Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj olky, kluci
můžu se jen zeptat, jaká je vaše vysněná výška, kolik jste si vždy přáli měřit? ![]()
@mmx píše:
Ahoj olky, kluci
můžu se jen zeptat, jaká je vaše vysněná výška, kolik jste si vždy přáli měřit?
Tolik kolik mám.
Nemám žádnou vysněnou výšku a o žádné jsem nikdy nesnila.
Přemýšlím jestli exituje něco zbytečnějšího, než se trápít tím, že člověk nemá nějakou výšku co by chtěl. Možná nenávidět se za to, že má člověk dvě ruce a 10 prstů?
Velký by chtěli být malý a malý velký
stejně s tím nic neuděláš a plánovat si to můžeš jak chceš
V zivote jsem nad tim neuvazovala. Proc snit nad necim, co absolutne nemuzes ovlivnit ![]()
Kdykoliv vlezu do obchodu s oblečením, tak si přeju být o 10cm menší ![]()
Konfekce je mi krátká…..
No alespoň kapku přes 1,60, neexistuje na mě oblečení a na dětské mám boky, díky kterým mi to nesedí.
Já jsem se 171 spokojená. Ale nevadilo by mi mít nohu třeba 38. Všechny boty vypadají menší líp.
Mám 160 cm chtěla jsem mít aspon 165-170 cm no co podpadky to jistí
![]()
Měřim 160,líbilo by se mi 165,ale i tak jsem spokojená a jsem ráda, že neměřim třeba 180.
Od chvíle, kdy jsem pochopila, že ze mě nebude ligová hráčka volejbalu (tam bych potřebovala tak o deset čísel navíc aspoň), tak jsem se nad svou výškou nikdy nezamýšlela. Podle mě mám výšku ideální
170 cm
Ja jsem ve velice brzke puberte chvili prosla obdivem k modelkam (no jsem vekova kategorie, ktera sledovala prvni Miss a zazila ty megahvezdy 90.let
) a to byla jedina doba, kdy me trochu mrzelo, ze mi chybi nejake ty cm ve vysce a prebyvaji na bocich
Nevim, cim jsem si zaslouzila to, ze me to pomerne rychle preslo a bez nasledku, a uz jsem se k tomu nikdy nevracela
Ale mam cca 170, takze myslim ze slusne, vys uz bych asi uplne nechtela a vim, ze pod tech 160 uz to byva obcas problem s oblecenim apod (a nad 180 urco taky), takze asi tu „idealni“ asi i mam
![]()
Stačilo by mi aspoň 160, takhle věčně někam nedosáhnu, ale mindrák z toho nemám ani náhodou. Jen z hlediska praktičnosti.