem bych nedala,ani 300kč natož 3000kč.
Kdyby byli seriozní tak by napsaly že si peníze strhnou z toho co vyděláš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
30.1.11 20:54

Haha, absolutně jdi od toho. Jakmile chtějí nějaké vstupní poplatky, je v tom VŽDYCKY háček. A v druhé řadě by mi vadilo, že z klienta nejdříve vytáhnou několik tisíc. Nešla bych ´do toho.Známá to dělala a samozřejmě, že to nebylo tak jednoduché.

• Citovat
  • Upravit
483
30.1.11 21:01

Caty, známá dělala něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
30.1.11 21:05

Adriane a kde jsi to našla? KDyžtak mi sem dej odkaz. Kouknu se na to :cert: Docela by mě zajímalo co to je za společnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
30.1.11 21:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
30.1.11 21:40

Mě to příjde hodně divný. Tato firma nebo společnost, jak si říkájí, vůbec neexistuje!

1. Takovou webovou stránku si může každý udělat za pár minut. Nelíbí se mi ani jejich stránky, příjdou mi graficky jednoduché a není tam ani, kdy ty stránky byly vytvořený..pouze tvorba www stránek emocio.

2. Nenašla jsem, že firma je zapsaná v obchodním rejstříku ani při zadání názvu firmy ani jména majitele.

3. Firma není zapsaná u krajského soudu.

Myslím, že víc psát ani nemusím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
30.1.11 21:46

Díky za informace :kytka: ,

myslím že není co dodat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880