Vyplňování dotazníků AISA za peníze

263
3.2.11 10:36

vyplnování dotazníků

ahojky chci se zeptat zda máte někdo zkušenost z vypnováním dotazníků od AISA. A jak se dá zaregistrovat děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4051
3.2.11 10:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
3.2.11 10:46

Ahojki my s přítelem dotazníčky vyplňujem penízky za dotazníky ti chodí měsíčne na účet není to sice nějaká obrovská částka ale už se nám i stalo že jsme měly dotazníky za 500kč ale bohužel není to pořád :-D No zaregistrovat se můžeš na www.my-map.cz tam si to vše vyplníš a oni ti na adresu pošlou dopis s heslem a tvým číslem aby jsi se mohla přihlásit upozornění na dotazník ti chodí na meil i smskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
3.2.11 10:52

registrace v casi je zdarma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
3.2.11 10:53
pett09 píše:
registrace v casi je zdarma?

ano :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
2.3.11 20:03

Já se do AISA zaregistrovala asi před 14 dny.Dnes mi přišel první placený dotazník.SMS zpráva přišla,e mailem nic.Dotazník měl být vyplněn do dnešního večera takže docela fofr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KJKFSDFS :)
27.2.12 14:06

Mohou mi peníze posílat i složenkou..? dekuji za odpoved… :mavam: ***@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.12 13:57

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat, když se registrujete na vyplňování dotazníků, udáváte tam bez problémů svoje čístlo účtu? Nemáte strach z toho, že by to mohlo být zneužito??? Já furt nevím, už jsem se chtěla všude možně registrovat, ale jak po mě chtějí číslo účtu, tak jsem zatím couvla,,, jaké s tím máte zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
8523
9.11.12 14:05
@Anonymní píše:
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat, když se registrujete na vyplňování dotazníků, udáváte tam bez problémů svoje čístlo účtu? Nemáte strach z toho, že by to mohlo být zneužito??? Já furt nevím, už jsem se chtěla všude možně registrovat, ale jak po mě chtějí číslo účtu, tak jsem zatím couvla,,, jaké s tím máte zkušenosti?

Tak třeba v Aise už jinak než na účet peníze neposílaj. Takže jo, já jsem účet dávala a zrovna u týhle firmy bych se fakt nebála. Už u nich vyplňuju dotazníky několik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
9.11.12 14:56
@Anonymní píše:

Prosím tě a jak jde zneužít číslo účtu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shianka
25.5.13 14:29

AISA

Ahoj ja sem pracovala primo v agetnure AISA a je velmi duverihodna. Nemusite se bat davat cisla uctu ani niceho jineho. S AISOU jsem byla spokojena.

• Citovat
  • Upravit
versatilka
25.5.13 14:35
@Anonymní píše:

Jak by mohlo být zneužito? Že by ti někdo neoprávněně poslal peníze nebo jak? :D

• Citovat
  • Upravit
jandaztbynas
11.6.13 18:24

:DDD asi

• Citovat
  • Upravit
10
27.8.18 13:25

Dobrý den, ráda bych se prosím zeptala, máte někdo zkušenosti s MN Force a Pro sebe? Vyplácí tyto společnosti?
Děkuji Vám
Přeji pěkný den
 Aneta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.8.18 13:26

Obě společnosti se týkají vyplňování dotazníků za peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit