Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím!! Potrebovala bych radu. Moc bysme chtěli k moři autobusem. Ideálně do kempu. Do italie. Všude je ale vlastní doprava. Nevíte někdo o možnosti jak a s kým vyrazit autobusem. Nějakou cestovku která by nabízela tuto možnost.
Spousta cestovek tuhle možnost mají.
Mrkni třeba na invii, tam si ve vyhledávači tohle i nastavis
Já nevím, jestli se to tady může, ale ck Victoria, české kormidlo, CK Kalousek…
Treba APC pres kterou jsme si kdysi bookovali apartmany v IT urcite nabizi i autobuovou dopravu.
Často to autobusem mívají i takový ty menší lokální cestovky.
@Fantazie píše: Více
jak píše nade mnou anonymní - CK Victorie má v nabídce spoustu italských kempů autobusem, České kormidlo má v nabídce v Itálii víc hotelů a kempy spíš v Chorvatsku, CK Kalousek nemám prozkoumané
Dekuji moc moc za rady. Hlavně za ck Victoria!! Zběžně sem koukla a vypada to ze to je přesně co jsem hledala. Jdu to prozkoumat víc!!
@Fantazie píše: Více
my jsme s nimi do italských kempů jezdili celé moje dětství ![]()
@Fantazie České kormidlo se podívej, taky gargano.cz tam jsme byli asi před 14lety s manželem a jak na to vzpomínáme, super ![]()
S CK Victoria jsme jezdili k moři (aitobusem do kempu) když jsem byla malá, to bych nevěřila, že to ještě existuje ![]()
@Anonymní píše: Více
Děkujeme za zprávu, jistě to zakladatelce pomohlo ![]()
Taky hlasuju za CK Victoria, tam určitě nějaký zájezd do Itálie najdeš
dneska ty busy už nejsou jako kdysi, dá se to v pohodě zvládnout ![]()
Doporučuju zajít na pobočku do Invii a tam už by měli poradit a i pomoct s výběrem. Přes internet to moc nedoporučuju, protože nemám dobré zkušenosti a to už několikrát. Jinak Invia je cestovní agentura, která má pobočky po celé ČR, což je oproti samostatným CK výhoda, i když záleží co to je za cestovku a mimochodem Invia má zájezdy od CK České Kormidlo, kterou doporučuju ![]()
@Anonymní píše: Více
Koho to zajima? Taky ti ji nikdo necpe, snobe.
Bez obav. Jezdili jsme takhle řadu let a vždycky v pohodě. Autobusy vybavené, pohodlné, cesta sice dlouhá, ale dalo se to. Jezdili jsme s Čedokem, ale teď ty zájezdy s dopravou značně osekali. Také už skoro všechno s vlastní dopravou. Ale šlo to udělat tak, že nám zajistili dopravu zvlášť. Nevím, jestli to byla výjimka, ale dvakrát jsme to takhle udělali. Pak přišel covid a my pak jsme přestali jezdit. Zkus se poptat v cestovní kanceláři, jestli by tahle možnost nebyla.