Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kalamitaa chtěla jsem napsat potencionální milenka, ale bylo to moc dlouhé píšu z mobila ![]()
![]()
![]()
@svycarka Co se týká nevěry, tak opravdu čestná jsem a nehraju si na to
.
Nicméně nevěru u jiných nijak neodsuzuju - je to většinou již jen následek něčeho, co se v tom daném vztahu děje.
@Ivaneska píše:
A nebo si bude myslet, že jsi to chtěla poslat někomu jinému
no nejdejbože splíst jméno.. to je potom rodeo
![]()
@sissi79
Ty si z toho děláš srandu, ale já jednou poslala manželovi zamilovanou sms a hned mi naštvanej volal, komu jsem to jako chtěla posílat, že to omylem přišlo mu
(dělal si srandu
)
Já si myslím, že jsou nějací chlapy který mají mozek v kalhotách, ale myslím si že když mají rodinu a je jim víc tak už se snaží přemýšlet tím nahoře a většinou nevěrný nejsou. U žen si myslím že se ani moc nesnaží, před lety jsem tu byla v jedný uzavřený skupině, nebudu jmenovat
A tam byla jedna holčina která brala antiko a pak po 3měs když dobírala, tak tam napsala že jí ani nemusela brát že sex za ty tři měsíce neměli ani jednou
. Pak jsem se taky dočetla že třeba jedna holčina tzv podrží aspon jednou týdně manželovi jen aby neřekl
Já si myslím že si to ženksý dělají sami v dost případech že mu chlapy jsou nevěrné. Já si myslím že na vztahu se musí pracovat pořád, jak po roce tak po deseti ![]()
Co je láká..? Myslím že právě to co doma nemají.. můj ex milenec hledal jen to fyzično, vzrušení zakázaného ovoce, u něj to bylo právě o tom že ho lákalo BDSM, tudíž doma si neuměl říct aby ho partnerka-dnes už žena pořádně zmrskala a pošlapala podpatky, dnes je to sice vzornej otec, ale nápěnky má pořád a dodnes mi chodí sms, jak mu to chybí a že kdybych chtěla rád „zavzpomíná“ na to krásný.
Myslím že v partnerství to je někdy o nedostatečné komunikaci, někdy jen o chybějícím vzrušení, a z části je to jen rutina nenapravitelného sukničkáře.
Ačkoliv já už mám " po ptákách " i mě tato část v sexu neskutečně chybí, myslím že v tomdle případě je to prostě závislost na BDSM vztahu.:-( naučit žít se stím dá, ale ten kdo tomu tíhne prostě toužit nepřestane…a nemyslím že v tomdle případě když jeden něco chce a druhý ne je jiné východisko než milenka/milenec který touhy prostě ukojí. Holt živočišné pudy jsou svinstvo
mmj, o tomdle je tu už taky jiná diskuze. Jestli de jen o běžný sex-je v tom prostě pobláznění a touha po změně a tu žádná žena nijak neovlivní, ať se snaží sebevíc.
Jinak jistá si svým chlapem jsem-a to že kdyby se něco takovýho stalo (a nezakoukal se) nedozvím se to, protože ví, jaké peklo by následovalo. Kdyby se zakoukal, tak není jiného zbytí než ho nechat jít, lásku si člověk nevynutí ani nekoupí… ![]()
Nikdy bych neverila, kolik existuje manzelstvi, kdy spolu nesexujou (a to treba radu mesicu), neprojevuji si naprosto zadnou naklonost a ani spolu netravi volny cas…
Kazdy chce byt milovan a chvalen. To nas preci zene dopredu.
No a kdyz pak prijde nekdo, kdo s nama mluvi, zajima se, chvali ci vice…?
Driv nebo pozdeji clovek neodola.
@ninabu Bývá to tak… To jsou ty obvyklé nevěry ze strany žen. Muži někdy ujedou na jednu noc (hodinu) a stačí fakt hezká ženská a trochu víc alkoholu - a pak z toho mají morální kocovinu. Prý se to stává i ženským - ale já si myslím, že jen v tom prvním případě - přece nepůjde sama někam, kde se připije, když má doma fungující vztah a děti… Jo, když to skřípe…
Že to tak muži mívají, vím z vlastní zkušenosti. A je těžké to skousnout, ale jde to, když člověk chce. Ovšem jestli by mi partner taky dokázal odpustit, to je jiná, o tom dost pochybuju.
Jinak - nevěřím ve svatost člověka. Existují lidé, kteří nikdy nezahli fyzicky - ale přes dopisy, net, sms to podle mě zkusí někdy každý, jaké by to asi bylo…
Já když vidím ta manželství okolo - ženská je absolutně upnutá na děcko, které je středobodem jejího malého vesmíru a chlap se chová jak křupan, pro kterého je manželka hadr a služka.
ani se nedivím, že je v tuzemsku nevěra „normální“, když je standardem takovéto chování
@sissi79 píše:
no nejdejbože splíst jméno.. to je potom rodeo![]()
![]()
Ještě že neříkám chlapovi jménem ![]()
@Ivaneska píše:
Ještě že neříkám chlapovi jménem
Bývalá říkala mému chlapovi zlatíčko. Já tak říkám kočkám
Občas je z toho dost haló, když automaticky zareaguje ![]()
@Abilka píše:
Bývalá říkala mému chlapovi zlatíčko. Já tak říkám kočkámObčas je z toho dost haló, když automaticky zareaguje
U nás to samé. Ale občas tak řeknu i dětem, tak pak kouká vyjukane
![]()
Já myslim, že podváděj chlapi i ženský zhruba nastejno… a je to každého věc.
Co člověk to názor…
Mě osobně je fuk co si dělají ostatní a s kým si to dělají… pokud si to teda nedělají zrovna s mým manželem
To by mě asi trochu zajímalo… ![]()
Osobně jsem nevěrná nikdy nebyla… zatím. Ano, nikdy neříkej nikdy… ![]()
Jsou určité typy chlapů, které kdybych potkala a oni řekli „pojď“, tak bez mrknutí oka půjdu ![]()
Třeba Adam Lambert nebo Johny Depp ![]()
Příspěvek upraven 14.08.14 v 10:47
Já jsem vždycky nevěru tvrdě odsuzovala. Říkala jsem, nejdřív si vyřešit vztah, ukončit ho a pak zase další. Právě díky emiminu a novým kamarádkám a jejím životním cestám jsem pochopila, že svět není tak růžový, respektive černobílý. Těch odstínů šedé (a nejen šedé) je prostě moc. Takže díky právě těmto životním osudům jsem si jedna uvědomila, že nemám právo nikoho odsuzovat. A druhá věc je, že díky těmto příběhům jsem se upevnila v tom vlastním přesvědčení, že prostě pro mě je nevěra tabu. Nikdy sice neříkej nikdy, jednou už jsem se ocitla opravdu na hraně, ale opět paradoxně i na tý hraně jsem neuhnula. Nezahnula jsem. NIKDY.
Můj názor na příčinu nevěry. Chlapovi chybí změna, vzrušení, potřebuje, aby se „něco“ dělo. Stereotyp ho zabíjí. Stačí pak atraktivní a akční kolegyně, a nemusí být kdovíjak chytrá a sexy… nebo právě že je hodně sexy a nakrucuje se a cvrliká (a kolikrát si ani neuvědomuje, že ona se jen nakrucuje, ale chlap si to vykládá jako jasnou nabídku kvalitního sexu)…
žena to má naopak. že by se doma s dětma nudila… no může být. Ale spíš je to citová nuda. Jak tu zaznělo v nějaké diskuzi a přímo od chlapa, je to pak snadná kořist pro beta- samce, který si netroufne vystartovat po tý sexy kolegyni.
Zná jen pár fíglů,
jak se valej holkám šrouby do hlavy
pár hloupejch fíglů,
ty mu na to skočíš
za pár dní to chlápka otráví.
Málokterá žena, pokud se úlet opakuje, to právě z toho důvodu citového strádání dokáže ukočírovat ve fyzické rovině. Většinou se zamiluje… a to je pak ten průšvih. Beta samec kořist ulovil, stahuje se, popřípadě si užívá jen „akce“, rozhodně se nehodlá rozvádět a ženit…
Bu´d jak buď, pokud je žena i muž charakter, pokud tomu věří, že má smysl nebýt svému partnerovi nevěrný (což je nejpodstatnější), tak prostě nevěrná/ý není.
,,Papír" snese vše - Myslím, že některé dámy nejsou zdaleka tak čestné, jak píší, jen zkrátka někdy člověk i sám sobě nerad přiznává, že něco udělal špatně nebo,,nedůstojně„. Sama od jisté doby nikoho nesoudím, když o tom nevím vše a i poté velmi opatrně - každý si rád věci vyloží po svém a někdy je velmi zajímavé sledovat odlišné verze partnerů k určitému,,problému“.
Za mne - nevěrná jsem byla, přítel mi nestačil po stránce sexuální a bohužel ani intelektuální (vím, zní to namyšleně, nevím jak to formulovat jinak), nepřitahoval mne, za spoustu věcí jsem si mohla sama, byla jsem nevyzrálá, nechala se bít a ponižovat, byla jsem slabá a zbabělá se rozejít a až poté hledat jinde. Nyní mám báječný vztah, kde nevěrná nejsem a doufám, že nikdy nebudu. Učím se od partnera věci řešit ihned, o problémech mluvit a nedusit se jimi, naslouchat ale i umět se svěřit. Mobil neprojíždím, FB neprojíždím, nezjišťuji, nevyptávám se, ale se vztyčenou hlavou říkám, že kdybych pojala podezření založené na něčem konkrétním a ne jen mých zblbnutých hormonech a větě:,,Podle sebe soudím tebe", tak bych mu sociální sítě i telefon prohledala a nedělala ze sebe vola tak, jako jsem ho dělala z ex… ![]()
Jinak - každý má své svědomí a ví, zda-li to, co zde a jinde prezentuje jako své názory jsou opravdu jeho názory, kterými se řídí i v reálu.