Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Anonymní píše:
Oživuji diskuzi. Někdo nějaké zkušenosti?
Osobní zkušenost sice nemám, ale dvě moje kamarádky mají hodně negativní. On není léčitel, jeho žene jen ego.
Zdravim, rada bych ziskala alespon nejakou recenzi na pana Doubravu. Navstivil nekdo z Vasich blizkych, nebo primo vy osobne daneho pana v ramci neplodnosti? ![]()
@Mik.Martina píše:
Zdravim, rada bych ziskala alespon nejakou recenzi na pana Doubravu. Navstivil nekdo z Vasich blizkych, nebo primo vy osobne daneho pana v ramci neplodnosti?
Chtěl docela dost peněz. Byla to informativní schůzka. Nakonec jsem za ním podruhé nejela a otěhotněla radši přirozeně sama
O tom, jak na to, jsem tady včera napsala dlouhý příspěvek v diskuzi: https://www.emimino.cz/…ankovani/71/?…
@sabi-na píše:
Osobní zkušenost sice nemám, ale dvě moje kamarádky mají hodně negativní. On není léčitel, jeho žene jen ego.
K tomuto názoru se rovněž přikláním. S léčiteli mám zkušenosti, těch opravdových je jen pár a nikdo z nich, kdo opravdu mají dar léčit, si peníze neberou. Je to tak už historicky - Božena Kamenická, Mikolášek, Kafka, Vydra, Grešík, páter Ferda..
@MartinaCV to je skvele cist takhle pozitivni pribehy, avsak asi ne kazde zeny se to nakonec tyka. ![]()
Jedine recenze jsem se docetla z bulvaru od slavnych osobnosti..kde je uveden ve vetsine clanku pan Doubrava “lecitelem” v onkologickém oboru.
Jelikoz uz jsem vyzkousela vse, co doposud slo, zjistuji i informace skrz pana Doubravu, zda stoji za zvazeni navsteva u neho. ![]()
Posledni sance je pro nas s manzelem DV a pote adopce. O vlastni miminko se stale samozrejme snazime, te myslenky se urcite vzdat nechceme.
![]()
@sabi-na píše:K tomuto názoru se rovněž přikláním. S léčiteli mám zkušenosti, těch opravdových je jen pár a nikdo z nich, kdo opravdu mají dar léčit, si peníze neberou. Je to tak už historicky - Božena Kamenická, Mikolášek, Kafka, Vydra, Grešík, páter Ferda..
@Mik.Martina píše:
@MartinaCV to je skvele cist takhle pozitivni pribehy, avsak asi ne kazde zeny se to nakonec tyka.![]()
Jedine recenze jsem se docetla z bulvaru od slavnych osobnosti..kde je uveden ve vetsine clanku pan Doubrava “lecitelem” v onkologickém oboru.
Posledni sance je pro nas s manzelem DV a pote adopce. O vlastni miminko se stale samozrejme snazime, te myslenky se urcite vzdat nechceme.
Jelikoz uz jsem vyzkousela vse, co doposud slo, zjistuji i informace skrz pana Doubravu, zda stoji za zvazeni navsteva u neho.![]()
Zásadní otázka - zjistil se u vás nějaký problém? Jste vyšetřeni důkladně u skutečných odborníků? DV by mělo být až krajní řešení, když se ví, že to fakt jinak nejde.
@MartinaCV mam endometriozu III stupne, uz jenom jeden vajecnik, ktery neni plne funkcni, jelikoz je opet s endocystou. Pokud by se musela cysta odebrat, bude odebran na 80% i vajecnik.
AMH mam pri poslednim mereni 0,42 a to je jiz skoro rok od posledniho vysledku.
Hysteroskopie - ok
Imunologie ( po preleceni ) - ok
Genetika - ok
Hormonalni profil - ok ( ke stavu vajecniku )
Partner spg a fragmentace DNA spermii - ok
Pri stimulaci uz jedeme jen minimalku - zisk 1 vajicko, bud nevydrzi do daneho dne kultivace a nebo se neuchyti, pripadne pri uchyceni je spatna kvalita a tedy ZT nebo biochemko.
Bylo mi receno, ze nejaky pokus vyjit muze, az najdeme to jedno kvalitni vajicko. Ale pri ovulci mam bud vajicko spatne, nebo je folikul prazdny.
Byla jsem jiz u dvou center a dochazim k panu doktoru Marovi od Apolinare skrz endo.
Je to cele o tom to zkouset dal a treba jedna to vyjde, ale taky bohuzel treba ne.. ![]()
@Mik.Martina píše:
@MartinaCV mam endometriozu III stupne, uz jenom jeden vajecnik, ktery neni plne funkcni, jelikoz je opet s endocystou. Pokud by se musela cysta odebrat, bude odebran na 80% i vajecnik.
AMH mam pri poslednim mereni 0,42 a to je jiz skoro rok od posledniho vysledku.
Hysteroskopie - ok
Imunologie ( po preleceni ) - ok
Genetika - ok
Hormonalni profil - ok ( ke stavu vajecniku )
Partner spg a fragmentace DNA spermii - ok
Pri stimulaci uz jedeme jen minimalku - zisk 1 vajicko, bud nevydrzi do daneho dne kultivace a nebo se neuchyti, pripadne pri uchyceni je spatna kvalita a tedy ZT nebo biochemko.Bylo mi receno, ze nejaky pokus vyjit muze, az najdeme to jedno kvalitni vajicko. Ale pri ovulci mam bud vajicko spatne, nebo je folikul prazdny.
Je to cele o tom to zkouset dal a treba jedna to vyjde, ale taky bohuzel treba ne..
Byla jsem jiz u dvou center a dochazim k panu doktoru Marovi od Apolinare skrz endo.
Prof. Mára je skvělá volba
Bylo někdy to embryo geneticky vyšetřené před vložením, víš vůbec, zda jsi někdy vkládala embryo se správnou chromozomální výbavou - euploidní? Abys věděla, že kdyby ano a nic z toho nebylo, že je problém jinde. K té imunologii mám poznámku, ta je proměnlivá a před transferem musí být u imuno pacientky zkontrolovaná vždy.
@MartinaCV jelikoz pri stimulaci je bud jedno embryo, nebo vubec zadne, pripadne ani nedojde do 5. dne kultivace bohuzel neni mozne pak delat genetiku. Takze je to vzdy sazk do loterie. Ale i za to jsem byla a jsem vdecna.
Jinak na imuno chodim kazde cca 3-4 mesice. Takze ano, v ramci imuno jsem pohlidana.
@Mik.Martina píše:
@MartinaCV jelikoz pri stimulaci je bud jedno embryo, nebo vubec zadne, pripadne ani nedojde do 5. dne kultivace bohuzel neni mozne pak delat genetiku. Takze je to vzdy sazk do loterie. Ale i za to jsem byla a jsem vdecna.Jinak na imuno chodim kazde cca 3-4 mesice. Takze ano, v ramci imuno jsem pohlidana.
Tohle je tradovaná mystifikace párů. Máme jedno embryo, tak ho nevyšetříme. A skutečný důvod? Ušetříme na nich, přece nebudeme hradit vyšetření jednoho. Když to nevyjde, přijdou zase a zase zaplatí.
Čtu to tady roky. Takže to, co je to nejzákladnější, a sice informace o tom, zda z tebe vůbec padají zdravá embrya, resp. vajíčka, a ta se pak neuchytí, za celou dobu vlastně nemáš. Takže kde je důvod dosavadní neplodnosti? Nevíš. A přesto v tom setrvale pokračuješ. Není lepší změnit něco, o čem opakovaně vím, že nevedlo k úspěchu?
@MartinaCV to ale neni rozhodnuti centra, to je bohuzel nase rozhodnuti. Pokud nekdy ze stimulace ziskam, alespon to jedno vajicko a alespon to jedno vajicko dojde do 5. dne kultivace, tak nechci ztratit nadeji s tim, ze poslu vajicko na genetiku - a nevrati se skrz vadu. Genetiku si s nejvetsi pravdepodobnosti stejne zaplatim(nemame s manzelem v ramci parove genetiky problem, neni mi tolik let a nemam za sebou vic jak 3× ZT), ale radeji doufam, ze se uchyti.
Nevadi, nechci zde resit toto
. Chtela jsem jen znat nazor na pana Doubravu.
Ale dekuji moc za tvoji zpetnou vazbu, urcite na kazdou znas nekde ceka to stesti. At uz z vlastnich vajicek, DV nebo ve forme adopce. ![]()
@Mik.Martina píše:
@MartinaCV to ale neni rozhodnuti centra, to je bohuzel nase rozhodnuti. Pokud nekdy ze stimulace ziskam, alespon to jedno vajicko a alespon to jedno vajicko dojde do 5. dne kultivace, tak nechci ztratit nadeji s tim, ze poslu vajicko na genetiku - a nevrati se skrz vadu. Genetiku si s nejvetsi pravdepodobnosti stejne zaplatim(nemame s manzelem v ramci parove genetiky problem, neni mi tolik let a nemam za sebou vic jak 3× ZT), ale radeji doufam, ze se uchyti.Nevadi, nechci zde resit toto
Ale dekuji moc za tvoji zpetnou vazbu, urcite na kazdou znas nekde ceka to stesti. At uz z vlastnich vajicek, DV nebo ve forme adopce.. Chtela jsem jen znat nazor na pana Doubravu.
Já vidím, že DV nebo adopce jsou tvůj výběr a tvá cesta. Protože věta „nechci ztratit naději tím, že pošlu vajíčko na genetiku“, vysvětluje vše. Tak vkládej embrya jakékoliv kvality a absolvuj ZT, když myslíš, že je to řešení. Já žiju v přesvědčení, že z jiného, než zdravého embrya dítě nebude.
@MartinaCV jelikoz vidim jaka kvalita tech vlastnich vajicek, tak bohuzel jina cesta nez DV nebo adopce neni.
Nikdo nerekl, ani nenapsal, ze chci do budoucna vkladat embrya nevysetrena. Proto jdu do DV. Kde budu mit zisk vice vajicek zdrave zeny, ktere se budou moci poslat na genetiku.
Pokud moje vlastni vajicka, jak jsem jiz psala, neni ani mozne ve vetsine pripadu vysetrit.
Vlastni volba cesty to urcite neni. Pokud by byla vzdy mozna cesta prirozeneho poceti z vlastnich vajicek u kazde zeny, asi by tolik, ze neadoptovalo a neslo do DV.
Nemusite ani zit z presvedceni, ze z jineho nez zdraveho embryjka nebude miminko, jelikoz to je tak v zivote dano od prirody. Proto to nezdrave vajicko bud zanikne a nebo dojde k ZT.
Koncim debatu a moc Vam dekuji, za Vas nazor a radu.
Kazda mame asi jiny nazor na vec. ![]()
Dobrý den, máte někdo zkušenost s léčitelem panem Jaroslavem Doubravou? Moc prosím o Vaše příspěvky a zkušenosti s ním! Děkuji