Jsme tady všechny tak čestné?

7626
14.8.14 00:54

Jste si opravdu jiste..ZE?

Me tady „zasahlo“ par temat, jak plamene jsou zde ozvy na neverna temata…fakt si myslite, ze jsme tady vsechny tak cestne? Ze odkazujete na nebohe manzelky s detmi? A nemuzeme si za ty nevery nekdy samy? Nezajem, stereotyp, nesranda v sexu..jo, nikdo neumi „to nove“ naporad…Tak co nam dotat? Poradi milenky? Tajne pritelkyne? Pomuzou i peprne nadavky :mrgreen:
Jo, diky za odvazne odpovedi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sissi79
14.8.14 01:02

Tady je každej čestnej až to bolí :roll: aspoň teda na skle.. v soukromí si to nemyslím..

• Citovat
  • Upravit
sissi79
14.8.14 01:05

Někdy stačí pošeptat že nemáte kalhotky, poslat provokující sms, cokoliv co nebude čekat a příjemně ho to překvapí, změna stereotypu..

• Citovat
  • Upravit
7626
14.8.14 01:15

@sissi79 hele nechej prostor tem chlivam :mrgreen: ale co by, vis co kazda vime co mame Doma.. a kdyby se stalo? vis, co me to navedlo…(nemam smajla co se mu mnou prsty).a i kdyby ja to treba ted neudelam, ale optej se nme za 10 let.. ty mileci nemusi byt zrovna starenek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
14.8.14 01:17
@sissi79 píše:
Někdy stačí pošeptat že nemáte kalhotky, poslat provokující sms, cokoliv co nebude čekat a příjemně ho to překvapí, změna stereotypu..

A nebo si bude myslet, že jsi to chtěla poslat někomu jinému :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
14.8.14 01:17

Tady na emiminu jsou jenom dokonalé a čestné manželky :mrgreen:
Já nejsem dokonalá a řeším tisíc problémů, ale nevěru bohudík ne. Protože manželovi dovolím skoro všechno a sex máme ob den (jsme s polu 14 let). je to jenom o kompromisu. Všechny praktiky si vyřešte dopředu (anál, orál…) potom je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
14.8.14 01:18

Nikdy neříkám nikdy, co já vím co bude zítra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
14.8.14 01:19

Jo a to, že jsem si to dala jednou bokem… O tom se snad bavit nemusíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
14.8.14 01:26

Jo o tom jsem premyslela u jedne diskuse, kdy se zakladatelka furt ohanela tim, ze ji manzel „dohnal“ k nevere…Tak ja bych to rekla asi takhle - za krizi v manzelstvi vetsinou nenese vinu jenom jedna strana, nicmene rozhodnuti podvest je plne v rukou podvadejiciho. Ja na zadne „manzelka/manzelka mi nerozumi“ nehraju, to se ma resit s partnerem a ne s treti osobou. Pokud to vyresit nedokazou, tak at jdou od sebe. Jedine v pripade, ze zapojeni dalsich osob probehne se souhlasem vsech zucastnenych, pak s tim problem nemam.
Jo a tohle „stereotyp, nesranda v sexu..jo, nikdo neumi „to nove“ naporad…“ mi opravdu jako „relavantni“ duvod k nevere nepripada…snad nemate vztahy postavene jen na tom vzrusujicim, „novem“ sexu, to si pak muzete fakt hledat noveho partnera kazdy rok :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
14.8.14 05:13

Mě vadí názor některých, že chlap je bezmozek, co když ho budu chtít uhnat, stačí před ním pořádně zavrtět zadkem…že nevěra je vina milenky a on je v tom chudák nevinně :-).
Když chlap miluje a je trochu charakter, tak nezahne, ani kdyby před ním milenka tančila nahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
14.8.14 05:43
@dinulka píše:
Mě vadí názor některých, že chlap je bezmozek, co když ho budu chtít uhnat, stačí před ním pořádně zavrtět zadkem…že nevěra je vina milenky a on je v tom chudák nevinně :-).
Když chlap miluje a je trochu charakter, tak nezahne, ani kdyby před ním milenka tančila nahá.

S tímhle souhlasím. A také s větou NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY. To jsem poznala sama na své kůži.

• Citovat
  • Upravit
685
14.8.14 06:29
@dinulka pise:
Když chlap miluje a je trochu charakter, tak nezahne, ani kdyby před ním milenka tančila nahá.

Když milenka tančí nahá, tak to už je pozdě, to už zahnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
14.8.14 06:39

Někdy za to opravdu ten protějšek nemůže. A je jedno jestli chlap nebo ženska.
Jo a taky mě fascinuje názor, že milenky můžou za všechnu bidu světa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Libi se mi diskuze, kde mravokarkyne plamene vykrikuji hesla a hojne využívají blici smajlíky :roll: :P

edit: jsem mobilem a podle toho to vypadá :oops: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
14.8.14 06:48
@káťa píše:
S tímhle souhlasím. A také s větou NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY. To jsem poznala sama na své kůži.

Taktéž já…
OD té doby jsem ve svých výkřicích ještě pokornější, než jsem bývala dříve.
Ať se to týká čehokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.8.14 06:56

Internet snese všechno, určitě všechny nejsme tak čestné jak se děláme. Mě jen zaráží, že třeba zrovna nevěra se tu bere div ne jako standard a někdo, kdo nevěrou opovrhuje a neprovozuje jí (ano, i takoví lidé existují) je někdo, kdo si určitě vymýšlí, ten, kdo o blaho vztahu bojuje - a že to je někdy práce (a při prvním problému si nejde vrznout s jiným), je čestný a moralizující až to bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí