Jsou tu nějaké striptérky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
21.2.16 11:39

Jsou tu nějaké striptérky?

Je tu někdo kdo má s touto prací zkušenost, jak je to finančně, jake jsou ostatní holky, jestli je lepší přes agenturu, nebo v nějakem klubu? předem děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.2.16 12:20

Chci zustat anonym- byla jsem parkrat v Darlingu jako hosteska, 800,– za 5-6h prace, bonusy za drink, na ktery jsem byla pozvana (50%) penoze na ruku, kazda,,hosteska,, mohla jit max 2× na tuhle akci(byly jsme fakt jen na baveni publika, byla show, 2tymy co meli ukoly, mohli jsme jen pokud byl zajem tancovat na stole v pokojiku, kde za dvermi byla ochranka, nebo striptyz, sex byl zakazany, typka to stalo 5tis a pulka sla do tebe) no kazdopadne mi nabidli, ze vypadam dobre, jestli nechci tancovat, souhlasila jsem, prihlasila jsem se na pole dance a nejdriv tancovala u zadniho baru, nez jsem se to naucila, pak uz treba na patre kde na me bylo vic videt, oblecky jsem mela 4ktere jsem stridala, vydelala jsem si dost, tancovala jsem pak 3-4× tydne a po pul roce mi to stacilo.. Drinky mas krom alkoholu zadarmo, penize na packu, byla jsem jen okrasna tanecnice, nemohla jsem jen tak odejit s nejakym typkem mu zatancovat na klin za 5tis, musela jsem vse hlasit manazerkam atd, a jen tyc mi dakt stacila, stacilo mi pozvani na drink a sup 200,– v kapse na vic… Furt se o holkach vedelo kde a s kym jsou.. Sex ani osahavani neexistuje pokud nechces. Delilo se to na 2casti, kdyz jsi prisla- levo stetky, pravo stripterky, tanecnice, servirky a,,hostesky,, Pritel o tom vedel, byl za mnou parkrat a videl ze je vse ok. Pri prichodu jsme meli satnu a mistnost na pripravu. Bylo to super, vsechny holky vedelo jak co chodi, zadna rivalita nebyla, kazdy si mohl v tom svem prirazeni vydelat, kdyz chtel, naopak, halvne se to stridalo, poradne jsi nevedela kdo tam pracuje a kdo ne:D jako popravde menci kluby jsem nezkousela, kamoska dela na Vaclavaku v papričkách a je spokojena, tam se fakt jen tancuje, ale uz musi clovek sakra neco umet. Kdybych byla financne v haji, treba bez chlapa, rikam ti narovinu, ze bych do toho sla kvuli penezum znova, je to jak v plavkach na plazi jen za prachy:) a nebo bych sla zas makat do baru, to byla take slusna prace na penize. Ted mam dite mrnavy, zivot se mi otocil o 180*, tu praci tancnice jsem delala pred 5ti lety. Pokud nepudes do pajzlu ale nekam, kde je ochranka a fakt holky jen tanci, tak mas pohodu

• Citovat
  • Upravit
18
21.2.16 12:27

Děkuju moc, co mam ted zjištěno tak to bude asi stejné v darlingu,.. je fajn že aspon někdo to neodsuzuje, taky mam nazor že hostesky jsou jak holky v plavkach na pláži, myslíte že v darlingu jsou na tom stripterky nejlepe? par tanečních prvku umim, když už chtěla bych jit tam kde jsou fakt penízky, chapete, když už tak už,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.16 13:27

Tak lepsi byt 6 mesicu dobra stripterka, tancit 4× tydne, vydelas to same jako v kanclu od po-pa za cely rok, mozna za dyl, hlavne jdi na ty kurzy tanecni, v tomhle maji naroky, proste musis to umet, pak se odviji i to, kam te vezmou a jake budou prasule..pak trosku nahodit solarko- no vzdyt vis jak to myslim:) najdes lepsi kluby nez Darling, urcite i na finance, prestizni, darling je i bordel, ale na zacatek supr, berou skoro kazdeho, je velka sance:)… I v jinych klubech, ale musis nekde ziskavat penize z drinku, jinak pro ne budes prodelecna, piti je napaleny jak blazen. Pivo za 200,– chap si da jen jedno, proto musi nekdo prijit, zacit si s nim treba povidat a nechat ho zaplatit jeste jedno pivko pro nej a vinko tobe, jinak by tam cucel za 200,– cely vecer, to se nikomu nelibi, ze jo.. Takze ty musis tancit i prave lovit typecky na to piti, aby te pozvali a mas ke vsemu bonusy, zas motivace pro tebe… Vim ze darling, hot peppers, da vinci i. p. pavlova (+bordel), club siluette, aaa night club -ted presne nevim nazev, kolegyne se tam rozprchly a jsou spokojeny, vyber co ti bude vyhovovat:) a zaklad v Darlosi byl 800,– + ty drinky, povedlo se mi v poho bez vsimani si chlapu okolo, se nechat pozvat na 3 vinka (150,– slo do me za 1 vino), tak jsem odchazela s 1250,– za 8h sichtu a to byl obyc den, jindy zas odejdes s 2000,– 5000,– nebo jen 800,– ale prvni mesic jsem makala malo, 20tis doma, nez se do toho das, pak uz tech 25-50 se dalo vklidu vydelat. Je to o tobe, lidech, akci, dni… A treba vino bylo za 300, takze pulka byla tvoje, sampicko 0,2l 700,– cuba libre 450,– atd takze jde o to na co te frajer pozve.. Pisu zmatene, ale nevim jak ti to vse popsat aby si se nebala, a pocitala s tim ze prvni mesic, ti to treba bude neprijemny, pak budes profik co uz vydela skvaru :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
18
26.2.16 16:54

Tak ženy, určitě je lepší jít jako konzumentka, než jako hosteska, hostesky mi přišly hrozně trapné, dvě supiny proti sobě a soutěže jako že si jedna holka dá robertka mezi nohy a ostatní na něj hází kroužky, a ta slečna coto komentuje má komentáře stylu : „jo strč si ho rovnou mezi pysky, tam drží nejlíp“ no hrozny ponižování a zesměšnování mi to přišlo, to byt vama se rovnou hlásím spíš na konzumentku, pokud můžu poradit, mužete cely večer pít s muži, a nemusíte nikam na podium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.19 18:07

Ahoj, jsem stripterka na volné noze. Abych odpovedela, finančně strašně záleží na tom, jak jsi šikovná, žádaná, kolik máš kšeftů. Nejlepší je kombinovat klub s nějakou agenturou a klidně nejednou. A holky jsou různé. Některé jsou moc milé, jiné ne.

edit adminem - umazán vulgarismus + umazán odkaz na internet. stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.5.21 14:48

Ahojte, ozivuji diskuzi. Premyslela jsem ze pujdu delat tanecnici v Ostrave v Hellu, nemate nekdo zkusenosti s timhle klubem? Nevim, jestli je to tam moc pajzl nebo ok, tak budu rada za kazdou reakci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
7.5.21 15:42

Nestojí to za ani finančně. Ožralci, tupý holky, noční směny a podivné existence tě po čase začnou… štvát. Připrav si peníze na nový kozy, jinak nebudeš nic extra. ;)
Vydělat se dá dnes lépe a slušnou prací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
7.5.21 16:17

Pár dní jsem pracovala jako tanečnice v night clubu, byla jsem mladá a tělo nádherné 165/50-52 i s postelí. Potom jako společnice. Bylo to na začátku nového milénia. Všechny jsme tam byly mladé, pěkné a štíhlé. Trochu rivalita. Mladých, pěkných mužů tam chodilo jako šafránu, zato tlustých, vypelichaných tatíků kolem padesáti let od rodin spousta.

• Citovat
  • Upravit
667
7.5.21 17:20

@Klopotkova Respekt za to, že to nepíšete pod anonymem, slečno/paní Klopotková! :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.5.21 22:26
@LadyDelRey píše:
@Klopotkova Respekt za to, že to nepíšete pod anonymem, slečno/paní Klopotková! :pankac: :potlesk:

Ty jsi byla striptérka,? Moc by bodlo pár rad…mám jít na pohovor :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat