Jste "zdoběny"?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
15.5.18 14:17

Miluju svícny, lucerny, klícky, orchideje, květiny, krásně prostřený stůl, ošatky, prostírání, sedáky, záclony, utěrky a zástěry… :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
15.5.18 14:18
@lucenka píše:
Mně se ty moderní holobyty nelíbí. Přijde mi to jak z nějakého katalogu. Strašně neútulné, neosobité :nevim: Ale nikomu serepetičky nenutím.
Ale mnohem příjemněji se cítím v bytě, kde jsou různé blbůstky, útulnu. Kde jsou vzpomínky na dovolené, výlety atd.

tak existuje snad i něco mezi, pochybuju, že tady všichni bydlí v holobytech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
15.5.18 14:20

Taky to nemam rada, zalezi i na interieru, moderni vybaveni bytu s takovyma lapacema prachu by vypadalo asi smesne.
Mam par veci z detstvi nebo, co mi nekdo dal a bylo mi to lito vyhodit, nebo sbiram „pulky“ z cestovani, ale vsechno to mam schovane ve skrini, zadne vystavky nevedu. Libi se mi nejaka designova vaza nebo svicka ci jina dekorace, ale musi to byt jedna/dve veci, ktere doladi interier, ne plna police blbosti. Ted jsme po rekonstrukci a celkem se mi libi, ze tu nemame vubec nic:D ale budu chtit aspon na stenu nejake fotky a pak treba nejake pekne hodiny.
Chapu ale lidi, kteri maji stary opecovavany nabytek, nebo starozitny a vystaveny treba porcelan, nebo neco co sbiraji, ale vse v jednom duchu.
Ale nechapu lidi, jako je moje tchyne ci svagrova, kteri maji doma nabytek a " dekorace ",co kdo podaroval, berou vse, kazdy pes jina ves, kazda stena vymalovana jinou barvou, dekorace, decky, ubrusy a ubrousky, koberce a koberecky vseho druhu, vystavene vse co dostali, nebo co sehnaly levne, zadarmo ci u vietnamcu, od porcelanu, z kazdeho druhu ovsem po jednom kusu, svicek, vazicek, sosek andelicku, zvirat, vseho mozneho a v kazdem rohu umelou kvetinu…des bes. S otevrenou naruci vitaji vse, co ja chci vyhodit. Takze kazdou cistku doma vezu k nim a oni snad v zivote nic nevyhodily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739

Jo a taky nádobí na stolování. Ale ne pracholapy, ale praktické nádobí. Takže když někomu dělám čaj, tak nedostane hrnek čaje, ale konvičku, šálek s podšálkem, talířek se sušenkami, mističku s ovocem, cukřenku, mléčenku, tralala…jsem úúúchyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699

Díky za uklidnění, asi to dám mamce přečíst, je to holt jiná generace s diametrálně odlišným vkusem. Už teď se děsí, abysme se o ty její sbírky cetek jednou v rámci dědictví se ségrou neporvaly :lol: nemůžem jí říct, že kontejner to jistí :) ale na kytky jsem zapomněla, těch mám teda doma dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.5.18 14:21
@Fíková píše:
tak existuje snad i něco mezi, pochybuju, že tady všichni bydlí v holobytech.

tak zakladatelka píše, že má doma jenom knížky a svíčky. Knížky nepovažuju za dekoraci a byt „vyzdobený“ jenom svíčkami mi přijde jako holobyt. Tam bych se prostě dobře na návštěvě necítila. Bylo by to na mě moc chladný.

• Citovat
  • Upravit
36556
15.5.18 14:21

Mám sklony být zdoběna, přitom se mi takové interiéry nelíbí.
Proto s tím bojuju. Vyhazuju či spíše vozím na chatu, kde dekoruji :lol:

Příspěvek upraven 15.05.18 v 14:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
15.5.18 14:22

Nemám ani ty svíčky :lol: :lol: :lol:
Co se týče výzdoby, mám doma „na policích“ jen tři výtvory dětí z keramiky, jeden starodávný hrneček s podšálkem po prababičce a stojan se šperkama.
Holobyt bohužel nemám, protože se všude věčně povaluje prádlo :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594

@Mirčulka Holobyt! :pankac: Nemám ani záclony. Ale stejně je tu stále dost věcí k likvidaci :roll: Minimalizuji průběžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124

Ja mam akorat sezonni dekorace (tipu vanocni ozdoby, velokonocni zajíčky apod) ale jinak to taky nemam rada, mam teda policky s knihama ale jinak mam radsi volne prostory a nejake porcelánové servisy, infantilní sošky, apod by u me rychle letěli oknem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
15.5.18 14:23

Taky nemame. Nemáme ani záclony a závěsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.5.18 14:24

Zdoběna, super :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ne nejsem zdoběna :D nemám doma vůbec nic, ani ty svíčky a vůbec mě to nechybí… manžel tomu říka ULP - universální lapač prachu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
15.5.18 14:25
@vjerunqa píše:
@Mirčulka Holobyt! :pankac: Nemám ani záclony. Ale stejně je tu stále dost věcí k likvidaci :roll: Minimalizuji průběžně.

Ani záclony, ani koberce a ani ubrusy - musí to být vzdušné a vše kvalitní (stoly, podlady atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
15.5.18 14:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.5.18 14:28

@vjerunqa myslim, že zaclony jsou přehnané nemít, neumim si to bez nich představit. Mam takove aby ladily do interieru. Moderní, ne žádné kraječky, ale zase ani zaclony s motivem tygra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný