Jste pověrčivé?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dřív jsem byla pověrčivá hodně, furt jsem něco řešila, ale už mě to začalo dost unavovat a omezovat, tak jsem zapojila selský rozum, řekla si že to jsou stejně všechno hovadiny a od tý doby je mi líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi když jsem šla po ulici a viděla jsem čermé pírko tak jsem se tři krát pobouchala po noze a tři krát otočila o 360 stupňů ![]()
když vidím černou koučku tak si 3 krát odplivnu a zavřu oči než se neztratí
Když spím na zádech tak vždy mám nohy překřížené kdyby náhodou na mně chtěl spadnout duch
toho je, jen si teď najednou nemůžu vzpomět, ale když třeba v práci končím nečekaně dřív tak mám strach aby se mi něco nestalo, jakože osud, nebo když jdu někam nečekaně pozdě tak mám strach aby se něco nestalo když to není zvykem, tudíž jsme pošahaná co se osudu týče ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a taky mám doma kulaté malé zrcadlo takže s eho snažím vždy položit-postavit tak aby nespadlo, neboť prý když se rozbije kulaté tak je to smrt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vysloveně pověrčivá nejsem, třebas třináctku mám moc ráda
ale na předtuchu věřim. Nějak vycitim, že se něco stane. Nevim teda přesně co, ale vim, že se něco stane- Někdy je to dobré, někdy je to špatné.
Měla jsem v dětstvi několik živých snů, takových útržků ze situaci a ty se pak o několik let později opravdu uskutečnily.
Takže za mne- něco mezi zemi a nebem opravdu existuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pověrčivá nejsem ale možná na tom něco bude…dlouho jsem s manželem zkoušeli mimi IVF jinak nemůžeme a pořád nic…o prázdninách mi zemřela babička a máma mi řekla, že teď by jsme to měli zkusit znova, že pokud odejde někdo z rodiny někdo nový do ní přijde a ejhle měsíc po její smrti byly na testu // a zatím je vše v pořádku… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky tak já ani být nemůžu, narodila jsem se v pátek 13. ![]()
Prostě to co se má stát se stane a je jedno zda je 13. a nebo 5.
A celkově na pověry nevěřím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit