Nemocenská a nová práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37
29.1.11 10:43

nemocenská a nová práce

Ahoj, měla bych dotaz ohledně toho,jestliže jsem na nemocenské a jsem ve zkušební době do 24.2.,kdy bych měla dát výpověď dohodou jestliže budu mít nové zaměstnání. Jestliže nemocensku ukončím např. k 13.2.,můžu dát ke stejnému datu výpověď. Díky.Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3040
29.1.11 10:47

Ve zkušební době se může dát výpověď kdykoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
29.1.11 10:48

Pokud chceš ve stávajícím zaměstnání skončit ve zkušební lhůtě, nepůjde o ukončení pracovního poměru dohodou,ale o ukončení ve zkušební lhůtě,kdy může dojít k ukončení prac. poměr bez udání důvodu jak ze strany zaměstnance, tak ze strany zaměstnavatele.V den ukončení PN stačí dojít za zaměstnavatelem a oznámit mu,že končíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
29.1.11 10:53

A hlavně se zkušební doba o dobu nemocenské prodlužuje, takže ji budeš mít delší.
Jo a ty to můžeš ukončit i v době trvání PN, zaměstnavatel nesmí během prvních 21 dní PN, pak už taky může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.12 08:21

Dobrý den, chtela bych se zeptat, jestli dostanu nemocenskou?
Do konce srpna jsem v práci na dohodu a od září dostanu smlouvu, normálně tři měsíce zkušební doba a pak prodloužení na rok. Ale já jsem našla na těhotenském testu dvě čárky, a v září půjdu na kontrolu doktorce zda je vše v pořádku. V září budu chodít do práce, ale nevím jestli mě doktorka nechá alespoň chodit celý měsíc do práce, abych měla nemocenskou. A kdyby mě nechala doma, tak třeba bych v září byla jenom asi 14 dnů v práci z čeho se bude počítat nemocenská, když přes tou práci jsem byla na úřadu práce a nic nebrala? Děkuji

snad nevadí, že lezu jsem do diskuze

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat