Jste doopravdy šťastný?

Anonymní
18.9.21 14:33

Jste doopravdy šťastný?

Dobrý den, prosím o zachování anonymity. Připadám si poslední dobou taková vyšťavená a nemám na nic náladu. Jak tyhle stavy řešíte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.9.21 14:41

Mám rakovinu. A beru antidepresiva. Chceš si to vyměnit?

• Citovat
  • Upravit
1554
18.9.21 14:50
@Anonymní píše:
Mám rakovinu. A beru antidepresiva. Chceš si to vyměnit?

Ježiš to tak nesnáším. Ano, je to smutné, že máš rakovinu a je mi líto všech, kteří si tím musí projít. Ale to neznamená, že ostatní nemají právo být bez nálady nebo smutní nebo vyšťavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19982
18.9.21 14:55
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o zachování anonymity. Připadám si poslední dobou taková vyšťavená a nemám na nic náladu. Jak tyhle stavy řešíte vy?

Koupím si něco pro radost, treba uplne zbytečného, ale jen tak, naposledy to byl náramek zhruba za 100,– Kč :D, jdu do přírody, poslechnu si hudbu nebo doma něco přečtu a dobré jídlo je taky dobrá volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
18.9.21 15:05
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o zachování anonymity. Připadám si poslední dobou taková vyšťavená a nemám na nic náladu. Jak tyhle stavy řešíte vy?

U mě nejvíc zabírá na pár dní změnit prostředí… Klidně i jen na víkend a něčím si udělat radost… Nevím, třeba objednat si sushi, pizzu. Nebo si něco malého a pěkného koupím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
18.9.21 15:06

Jdu sportovat, to me vzdycky probere. Vyplavi se endorfiny, ja se vyvztekam, a je lip :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
18.9.21 15:33
@Anonymní píše:

a proto jsi anonymní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13187
18.9.21 15:47
@Asiina píše:
Ježiš to tak nesnáším. Ano, je to smutné, že máš rakovinu a je mi líto všech, kteří si tím musí projít. Ale to neznamená, že ostatní nemají právo být bez nálady nebo smutní nebo vyšťavení.

Nic takového nepsala… Jen je to možná trochu o těch prioritách a pokoře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
18.9.21 15:56

Nevím :mrgreen:,takové stavy nemám :jazyk:. Protože si umím vážit života, posledních deset let jsem prožila v nemoci a šílených bolestech, od středy jsem konečně zdravá :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
18.9.21 16:01
@Magical-eyes píše:
Nic takového nepsala… Jen je to možná trochu o těch prioritách a pokoře :think:

Je úplně evidentni, jak to bylo mysleno. Ja mam rakovinu, tak co ty si tady ztezujes. To se doctes skoro v každé diskuzi. Kdyz si maminka postezuje, ze ji leze dite na nervy, hned ji nekdo setre, ze ma svoje dite nemocný a ze by byl rad, kdyby mu mohlo lezt na nervy.
Jasne, vzdycky je na tom nekdo hůř. Ale člověk obvykle řeší svoje trápení, at je jakekoliv, a ne trapeni cizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26859
18.9.21 16:08
@Anonymní píše:

Ted jsem si doprala wellness pobyt v laznich. Jsem nadopovana energii :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.21 16:34

Postěžovat si může každý na cokoli. Ale většinou jsou to opravdu blbosti. Na to člověk přijde, až když mu teče do bot. Co bych dala za to, řešit problém zakladatelky.

• Citovat
  • Upravit
34473
18.9.21 16:57

Hodně spím, taky pomáhá vypadnout z baráku na nějaký výlet, chodit ven na procházky a rozmazlovat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.9.21 16:58
@Anonymní píše:
Postěžovat si může každý na cokoli. Ale většinou jsou to opravdu blbosti. Na to člověk přijde, až když mu teče do bot. Co bych dala za to, řešit problém zakladatelky.

A jsou lidi, kteří jsou na tom tak špatně, že by měnili i s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
18.9.21 17:10

Pomáhá mi horká vana, cvičení někde a hlavně být chvilku sama. Někdy si i trochu pobrecim a je to zase dobrý. Ale já musím zaťukat na dřevo, jsem šťastná už dlouho. Ale i tak mám někdy den, kdy je toho prostě moc. A pokorná jsem, vždycky si řeknu, že jsme zdraví a máme se dobře, tak co brblu. I tak na mě někdy padne chmura, únava.. Však to známe všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová