Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dekuji za příspěvky. Ja sem si ty kempy nějak zamilovala podle fotek. Prijde mi to lepsi než hotel. Ten mobilhome. Byly jsme loni s ck a21 a kemp je super. Ale rada bych zase jinam. Problém ale je, ze manžel nemá papíry - zdravotní důvody (problémy s očima). A sama si netroufám to odřídit. A letadlo mu kvůli očím doktor nedoporučuje. Přímo mu to nezakazuje ale riskovat to nechci. Tak už jen ten bus. Autem by to bylo určitě lepsi a možná i rychlejší. Než jet s ck co jede z Brna. (Myslím loňskou dovolenou). Ale až na tu cestu to bylo super.
@Fantazie my jsme jezdívali hodně s manželem s busem k moři, Španělsko 24h, dokonce jsem byla tehdy na Korfu busem do Benátek + trajekt/cesta den a půl, Řecko Chalkidiki busem/24h, několikrát jih Itálie. Tehdy tu byla místní CK a měla tyhle buszajezdy s polopenzí okolo 7 tis, byla to bomba! S dětmi mám odzkoušeno nejdelší cestu 14 dni, to jsme jeli na turnaj do Rimini /San Marina s celým oddílem. Letos v květnu jedeme zas. S nima již letame klasicky na dovci a dávno máme auto, ale bus by nám absolutně nevadil..
Hodně jsem taky jezdívala na víkendové zájezdy busem na poznavacky nebo na 1 denní koupání u moře na sever Chorvatska nebo Itálie.
Tak dej pak vědět, co jsi našla ![]()
@Anonymní píše: Více
My tak taky nejezdíme, ale dá se přes ně objednat i jen mobilhome nebo jiné ubytko a vím, že mají i autobusovou dopravu…každý to má jinak, my taky raději poletíme, ale to je za jinou cenu
@Anonymní píše: Více
v tvem pripade anonym chapu… tve myslenkove pochody budou hodne omezene, ze mas potrebu tohle psat. veris, ze to vubec nikoho nezajima, ale na to jsi z realneho zivota zvykla, ze
…
autorko, jezdivame s viktorii nebo firo tourem radu let… rovnez doporucuji