Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevi nekdo k cemu mohla slouzit tato stavba? Objekt se nachazi v prirode blizko reky, zadna jina stavba v jejim okoli neni. Betonovy pas je cca metr nad zemi a je dlouhy asi 50 metru, pak konci v zemi. V mistnostech jsou zarovky, vypinace chybi.
Z toho se prd pozná, ale pokud tam dříve byla bažina či něco takového, mohlo to sloužit pro odvodnění. Pokud jsou blízko pole, tak naopak to mohlo být jako zdroj vody, ale chybí mi tam technologie na rozvod do trubek. A trubky. Ale to ty s emohl postarat nějaký sběrač.
Ale třeba je to hrobka mimozemšťanů
.
Fotky vypadají dost děsivě az mi přejel mráz po zádech…neni možný kdyz se zada lokalita ze na Googlu neco vyjede?
Třeba „stara budova…blabla..“
Sice nevím co to je, ale pokud archeolog tápe tak půjde o kultovní objekt ![]()
@Premek_Orac je to kousek od slepeho ramena reky, temer u soutoku. Bazina tam tudiz byt mohla. Hrobka mimozemstanu pobavila, taky me neco podobneho napadlo ![]()
@xammy Jo ještě pokud se jedná o nějaký bývalý vojenský prostor, tak by se nejspíše jednalo o obyčejnou opravnu techniky.
Na to misto se dostanes pouze pesky nebo na kole. Neni tam zadna prijezdova cesta. Coz ale v minulosti byt mohla. Diky moc za tipy.
Tipla bych nějakou úpravnu vody. Vypínače by byly mimo možnost zatopení nebo to bylo cele na generátor
@xammy Prohlédl jsem ještě jednou a skoro 100pro je to na vodu. na těch betonových,,hrobkách" byl předpokládám osazená taková válcová nádrž. Takže buď pro zemědělské účely, nebo jako záložní zdroj veřejného vodovodu.
@Premek_Orac skvele
. Diky moc. Konecne budu zas v klidu spat ![]()
@xammy píše:
@Premek_Orac skvele. Diky moc. Konecne budu zas v klidu spat
A k čemu to potřebuješ vědět? Čistě ze zvědavosti?
Asi bych se tam bála jit kolem sama ![]()