Just 31 bylin

1.1.17 22:39

Just 31 bylin

Ahojky holky :D máte někdo zkušenosti s bylinným olejem natural oil 31 bylin Just? Zajímalo by mě na co všechno se dá použít a jak ho použít. Máte s ním některá zkušenosti?
Předem děkuji za odpověď <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5808
1.1.17 22:50

Má ho máti, když jsme tam byly, kápla jsem ho malý do koupele… alergie nic, bylo to jednou, tak nějáký super účinek to taky nemělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
1.1.17 22:54

Na bolest bricha je vyborny! Nedam na to dopustit… :palec: Staci namazat a po chvili je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
1.1.17 23:42

Me bolely zuby, natirala jsem si dasne a okamzite to prestalo, super vec ☺, lepsi nez prasky,fakt.Taky hlava kdyz boli, ale pozor, at se nedostane do oci, voda to pak zhorsi, nema se to vyplachovat z oci vodou, pali to jeste vic. Tak bacha na oci. Jinak nedam na to dopustit!!!I do koupele, na uvolneni, na bradavice, opary, cokoli tim namazete, prestane bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
1.1.17 23:44
@Chumchalice píše:
Na bolest bricha je vyborny! Nedam na to dopustit… :palec: Staci namazat a po chvili je klid.

Ja mam od Justu na zaludek pomerancovy olejicek, kapnu do vody a hned uleva, vybrkam se a je pokoj.Ale zkusim i tech 31 bylin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
2.1.17 07:26

Je skvělý! Na bolest hlavy, zubů, desinfekce, na štípance, na bolest v krku v kombinaci s tymiánovým krémem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
2.1.17 07:35

Já ho používám na bolest v krku a super… když ho začnu používat včas a ještě to není rozjeté, tak se mi to většinou povede zastavit…
koukám podle komentářů, že bych ho určitě využila na více věcí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.1.17 08:06

A když vás bolí v krku, tak jak užíváte? Dáte pár kapek do čaje? Kolik kapek se může?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
2.1.17 08:23

My ho pouzivame hlavne pri kašli..kapnu dve kapky mezi lopatky nebo na prsa a rozetru..nebo s nim namasirovat bolave klouby, dat do aromalampy nebo do koupele..v kombinaci s tymianovou masti a eucasolem super..jen just neni tak prirodni jak se prezentuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
2.1.17 08:35

..

Příspěvek upraven 03.01.17 v 11:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
2.1.17 08:38

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
5.1.17 23:53

Nebo v kombinaci s kremem s morskou soli, natirat zada, klouby, i pri bolestive MS. podle me, je na vsechno, jsem rada, ze ho mam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.11.23 13:32

Požívám ho při bolesti hlavy, mažu ho kolem spánků. Je to jediné co mě pomáhá. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
14.11.23 17:18

@Krutilka olej nebo mast?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
20.8.25 21:21

Zkusím oživit - tipy a triky na použití tohoto oleje při rýmě? Tymiánovou mastí mažeme při nachlazení vždy, Eucasol taky šplíchám před spaním, ale tady s tím olejem nějak nevím :nevim: PS: složení neřeším, dostala jsem to jako dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková