Kamarádka chodí s mým bývalým

Anonymní
21.12.22 21:04

K-nda kamarádka

Nazdar holky já jsem tak n-srana až to není možný. Moje nejlepší kamarádka ještě z ucnaku si začala s mým bývalým a já nevím co s tím mám dělat. Dneska jsem ji potkala a ještě se mi vysmala sv-ne… jako chápete to? Potom jsme se lehce porvali před obchodem a policajti mi budou nadávat ze co dělám? Však ona si začala já jsem ji jen dala přes hubu zpátky… Kazdej den ji vídám už nemůžu. Jestli je potkám spolu tak at si me neprejou. Co byste dělali vy na mem místě?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
21.12.22 21:08
@Anonymní píše:
Nazdar holky já jsem tak n-srana až to není možný. Moje nejlepší kamarádka ještě z ucnaku si začala s mým bývalým a já nevím co s tím mám dělat. Dneska jsem ji potkala a ještě se mi vysmala sv-ne… jako chápete to? Potom jsme se lehce porvali před obchodem a policajti mi budou nadávat ze co dělám? Však ona si začala já jsem ji jen dala přes hubu zpátky… Kazdej den ji vídám už nemůžu. Jestli je potkám spolu tak at si me neprejou. Co byste dělali vy na mem místě?

Na tvém místě bych zalezla do kanálu, kam patříš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
21.12.22 21:10
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
21.12.22 21:12

Transplantace mozku? :think: :potlesk: :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu

Ty jsi takovej vhodnej materiál do výměny manželek :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6116

Eržika, 13 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
21.12.22 21:15

Pokud je bývalý z jeho strany, tak asi byla chyba v tobě a nemůžeš se divit. :nevim: Kdybys mu dala košem ty, tak pak by byl naopak důvod jí ho přát.
Reakce věku 15 let? A i některé patnáctileté by se styděly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.22 21:21
@Anonymní píše:
Nazdar holky já jsem tak n-srana až to není možný. Moje nejlepší kamarádka ještě z ucnaku si začala s mým bývalým a já nevím co s tím mám dělat. Dneska jsem ji potkala a ještě se mi vysmala sv-ne… jako chápete to? Potom jsme se lehce porvali před obchodem a policajti mi budou nadávat ze co dělám? Však ona si začala já jsem ji jen dala přes hubu zpátky… Kazdej den ji vídám už nemůžu. Jestli je potkám spolu tak at si me neprejou. Co byste dělali vy na mem místě?
:zed: :mrgreen: :mrgreen: ono to přejde. Kdysi dávno jsem byla v kůži té tvé kamarádky. Sice jsme se neservaly ale pindy byli. Dneska? Dneska si normálně píšem. Párkrát jsme se domlouvaly na disko, to bohužel nevyšlo. Zpětné vůbec nevím co jsme na něm viděly. Všichni tři už máme vlastní rodiny, děti… Fakt mi za to nestal.

Být tebou tak to vůbec neřeším. Jestli máš v hlavě aspoň trochu rozumu a hrdosti, tak jim s úsměvem zatleskej! Obrat se a žij lip jak oni! :nevim:. Možná přijdeš na to, že jsi bez nich šťastnější a tvůj život má větší smysl než ten jejich.

• Citovat
  • Upravit
16694
21.12.22 21:23

Na tvém místě bych ze sebe nedělala trapku. Ale na to už je pozdě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
21.12.22 21:37

Zato ty jsi výkvět, rveš se na ulici, sprostě se vyjadřuješ v diskusním foru, přitom co ti je do toho? Kamarádka si může chodit s kým chce, bývalý partner zrovna tak, vám to spolu dohromady asi nešlo, když je bývalý ne, tak co děláš takový divadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
21.12.22 21:40

Milé Bravo Girl,… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2423
21.12.22 21:48

Pominu tvoje ubohé vyjadřování - ty máš na toho kluka monopol nebo co? Jednou jsi s ní m chodila a od té doby musí být pro všechny tvoje známé a lidi v okolí nedotknutelná osoba nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
21.12.22 22:34

„Co byste dělali vy na mem místě?“

Lobotomie? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
21.12.22 22:47

Tohle je ale troll ne? :think: nevěřím, že takhle se chová normální člověk 8o takhle se nechová ani ten nenormální ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.12.22 22:51

A proč ses nervala s svým ex? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie