Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahojky holky
máte někdo zkušenosti s bylinným olejem natural oil 31 bylin Just? Zajímalo by mě na co všechno se dá použít a jak ho použít. Máte s ním některá zkušenosti?
Předem děkuji za odpověď <3
Má ho máti, když jsme tam byly, kápla jsem ho malý do koupele… alergie nic, bylo to jednou, tak nějáký super účinek to taky nemělo…
Na bolest bricha je vyborny! Nedam na to dopustit…
Staci namazat a po chvili je klid.
Me bolely zuby, natirala jsem si dasne a okamzite to prestalo, super vec ☺, lepsi nez prasky,fakt.Taky hlava kdyz boli, ale pozor, at se nedostane do oci, voda to pak zhorsi, nema se to vyplachovat z oci vodou, pali to jeste vic. Tak bacha na oci. Jinak nedam na to dopustit!!!I do koupele, na uvolneni, na bradavice, opary, cokoli tim namazete, prestane bolet.
@Chumchalice píše:
Na bolest bricha je vyborny! Nedam na to dopustit…Staci namazat a po chvili je klid.
Ja mam od Justu na zaludek pomerancovy olejicek, kapnu do vody a hned uleva, vybrkam se a je pokoj.Ale zkusim i tech 31 bylin
Je skvělý! Na bolest hlavy, zubů, desinfekce, na štípance, na bolest v krku v kombinaci s tymiánovým krémem…
Já ho používám na bolest v krku a super… když ho začnu používat včas a ještě to není rozjeté, tak se mi to většinou povede zastavit…
koukám podle komentářů, že bych ho určitě využila na více věcí ![]()
A když vás bolí v krku, tak jak užíváte? Dáte pár kapek do čaje? Kolik kapek se může?
My ho pouzivame hlavne pri kašli..kapnu dve kapky mezi lopatky nebo na prsa a rozetru..nebo s nim namasirovat bolave klouby, dat do aromalampy nebo do koupele..v kombinaci s tymianovou masti a eucasolem super..jen just neni tak prirodni jak se prezentuje ![]()
Nebo v kombinaci s kremem s morskou soli, natirat zada, klouby, i pri bolestive MS. podle me, je na vsechno, jsem rada, ze ho mam!
Požívám ho při bolesti hlavy, mažu ho kolem spánků. Je to jediné co mě pomáhá. ![]()
Zkusím oživit - tipy a triky na použití tohoto oleje při rýmě? Tymiánovou mastí mažeme při nachlazení vždy, Eucasol taky šplíchám před spaním, ale tady s tím olejem nějak nevím
PS: složení neřeším, dostala jsem to jako dárek.