Vyplňování dotazníků AISA za peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
vyplnování dotazníků
ahojky chci se zeptat zda máte někdo zkušenost z vypnováním dotazníků od AISA. A jak se dá zaregistrovat děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojki my s přítelem dotazníčky vyplňujem penízky za dotazníky ti chodí měsíčne na účet není to sice nějaká obrovská částka ale už se nám i stalo že jsme měly dotazníky za 500kč ale bohužel není to pořád
No zaregistrovat se můžeš na www.my-map.cz tam si to vše vyplníš a oni ti na adresu pošlou dopis s heslem a tvým číslem aby jsi se mohla přihlásit upozornění na dotazník ti chodí na meil i smskou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se do AISA zaregistrovala asi před 14 dny.Dnes mi přišel první placený dotazník.SMS zpráva přišla,e mailem nic.Dotazník měl být vyplněn do dnešního večera takže docela fofr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohou mi peníze posílat i složenkou..? dekuji za odpoved…
***@seznam.cz
- Citovat
- Upravit
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat, když se registrujete na vyplňování dotazníků, udáváte tam bez problémů svoje čístlo účtu? Nemáte strach z toho, že by to mohlo být zneužito??? Já furt nevím, už jsem se chtěla všude možně registrovat, ale jak po mě chtějí číslo účtu, tak jsem zatím couvla,,, jaké s tím máte zkušenosti?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat, když se registrujete na vyplňování dotazníků, udáváte tam bez problémů svoje čístlo účtu? Nemáte strach z toho, že by to mohlo být zneužito??? Já furt nevím, už jsem se chtěla všude možně registrovat, ale jak po mě chtějí číslo účtu, tak jsem zatím couvla,,, jaké s tím máte zkušenosti?
Tak třeba v Aise už jinak než na účet peníze neposílaj. Takže jo, já jsem účet dávala a zrovna u týhle firmy bych se fakt nebála. Už u nich vyplňuju dotazníky několik let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Prosím tě a jak jde zneužít číslo účtu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AISA
Ahoj ja sem pracovala primo v agetnure AISA a je velmi duverihodna. Nemusite se bat davat cisla uctu ani niceho jineho. S AISOU jsem byla spokojena.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jak by mohlo být zneužito? Že by ti někdo neoprávněně poslal peníze nebo jak? ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, ráda bych se prosím zeptala, máte někdo zkušenosti s MN Force a Pro sebe? Vyplácí tyto společnosti?
Děkuji Vám
Přeji pěkný den
Aneta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit