Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Mám rakovinu. A beru antidepresiva. Chceš si to vyměnit?
Ježiš to tak nesnáším. Ano, je to smutné, že máš rakovinu a je mi líto všech, kteří si tím musí projít. Ale to neznamená, že ostatní nemají právo být bez nálady nebo smutní nebo vyšťavení.
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o zachování anonymity. Připadám si poslední dobou taková vyšťavená a nemám na nic náladu. Jak tyhle stavy řešíte vy?
Koupím si něco pro radost, treba uplne zbytečného, ale jen tak, naposledy to byl náramek zhruba za 100,– Kč
, jdu do přírody, poslechnu si hudbu nebo doma něco přečtu a dobré jídlo je taky dobrá volba.
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o zachování anonymity. Připadám si poslední dobou taková vyšťavená a nemám na nic náladu. Jak tyhle stavy řešíte vy?
U mě nejvíc zabírá na pár dní změnit prostředí… Klidně i jen na víkend a něčím si udělat radost… Nevím, třeba objednat si sushi, pizzu. Nebo si něco malého a pěkného koupím. ![]()
Jdu sportovat, to me vzdycky probere. Vyplavi se endorfiny, ja se vyvztekam, a je lip ![]()
@Anonymní píše:
a proto jsi anonymní?
@Asiina píše:
Ježiš to tak nesnáším. Ano, je to smutné, že máš rakovinu a je mi líto všech, kteří si tím musí projít. Ale to neznamená, že ostatní nemají právo být bez nálady nebo smutní nebo vyšťavení.
Nic takového nepsala… Jen je to možná trochu o těch prioritách a pokoře ![]()
Nevím
,takové stavy nemám
. Protože si umím vážit života, posledních deset let jsem prožila v nemoci a šílených bolestech, od středy jsem konečně zdravá
.
@Magical-eyes píše:
Nic takového nepsala… Jen je to možná trochu o těch prioritách a pokoře
Je úplně evidentni, jak to bylo mysleno. Ja mam rakovinu, tak co ty si tady ztezujes. To se doctes skoro v každé diskuzi. Kdyz si maminka postezuje, ze ji leze dite na nervy, hned ji nekdo setre, ze ma svoje dite nemocný a ze by byl rad, kdyby mu mohlo lezt na nervy.
Jasne, vzdycky je na tom nekdo hůř. Ale člověk obvykle řeší svoje trápení, at je jakekoliv, a ne trapeni cizi.
@Anonymní píše:
Ted jsem si doprala wellness pobyt v laznich. Jsem nadopovana energii ![]()
Postěžovat si může každý na cokoli. Ale většinou jsou to opravdu blbosti. Na to člověk přijde, až když mu teče do bot. Co bych dala za to, řešit problém zakladatelky.
Hodně spím, taky pomáhá vypadnout z baráku na nějaký výlet, chodit ven na procházky a rozmazlovat se.
@Anonymní píše:
Postěžovat si může každý na cokoli. Ale většinou jsou to opravdu blbosti. Na to člověk přijde, až když mu teče do bot. Co bych dala za to, řešit problém zakladatelky.
A jsou lidi, kteří jsou na tom tak špatně, že by měnili i s tebou.
Pomáhá mi horká vana, cvičení někde a hlavně být chvilku sama. Někdy si i trochu pobrecim a je to zase dobrý. Ale já musím zaťukat na dřevo, jsem šťastná už dlouho. Ale i tak mám někdy den, kdy je toho prostě moc. A pokorná jsem, vždycky si řeknu, že jsme zdraví a máme se dobře, tak co brblu. I tak na mě někdy padne chmura, únava.. Však to známe všechny.