Jste spokojené s botkami Pegres?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
575
7.5.11 22:35

Jste spokojené s botkami Pegres?

Ahoj, uvažuji o koupi kotníkových botiček zn. Pegres. Mají atest Žirafa. Můj dotaz zní. Jsou dostatečně ohebné? Mají pevnou patu? Jsou prodyšné a lehké? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4920
7.5.11 23:21

ahoj můj syn měl první i druhé i třetí botky Pegres, první a druhé bačkůrky taky Pegres (používala jsem ty jejich sandálky). Já jsem s nimi byla moc spokojená, syn si také nestěžoval :-)
Vnitřek je určitě dobrý, pata pevná, podrážka je silná ale pružná (ohebná). Jediné co mi příjde, že jsou těžší než jiné, ale syn opravdu neměl potíže, ale já botky dávala až když opravdu chodil více než lozil, tedy byl i zdatnější.
Pokud mohu porovnat třeba se značkou Fare, tak mám pocit, že se mu mnohem méně potily nožky v Pegresech. (Ale to může být i věkem - předtím toho zas tak nenaběhal, dnes běhá hodinu za míčem :nevim: )

Každopádně Pegres doporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
7.5.11 23:33

Naše nejoblíbenější značka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
7.5.11 23:33

tak Kubik ma jedine backurky pegres, ted ma i boticky a nema problem, jinak prvni boticky mel fare a taky pohoda, kupuji mu zrovna ty ktere jsou lepsi a taky zda maji jeho velikost, takze oboje mohu doporucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
8.5.11 07:21

ano jsme spokojeni, muzu jen doporucit - meli jsme ted zimni a ve stejn znacce jsem na jare koupila i kotnickovy celorocni a jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.5.11 07:28

taky naprostá spokojenost. máme pprvní botičky Pegres a jen samá chvála :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.5.11 08:37

Akorát má Majda hned okopanou špičku :roll: (Řeším fixem na textil, pak to pozná jen kdo opravdu zkoumá…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
8.5.11 09:50

Kluk měl Pegres první botičky, vzhledově žádný zázrak, ale byly jedny s nejohebnjších. Přes zimu měl Fare. A teď má jarní opět Pegres. Jsem spokojená. Extra ohebné už nejsou, ale to není většina značek botiček. Mě vyhovuje vyndavací stélka, můžu snadno kontrolovat velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
8.5.11 10:46

Taky máme Pegres, měla ty úplně první botičky, ted má kotníčkové celoroční a úplná spokojenost, ani se jí moc nepotí nohy. Ted ještě půjdem koupit sandálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.5.11 12:55

Kupujeme je od prvních botiček, vždycky jarní i podzimní. Sandálky ne, ty se mi nějak nelíbí :oops: , ale "normálníů boty jsou super, vzhledově žádný skvost, ale hodí se ke všemu a co se pohodlnosti, kvality a ceny týče, nemám sebemenší stížnost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dasula0005
8.5.11 13:16

Ahoj, s botama Pegres jsem velice spokojena. Málé jsou 3 roky a kupujeme je od 1. botek a měla je i jako bačkorky. Sandálky jsem si oblíbila Essi.

• Citovat
  • Upravit
7257
8.5.11 13:51

ještě jsem se chtěla zeptat. Prcek už se hezky rozchodil tak jsem přemýšlela, že mu koupim bačkůrky na doma, ale nevim jestli uzavřený nebo částečně otevřený http://www.pegres.cz/…_katalog.php?… nebo http://www.pegres.cz/…_katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
8.5.11 14:02

Mě přišlo, že lepší jsou bačkůrky od Fare. Zvlášť na začátek - mají mnohem víc ohebnou podrážku.
a určitě jsem pro částečně otevřenou. Klukovi se strašně potí noha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.10.12 11:39

Může sem, prosím, někdo napsat, jestli jste měli tyto zimní botky?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Zajímá mě, jestli nehřejí až moc - do tuhé zimy dobré, ale když tolik nemrzne…nechci kupovat dvoje boty :? Jestli promokají když se naimpregnují - no goretexy to nejsou, to je jasné :D Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
4.10.12 12:21
@3HE píše:
Může sem, prosím, někdo napsat, jestli jste měli tyto zimní botky?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Zajímá mě, jestli nehřejí až moc - do tuhé zimy dobré, ale když tolik nemrzne…nechci kupovat dvoje boty :? Jestli promokají když se naimpregnují - no goretexy to nejsou, to je jasné :D Díky :kytka:

já jsem je ted male koupila, tak uvidime, ale pozor, cislovani neodpovida, jsou o cislo mensi…jsou nepromokave urcite a asi budou hrat krasne, kdyz je to ovci vlna, do mrazu super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková